Oğlak Burç Yorumları 30 Kasım 2022

Oğlak burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Kasım 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve bebeğin iyi anlaşıyorsunuz – ama her şey her zaman daha iyi olabilirdi, değil mi? Onları oturtun ve güzel bir uzun konuşma yapın. Kıvranmayacaklar ve bundan öncekinden daha iyi çıkabilirsiniz.


30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sorumluluklarınız var ve onları (kendinizi değil) ciddiye alıyorsunuz.


30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Balık burcunun ayı Yay burcunun güneşiyle kare açı yaparken, müdahaleci düşünceler odaklanmanızı zorlaştırabilir. Bu göksel değiş tokuş aynı zamanda anlaşmazlıkları tetiklemekle tehdit eder ve fikirleriniz alışkın olduğunuz denge ve akıcılıkla kelimelere çevrilmeyebilir. Şans eseri, öğleden sonra biraz stres atmak ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için bir şansınız olacak, bu da sizi günün erken saatlerinde bulmuş olabilecek duygusal veya sosyal mayınları aşmanıza yardımcı olacaktır. Yatmadan önce dinlenmek için kendinize bolca zaman ayırın, yoksa Ay, Venüs ve Mars arasındaki sert bir t-karesi sizi huzursuz uykuyla mücadele etmeye zorlayabilir.


30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün ve yarın ilişkilere ya hep ya hiç enerjisi getiriyor. Cazibe ve romantizm tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, seks ve tutkunun kırmızı gezegeni Mars’ın karşısında gökyüzünde duruyor. Bu iki kozmik aşık, ne zaman bir araya gelseler aşk hayatlarımıza her zaman derin bir ilgi çekerler. Mutlu bir ilişkiniz varsa, ikinizin de aklını başından alacak spontane bir sevişme seansına hazır olabilirsiniz. Yine de toksik bir bağlantınız varsa, patlayıcı dövüşlere ve şiddetli savaşlara hazır olun. Cevaplar şimdi oldukça netleşecek.


30 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne üzerinde çalışabilirsin, Oğlak? Bugün Balık burcundaki ilk dördün döneminde iletişim becerilerinize odaklanmanın zamanı gelmiş olabilir. Samimiyetsiz olmak, kararsız olmak veya net olmayan bir sese sahip olmak gibi kötü konuşma alışkanlıklarından yüzerek uzaklaşın. Meslektaşlarınızla konuşurken daha şefkatli, sezgisel bir yaklaşıma geçmek için ay enerjisini kullanın. Bu ilk dördün ayının sizi daha savunmasız olmaya da teşvik edeceğini görebilirsiniz! Ne olursa olsun iş arkadaşlarınızla daha empatik ve şefkatli bir yerden bağlantı kurmanız en doğrusu olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.