Oğlak Burç Yorumları 3 Kasım 2022

Oğlak burcunun 3 Kasım 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 3 Kasım 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Kasım 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Kasım 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Kasım 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 3 Kasım 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaş çevrenizdeki en sorumlu kişi olabilirsiniz ve bugün bunu flört dünyasında değerli bir özellik haline getirmelisiniz. İnsanlar güvenebilecekleri birini arıyorlar ve bu kişi sizsiniz!


3 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kariyeriniz hakkında emin değilseniz, rahatınız için ailenize dönün.


3 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Zodyak’ın daha sabırlı veya korunan üyelerinden biri olarak bilinmesine rağmen, sevgili Oğlak, Balık burcundaki güneş üçüncü evinizi aydınlatırken yıldızlar sizden bağlantıyı kucaklamanızı isteyecektir. Luna, kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda, bu öğleden sonra kalıcı dostluklar kurma fırsatı devreye girecek. Hemen biriyle çıkmasanız bile, kürenize giren yeni yüzleri not ettiğinizden emin olun, çünkü bunlar önemli olabilir. Bu arada, Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir açı, ortamı ısıtacak ve flört için mükemmel bir ortam yaratacaktır.


3 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Artık fırtınanın ortasındasın, Oğlak. Tutulma mevsimi, genellikle yolunuza kozmik tozu fırlatan bir kasırga gibidir. İlk tutulma her zaman kaymalar getirir, ancak yine de gözün içine doğru ilerlemek zorunda kalırsınız. Şu anda, sanki duraklıyormuş, arazinizi değerlendiriyormuş gibi hissedebilirsiniz, başka önemli bir şeyin hemen olmak üzere olduğunu biliyor olabilirsiniz. Bu mevsimdeki ikinci tutulma her zaman anıtsal haberler de getirir. Aklını ve dengesini korumaya devam ederken ileriye doğru sürün. Dönüm noktaları etrafınızdaki her yerdedir.


3 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, niyetlerine göre hareket etme zamanı! Balık burcundaki ay güneşi, Merkür ve Akrep burcundaki Venüs’ü üçgen yaparken ne yapmak istediğiniz veya kiminle çalışmak istediğiniz hakkında konuşuyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, sulu üçlü kasıtlı olmaktan daha umut verici olabilir. Şans eseri, Ay Uranüs geri hareketine ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcuna altmışlık açıyla döndüğünde, bir inanç sıçraması yapabilirsiniz. Kayan bir yıldızı dilemek veya bir iş arkadaşınızın yardım etmesini ummak yerine, sekstil, paranızı ağzınızın olduğu yere koymak için ilham patlamanızdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.