Oğlak Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşlerin istikrarlı olduğunu bilmek istersiniz – endişelendiğiniz yeni bir ilişki veya geçici bir iş olsa bile. Şimdi gelecek hakkında doğru insanlarla görüşmek için iyi bir zaman.


1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aile geçmişinize bakmak, geleceğiniz hakkında yeni bilgiler ortaya çıkaracaktır.


1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün duyduğun her şeye inanma, çünkü Balık burcundaki ay Merkür ve Neptün’ü birbirine bağlıyor. Bu kozmik iklim, yanlış bilgilerin kolayca dolaşmasına izin verecek, bu nedenle kucağınıza düşen ilginç haberleri kontrol ettiğinizden emin olun. Pluto’nun yardım eli sayesinde öğleden sonra güçlendirici bir enerji üzerinizden geçecek, bu yüzden hayallerinize ulaştığınızdan emin olun. Luna, Jüpiter’e yakınlaştığında, sesinizi iyilik için kullanmak için harika bir zaman olacak. Ay Mars’a ve dördüncü güneş evinize girerken akşamı evde geçirmeyi planlayın.


1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik hava size bu zamanda çok dikkatli olmanızı söylüyor Oğlak. Zihninizi ve iletişiminizi yöneten kozmik haberci gezegenimiz Mantıksal Merkür, güneşin on ikinci evinizin gölgeleri arasından süzülüyor ve gökyüzünde oldukça sarhoş bir Neptün ile çarpışacak. Sırlar, gizli düşmanlar ve endişelerin hepsi birdenbire ortaya çıkabilir! Aldatma, dram ve kafa karışıklığı, gününüzü dikenler gibi bulmaca haline getirebilir. Yaptığınız veya söylediğiniz bir şey şimdi sizi ısırmak için geri gelebilir! Yapılacak en iyi şey gizlenmek, dinlenmek ve herhangi bir skandala bulaşmamaktır.


1 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün iletişim becerileriniz üzerinde çalışın. Meslektaşlarınızla yaptığınız konuşmaların, Yay burcundaki Merkür Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı yaptığında olabileceği kadar net olmadığını fark edebilirsiniz. Merkür’ün etkisi, bilinçaltınıza bol miktarda düşünce, görüş ve fikirle vuruyor. Bununla birlikte, kare, bazı noktalarınızın amaçlandığı veya beklendiği gibi tercüme edilmediğini gösterebilir. Ayrıca, açık bir konuşma için üslubun, tonun ve zamanlamanın iş yerinde olması gerektiği gibi olmadığını hissedebilirsiniz. Sabırlı olun ve konuşmak için doğru zamanı bekleyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.