Oğlak Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yeni haftaya girerken birkaç darbe vurmayı bekleyin, ancak cesaretiniz kırılmasın. Herhangi bir ciddi engelin etrafında dikkatli bir şekilde gezinmek için sabrınız ve ayrıca daha küçük engellerin üzerinden gümbürdemek için sağduyunuz var. İnsanlar talepkar olabilir, ancak onlarla zaman ayırın (ve siz varken gerçekten neyin peşinde olduklarını anlamaya çalışın). Haftanın ortasına doğru, liderlik ve planlama becerilerinizin tanınmasını ve ödüllendirilmesini bekleyin! Cuma ve hafta sonu, işte, evde ve hatta romantizmde yeni projelerde büyük ilerlemeler vaat ediyor.


Oğlak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eski bir romantik yoldan aşağı inmek isteyebilirsiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve teknoloji evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, siz ve cihazlarınız anlaşamıyor olabilirsiniz. Oğlak burcu, bilgisayarınız sıkıntılı olabilir, tabletiniz düzgün şarj olmuyor ve telefonunuzun nerede olduğunu kim bilebilir. Bütün bu enerji bir iki gün içinde yatışacaktır. Bir eşyayı değiştirmek için dışarı çıkmadan önce beklemek isteyebilirsiniz (eğer yürümeye başlayan çocuğunuz onu küvete düşürmediyse).

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve dostluk eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Kutlamak için bir arkadaşını dışarı çıkarabilirsin. Belki onların doğum günüdür ya da biriniz terfi aldı. Ve kükreyen iyi bir zaman olabilir. Oğlak, çok fazla kalori ve muhtemelen tüketilen alkol olabilir.


Oğlak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

14 Kasım’da, Plüton ve güneşin, haritanızın tamamen dilekler, hayaller ve sizinle ilgili alanları arasında güçlü bir altmışlık açıyla buluştuğu haftaya güçlü başlayın. Yoğun, görev dolu programınızdan biraz zaman ayırın ve kendinizi ve ortaklığınız için vizyonunuzu merkezleyin. Partneriniz bu ilişkiden ne istediğinizi bilmelidir. Ancak bu, güncellemelerin sınırsız olduğu anlamına gelmez.

Bu süreçte birbirinizi en iyi nerede ve nasıl destekleyebileceğinizi bulmak için partnerinizle karşılıklı ve bireysel hedefler hakkında konuşun. Birinin nasıl olduğunu soran kısa bir satırın veya LinkedIn profilinizde küçük bir değişikliğin varlığından asla haberdar olmadığınız kapıları ne kadar açabileceğine şaşıracaksınız.

Bu aynı zamanda evlilik, geziler ve yatırım planlarını tartışmak için de bir zaman olabilir. Hafta sonuna yaklaşırken ve gezegenler Yay burcuna geçmeye başladığında, dinlenmeye odaklanacaksınız. Evinize ve yatak odanıza nasıl daha fazla konfor getirebileceğinizi düşünün. Ekstra konfor ve memnuniyet için yeni yatak takımları satın almak ve yatak odasına yeni mobilyalar veya seks oyuncakları eklemek yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bu hafta hayallerinin peşinden git ve ağ kur! 13-14 Kasım Pazar – Pazartesi günleri arasında Venüs ve Merkür Akrep’te Plüton Oğlak’ta altmışlık olduğunda, kendinizi bir profesyonel olarak güçlendirecek ağ fırsatlarıyla hizalayın. Daha büyük olanlarla bağlantı kurmak için çaba sarf ederek inanılmaz profesyonelleri çevrimiçi ve çevrimdışı arayın. profesyonel topluluk. Basit bir mesaj çekmenin veya bir etkinlikte birini selamlamanın nasıl inanılmaz fırsatlara yol açabileceğine şaşırabilirsiniz. Bir bağlantının, profesyonel özlemlerinizle uyumlu, takip etmeniz için bir ipucu bile olabilir.

Venüs ve Merkür ayrıca altmışlıklardan kısa bir süre sonra Balık burcunda geri giden Jüpiter’i üçgen açı yapacaklarından, yumuşak, sezgisel bir yaklaşımla liderlik etmek isteyebilirsiniz. Kendinize kiminle konuşmak için doğru kişi olduğunu sorun ve konuşmada bir şeyi gündeme getirmeden önce sezgisel ipuçlarına dikkat edin. Ancak, konuşma zamanı geldiğinde net olun!

Hafta ortasında Merkür ve Venüs Yay burcuna girecek. Parlak ve maceracı olmasına rağmen, biraz daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Gizli yeteneklerinizi tanıtabilirseniz, iş arkadaşlarınızın sizinle nasıl konuştuğuna dikkat edin ve bilinçaltı çalışma perspektifinizi ayarlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.