Oğlak Burç Yorumları 6 Kasım 2022

Oğlak burcunun 6 Kasım 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 6 Kasım 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Kasım 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 6 Kasım 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 6 Kasım 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 6 Kasım 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Etrafınız hayatı ciddiye alamayan insanlarla çevrili – bu her zaman kötü bir şey değil elbette! Bugün, yine de, ünlülerin başına gelen herhangi bir aksilik yerine, büyük meseleler hakkında konuşmayı tercih edersiniz.


6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birine sadık olmak iyidir. Yanlış olduklarında onları körü körüne desteklemek değil.


6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Koç ayı Mars ve Plüton ile bağlantı kurarken, kendinizi bugün yapılacaklar listenize gömmek akıllıca olabilir. Bu kozmik iklim duygularınızı artıracak, ancak üretken kalmak sizi iyi bir ruh halinde tutacaktır. Bu arada, Merkür kaderin düğümleriyle hizalanarak yeni dostluklara ve yaratıcı bolluğa kapı açar. Kendinizi bir tür sanatçı olarak görüyorsanız, şimdi ihmal ettiğiniz projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zaman olabilir. Venüs Satürn ile kare açı yaparken sosyal çevrenizdeki soğuk veya kaba davranışlara dikkat edin, ancak bu gece Luna Boğa’ya girdiğinde gerçek arkadaşlarınız size hatırlatılacak.


6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bugün ve yarın kişisel ve romantik hayatınıza hayal kırıklığı getirebilir. Bizim Küçük Yararlımız ve romantizm ve cazibe tanrıçası Tatlı Venüs, arkadaşlıklar ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş on birinci evinizde dans ediyor. Bu, büyük bir neşe getirme eğilimindedir, ancak o, gezegensel yöneticiniz, güçlü Büyük Görev Yöneticisi Satürn ile bir çatışmaya doğru adım adım ilerliyor. Özellikle bir arkadaşınız, sosyal hayatınız ve hatta eski sevgilinizle ilgili olarak, sizin için sinir bozucu bir gerginlik yaşanması muhtemeldir. Bir değişiklik yapma arzusunu hissedebilirsiniz, ancak bunu yaparsanız ödemeniz gereken bir bedel var gibi görünüyor. Şimdi kendinizi izole, depresif ve oldukça yalnız hissedebilirsiniz.


6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Paranı ağzının olduğu yere koy Oğlak! Akrep burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde neler başarabileceğiniz hakkında konuşmaktan fazlasını yapmanın zamanı geldi. İş alanınızda bir inanç sıçraması yapmak istediğiniz bir şeye odaklanın. Çevrimiçi bir şeyler yapmaya, ağ kurmaya, istediğiniz bir profesyonelle bağlantı kurmaya ve hatta en cazip hayalinizin peşinden gitmeye hazır olabilirsiniz. Bu muhalefeti “şimdi ya da asla” anınız olarak kabul edin. Eğer taahhütte bulunmayı seçerseniz, o zaman bu istek bir sonraki tutku projeniz olacak!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.