Kova Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Kova burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Geçmişinizde (ve aile geçmişinizde) yararlanabileceğiniz ve onlardan öğrenebileceğiniz çok şey gömülüdür. Bazen anne babanız sizden milyonlarca mil gerideymiş gibi gelebilir, ancak onların da genç oldukları ve aşkı aradıkları bir zaman olduğunu unutmayın. Garip görünse de onlardan öğrenilecek dersler var. Öte yandan, hayatın en heyecan verici derslerinden bazıları kucağınıza düşer. Örneğin, aşk çabuk gelir. Cızırtılı bir ilişki dünyanızı sarsabilir ve zaman ve romantizm hakkındaki tüm büyük fikirlerinizi sarsabilir.


Kova Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım’da yeni biriyle tanışmak veya eski bir sevgili tutulmasıyla bağlantı kurmak için güçlü bir yeteneğiniz var. Romantizmin tüm alanlarında da daha rasyonel bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

Burcunuzda güçlü bir iletişim duygusu var, ancak fiziksel düzeyde birinden uzaklaşma ihtimaliniz var. Kalbinize giden yol zihninizden geçer. İnanılmaz derecede kaçınılmaz veya biraz dünyevi hissettiren güçlü bir romantik çekim olabilir.

Sizi herhangi bir geleneksel düşünce ve rutinden kurtarmayı amaçlayan bu döngünün altında kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. Değişikliklere ve değişimlere açık olun. Girişkensiniz ve başkalarının sevginin gerçekte ne olduğunu anlaması için kapıyı açıyorsunuz! Bırakın toplum için ilham kaynağı olun. Bu yıl, kendinizi olduğunuz gibi olmanıza izin vermeniz için sizi teşvik ediyor!


Kova Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Temelinizi ve iş-yaşam dengenizi sağlamlaştırın Kova. 6 Kasım Pazar günü Akrep’teki Merkür, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde iş-yaşam dengenizde ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu konuşun. Akrep burcundaki Venüs, ertesi gün burcunuzda Satürn ile kare açı yapacağından, taahhüt etmeye değer olanı bulmanız gerekebilir. Kendinizi veya kişisel ihtiyaçlarınızı unutmayın!

Neyse ki, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki tam ay tutulması sırasında beklenmedik bir aksama süresi bekleyebilirsiniz. geçiminizi sürdürmek için daha konforlu yapı.

Merkür, Boğa’da geri giden Uranüs’ün karşısındayken Akrep’te güneş ile kavuşum yapacağından, güvenli bir iş-yaşam dengesi sağlamak için sınırlarınızı ve beklentilerinizi belirleme konusunda giderek daha fazla güçlenmiş hissedebilirsiniz. Akrep burcundaki güneş ve Venüs, burcunuzda Satürn ile kare açı yaptığında haftanın geri kalanında gergin hissetmeyi bekleyin. Mesleki taahhütlerinize uyum sağlamıyor olabilirsiniz, ancak onlardan nasıl bahsettiğinize dikkat edin!


Kova Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek övgülerin alıcısı olabilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Venüs’ün Akrep’te ve kariyer evinizin Satürn’ü kendi Kova burcunuzla karesiyle başlıyor. Bugün, bazı önemli takdirler alabilirsiniz. Kova, bu patronunuzdan bir hafta sonu e-postası veya bir iş görüşmesi bildirimi olabilir. Bu, ağ oluşturmak için iyi bir zamandır.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Kova, evinizin feng shui’sini yenileyebilirsiniz, böylece abur cubur ve televizyona odaklanmazsınız. Ofisinizi daha davetkar hale getirmek için dekore edebilirsiniz. Bu, özellikle yan projeler için daha sık kullanmaya teşvik etmenize yardımcı olacaktır. Ya da şekerli ikramları çöpe atıyor ve yatak odanızı dinlendirici bir uyku için hazırlıyor olabilirsiniz. Bugün, evdeki değişiklikler size gerçekten fayda sağlayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.