Terazi Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evde ya da işte bir çıkmaza girmiş gibi görünen bu durum, sadece biraz ünlü diplomasinize ihtiyaç duyuyor. Bir kararı zorlamamaya çalışın – uzlaşmanın doğal olarak gerçekleşmesine izin verin.


1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm ilişkileriniz — iş, romantik, arkadaşlık — bugün devreye giriyor.


1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken, bugün farkında olmadan başkalarını yakından yönetmeye başlayabilirsin. İyi niyetli tavsiye ve yardımın eleştiri veya yargılama olarak yanlış yorumlanması kolay olacağından, sözlerinizi ve eylemlerinizi takip etmeye çalışın. Neyse ki, Pluto’nun yardım eli sayesinde bu öğleden sonra oluşabilecek tüm tümsekleri düzeltme şansınız olacak. Ay, Koç burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten bölgesine geçmeden önce uğurlu Jüpiter’in üzerinden geçerken, akşama iyi hisler akacak.


1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün kendiniz ve kişisel ilişkileriniz konusunda oldukça güvensiz hissetmenize neden olabilir. Kozmik hava potayı karıştırıyor! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür huysuz bir Neptün’ü kare şeklinde keserken, gerilim her yerde olacak. Her halükarda, bugün anlaşmalar yapmayın ve düşüncesizce kişisel hayatınızla ilgili tartışmalara dalmayın. Yere yatmaya çalışın ve endişeniz veya hayal kırıklığınız üzerinden nefes alın. Bugün ilişkilerinizde korkular veya sorunlar yaşıyorsanız, bu kozmik havanın bir oyunu olabilir.


1 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yazılı olarak al, Terazi. Yay burcundaki Merkür Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, iş arkadaşları veya müşterilerle iletişim bugün biraz zayıf olabilir. Sohbet sırasında büyük planlar ve pozitif enerji ile kendinizi kaptırmak kolay olabilir. Ancak bu kare, özellikle konuşma kaydedilmemişse, çeviride bir şeylerin kaybolabileceğini düşündürür. İş gününüz boyunca neler beklendiğini yazmaya veya kaydetmeye çalışarak bu sorunu önleyebilirsiniz. Bunu yaparak, kaydı düz tutmak için bir referans noktanız olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.