Terazi Burç Yorumları 18 Kasım 2022

Terazi burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla eşyan var mı? Yeterli değil? Dengesiz mi hissediyorsunuz – çok fazla ayakkabı ve yeterli çorap yok mu? Öyle ya da böyle, mallarınızı arzularınız doğrultusunda geri alın.


18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Maddi eşyalarınız kim olduğunuz hakkında çok şey söylüyor, bu yüzden alışveriş yaparken düşünün.


18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep güneşi Plüton ile destekleyici bir ittifakı paylaştığı için, evren bugün kendinizi beslemek için işleri ağırdan almanızı isteyecektir. Bu titreşimler, mutluluğa, neşeye ve gerçek aşka yer açmak için üzüntünün kalbinizden dökülmesine izin vermek için mükemmeldir. Öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı, Mars ve Neptün ile bir t-kare oluşturarak, sizi bunalmış ve yetersiz desteklenmiş hissetmekle tehdit ederken, ruhsal yönünüzü terk etmemeye çalışın. Neyse ki, bu gece Luna güneş ve Plüton ile bağlantı kurduğunda duyularınızı şımartarak teselli bulma şansınız olacak.


18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oldukça yoğun bir güne hazırlanın, Terazi. Kudretli güneş, ikinci güneş evinizde titreyen dansına devam ederken, güneş enerjisi dördüncü evinizdeki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Eviniz, ev hayatınız ve ailenizle ilgili olarak büyük bir kazanç veya masraf çıkabilir. Ancak, bunun sizin ve diğer önemli kişiniz için dünyanın sonu olması gerekmez. Bunun yerine, yaşam alanınızı yaşam tarzınıza daha uygun bir sığınak haline getirerek yeniden doğuş ve dönüşüm için bir fırsat getirebilir. Bir sürü önceden midilli yapmak zorunda kalsanız bile, muhtemelen sonuçtan memnun kalacaksınız.


18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güvenliğinizi nasıl dönüştürebilirsiniz, Terazi? Akrep burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile sekstil yaptığında, harekete geçme konusunda teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Kendinizi güvende ve istikrarlı hissettiren her şeye uyum sağlamanız önerilir. Ancak, gücünüzü kime veya neye verdiğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Ev yaşamınızda ve sevdikleriniz için bu istikrarın sağlanması önemli bir önceliktir. Ancak bu, zaten sahip olduğunuz her şeyden zevk alamayacağınız anlamına gelmez. Kıtlık modu zihniyetiyle mücadele etmek için odağınızı minnettarlığa kaydırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.