Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Burcunuz, bu ay birkaç kozmik etkileyiciye ev sahipliği yapmakla meşgul, Oğlak, BT yöneticisi Merkür’ün 6 Aralık’ta ilk eviniz için Yay burcundan ayrılmasıyla başlıyor. Mevcut veya potansiyel bir ortakla iletişim halindeyken doğrudan yaklaşımı kullanmayı tercih ediyorsunuz ve kötü (ve akıllı) bir mizah anlayışın var, eğer birisi bunu anlamıyorsa, bu mükemmel bir eşleşme değildir.

Dokuzunda, şefkatli ve şefkatli Venüs havadar Kova burcundan ayrılır ve anlamsız burcunuzla eşleşir, bu nedenle diğer insanların sorunlarına fazla sabrınız olmaz. Tabii ki, kendi tarzınızda umursuyorsunuz, ancak abartan veya gereksiz yere karmaşık hale getiren bir sevgiliye, partnere veya randevuya karşı ezici bir şekilde sempati duymuyorsunuz.

21 Aralık’ta, parlak güneş ilk güçlendirme evinize giriyor ve gerçek kişiliğiniz gerçekten parlıyor. Bugün de kış gündönümü ile birlikte hayata ve aşka dair size yeni bir umut veren yeni bir mevsim başlıyor. İşler iyiye gidiyor çünkü romantik kaderinizin kontrolü tamamen sizde!

Yirmi üçüncüde burcunuzdaki yeni ay, topraklanma ve hedef odaklı olma eğiliminizi ortaya çıkarır ve bunu bu ileri görüşlü ayın büyüsüyle birleştirir. Kendinizi uyguladığınızda harika şeyler sizi bekliyor. Çaba gösterirseniz, ödüllendirileceksiniz. Taahhüt şimdi büyük. Teklif etmek, önermek. Birlikte hareket edin. Söz ver.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, güneş burcunuz 6 Aralık’ta Merkür’e ve 9 Aralık’ta Venüs’e girdiğinde bir sıçrama yapıyor. Bu enerji hayatınıza iki farklı titreşim getirebilir. İlk olarak, şu anda nakit biriktirememeniz nedeniyle banka hesabınızda önemli bir değişiklik görebilirsiniz. İkincisi, işteki diğer kişilerle rekabet edecek kadar değerli veya akıllı hissetmeyebilirsiniz. Bu konuda kendinizi hırpalamak yerine, meslektaşlarınıza karşı çalışmak yerine onlarla birlikte çalışabilirsiniz.

İyi haber şu ki, Jüpiter yirmincide Koç burcuna yeniden girdiğinde, mali durumunuz da dahil olmak üzere bu tür koşullar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olduğunuzu hissedeceksiniz.

23 Aralık’taki yeni ay, iki gün önce güneş dönüşünüzü deneyimledikten hemen sonra size arzuladığınız refahı getirebilir. Önümüzdeki ay, tek başınıza gitmek yerine bir grup olarak harika bir vizyon oluşturabilmeniz için enerjinizi yalnızca müşterilerle değil, aynı zamanda iş arkadaşlarınızla da ortak çalışmaya odaklamaya itiyor. Sonuçta, “takım” da “ben” yok. Şimdi planlamaya başlayın.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

6 Aralık’ta Merkür’den başlayarak, bu ay burcunuzdaki birden fazla gezegenle her şey sizinle ilgili. İletişim gezegeni, flört söz konusu olduğunda oyununuzu gerçekten hızlandırmanıza yardımcı oluyor, bu yüzden ilk hareketi yapmaktan korkmayın. Özellikle ertesi gün İkizler dolunayı sırasında, bu sizi daha iyi flört alışkanlıkları geliştirmeye teşvik eder. Bu kadar utangaç olma, Oğlak!

Venüs dokuzuncuda burcunuza girdiğinde, birçok potansiyel aşk ilgi alanınız sizinle tanışmak için sıraya girecek. Kendinizi öne çıkarmak ve hatta flört uygulamalarına devam etmek için harika bir zaman. Herkesi kendine çekecek özgüvene ve çekiciliğe sahipsin.

20 Aralık’ta Jüpiter Koç burcuna girerken, evinizi ziyaret ederken biriyle tanışabilirsiniz. Ertesi gün güneş burcunuza girerken tatil partilerine katılırken en iyi kıyafetinizi giyin. İlk buluşmayı ayın yirmi üçüncüsünde yeni ay burcunuzdayken planlayın. Bazı ciddi sihirlere yol açabilir.

Ancak, 29 Aralık’ta Merkür geri hareketine girdikten sonra 2022’nin geri kalanı için herhangi bir tarih planlamayın. Elinizden gelenin en iyisini yapamayabilirsiniz. Bunun yerine Yılbaşı gecesini kendi başınıza geçirin.


Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Şarj Edin

Sevgili Oğlaklar, bu tatil ayı başlarken, yarım kalmış işleri halletmenin akıllıca olacağı bir tamamlama aşamasındasınız. 21 Aralık’a kadar olan önümüzdeki haftalar, sizi engelleyen veya enerjinizi tüketen sorunları çözme fırsatınız olacak. Şu anda yüzeye çıkabilirler, bu yüzden onlarla uğraşmaktan başka seçeneğiniz olmayacak. Ve herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, isteyin.

Güneş yirmi birincide burcunuza girene ve mini bir yeniden doğuş gibi bir şey deneyimleyene kadar daha düşük bir profil tutmak isteyebilirsiniz. Ayın ilk haftaları, hayallerinizle temasa geçmek için iyi bir zamandır. Sizin için bazı yararlı rehberlikleri olabilir.

Vücudunuzun dinlenme ihtiyacını görmezden geliyorsanız, 7 Aralık’taki dolunay bunu size yüksek sesle ve net bir şekilde getirebilir. Reklam öğenizi yeniden doldurmak için biraz zamana ihtiyacınız var, aksi takdirde üretkenliğiniz giderek azalır.

Etkileyici Merkür altıncı evdeki burcunuza, ardından dokuzuncu evdeki yaratıcı Venüs’e ve yirmi birinci evdeki güneşe giriyor, böylece yavaş yavaş kendinize geleceksiniz. Organize olmaya ve 2023 için işleri harekete geçirmeye can atacağınız yılın bu zamanı.

İşaretinize yapılan bu vurgu, fark edilmenizi sağlayacak yetenekleri ve yetenekleri vurgulayarak, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarabilir. Kendinizi dünyaya yansıtmak için çaba harcarsanız, önümüzdeki haftalarda sizin için mükemmel olan yeni fikirlerin ve fırsatların ortaya çıktığını görebiliriz.

Son olarak, anlayışlı Jüpiter de burç değiştiriyor, 20 Aralık’ta Koç’a ve ev ve aile sektörünüze geri dönüyor ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalıyor. Ev cephesindeki atmosfer neşeli ve canlı olacak, bu da çok eğleneceğinizi gösteriyor. tatil haftası yanı sıra yeni yılda zil çalıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.