Oğlak Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sen yaratıcı bir insansın. Büyük ressamlara başyapıtlar çizmeleri için ilham verebilecek türden birisin. Ve dışarıda senin gibi birine aşık olmak isteyen hevesli bir ressam olma ihtimali var. Bazen böyle varsayımsal terimlerle düşünmek inanılmaz derecede eğlencelidir ve bazen bu tür şeyler düşündüğünüz kadar varsayımsal değildir. İnsanlar size ilgi duyuyor. Sadece uçarı ve lapa lapa insanlara çok fazla zaman ayırmadığınızdan emin olun. Bu hafta sonu, sen ve neredeyse hiç tanımadığınız biri bağlantı kurabilirsiniz.


Oğlak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, yoğun sevgi ve güçlü arzuların ele geçirilmesi için kesinlikle güçlü bir hafta. Minnettar olmak için birçok sevgi dolu bağlantınız var ve o özel birini bulmak isteyenler için kendinizi sevdirmenin zamanı geldi. 8 Kasım’daki tutulma yaşamı değiştiriyor ve geri dönüşü olmayan bir yol olarak hizmet eden kader olayları ortaya çıkarıyor.

Bu, en gerçek ruh eşinizle tanışmak için çok büyük bir yön. Hayatınız boyunca beklediğiniz kişinin bu olduğunu hissedebilirsiniz. Onlarla tanıştığında anlayacaksın! Bu hafta kalbin zayıflığı için değil ve burcunuz her zaman zamanın testini yapıyor. Görev çağrısının ötesine geçen ortaklıklarınız var ve sadakatinizi aynı kapasitede iade ediyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen zehirli olaylar bu birleşme enerjisiyle ortadan kalkacak.

Tutulma sırasında bir zamanlar buharlı olan bir aşk ilişkisini tekrar ziyaret etmeniz gerekebilir. Bu, hayatındaki son geçişi olabilir. Bu özellikle, hiçbir zaman netlik kazanamayan eski ortaklıkları olan Deniz Keçileri için geçerlidir. Sonunda, işlerin gerçekten neden kötüye gittiğine dair gerçek bir anlayışla uzaklaşabileceksiniz.


Oğlak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta kendine inan Oğlak! 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde planlarınız, umutlarınız ve hayalleriniz konusunda savunmasız kalmaya istekliyseniz, bir profesyonel olarak sunabileceğiniz çok şey var. , fikirler veya daha büyük profesyonel topluluğunuzda bulunanlarla tutku projeleri.

Korkutucu olsa da, Akrep burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, arzularınızın ve bağlantılarınızın güvenliğini veya değerini ölçmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Kare, benzersiz bir fırsatla çalışmaya veya olasılıklarınızın değerini dönüştürücü bir ışıkta görmeye istekliyseniz, bir uzlaşmayla üstesinden gelinebilecek ilk gerilimi önerir.

Ne olursa olsun, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki dolunay tam ay tutulmasıyla tutku projelerinizin kaderinde ama biraz da kaotik bir doruğa ulaşmasını bekleyebilirsiniz. iş alanınızdaki yetenekleriniz ve fikirlerinizle ilgili. Merkür Akrep burcunda güneşle kavuşum yapacağı için yakın bir sırdaşla yaşadıklarını konuşmakta fayda var.


Oğlak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zevkle denize girebilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan topluluk eviniz ile başlıyor. Artık vatandaşlık görevinizin çok farkında olabilirsiniz. Oğlak. Bir amacı desteklemek için arkadaşlarınızla ve komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Protesto ediyor veya bir sandık yerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bugün topluluk ruhunuzu gösteriyorsunuz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Yeni bir aşk ilişkisi bir atış gibi başlayabilir. Aniden, her gün birbirinizi arayarak ve her akşamı birlikte geçirerek, derin bir romantizm içindesiniz. Hızlı tren gibi, bu da bir anda saatte sıfırdan yüz mile çıktı. Oğlak, artık tek yönlü bir zihnin olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.