Kova Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Kova burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken büyük düşünceler düşünmeye cesaret edin ve onlara göre hareket etmeye cesaret edin! Büyük bir yaratıcılık ve değişim patlaması yaşayacaksınız ve bu her türlü anlama gelebilir, hatta belki de yeni (ve heyecan verici deneysel) bir romantizm! Tüm büyük ilerlemeler riske dayalıdır, bu yüzden pratik yönünüzü sessize alın ve dürtülerinizi takip edin. Hafta ortası, daha ihtiyatlı içgüdülerinizi takip etmenin ve ayrıntılara dikkat ettiğinizden emin olmanın zamanıdır. Özellikle başkalarıyla olan etkileşimlerinizde herhangi bir yanlış anlaşılma olmasını istemezsiniz. Bu hafta sonu, normalde uzak durabileceğiniz biriyle bağlantı kurmak için zaman bulun. Yeni bir melodi duymanın zamanı geldi.


Kova Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıçramadan önce bakın.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve itibar evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kova, sosyal medyadan aldığınız yanıttan dolayı hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Belki de kendinizi, müziğinizi veya sanat eserinizi pazarlıyorsunuz, ancak gönderilerinizi tanıtmak için algoritmayı bulmakta sorun yaşıyorsunuz. Bu bugün değişebilir. Artık dünyaya yaydıklarınız daha fazla insan tarafından görülebilir.

14 Kasım Pazartesi günü, Güneş Akrep burcunda ve kariyer eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Sizin için oldukça iyi olacak bir pozisyon açılmasından söz edilebilir. Kova, bu bir yönetim rolüne adım atmak veya şirket merdivenlerini tırmanırken amirinizin pozisyonunu devralmak anlamına gelebilir. Şu anda, bunların hepsi konuşma, bu yüzden yöneticinizle oturup kariyer geleceğinizi tartışarak biraz tohum ekmek iyi olur.


Kova Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, finans ve zevkle ilgili bazı karışıklıkları ön plana çıkarabilir. Mars ve Neptün hafta boyunca karşı karşıya geldiğinde, istek ve ihtiyaçlarınız üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız. Bütçeleme zamanı! Yapamayacağınızı düşündüğünüz şeylerle kendinizi bunaltmamaya çalışın. Bazen bir ürünü satın almak için beklemeniz gerekebilir, özellikle de onu sonsuza kadar elinizde tutacağınızı biliyorsanız. Bu karışık enerji, ortaklığınıza sızabilir.

Eşinizin finansal olarak bir şeyler sakladığını veya ortaklığınıza karşılık vermediğini düşünüyorsanız, ilişkinizi kesmek için herhangi bir şey yapmadan önce düşüncelerinizi düzenlemeye çalışın. Düşüncelerinize ve sözlerinize saygılı olmak, hafta ilerledikçe daha kolay bir yaklaşım sağlayacaktır.

Bu sonsuza kadar sürecekmiş gibi geliyorsa, savunmasız olmak ve korkularınızı onlarla dürüst ve açık bir şekilde tartışmak konusunda rahat olmanız gerekir. Bu sohbet, çocuklukta başlamış olabileceğiniz tahminlerin kökenine inmenize yardımcı olabilir. Bunun yerine büyük hayallerinize yer verdiğinizde en büyük korkularınızı yaşamak zorunda değilsiniz.


Kova Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftanın parlayan süperstarı sensin Kova! Venüs ve Merkür Akrep’te altmışlık Plüton Oğlak’ta olduğunda, 13-14 Kasım Pazar – Pazartesi günleri arasında, güçlü bir profesyonel güç olarak ortaya çıkmayı bekleyin. Altmışlıklar, gizli yetenekleriniz (ve zayıflıklarınız) üzerinde oynadığı için, buna değer olabilir. profesyonel arenanıza kendinizin daha yakışıklı bir yanını gösterin. Bu geçişleri, daha sevilebilir, ilişkilendirilebilir ve güçlü olmanız gereken herhangi bir durumu yıkmak için kullanabilirsiniz. Üstün olduğunuz veya mücadele edebileceğiniz şeylere sahip olmak, farkedilmeden gitmeyen bir kırılganlık gerektirir!

Kısa bir süre sonra Venüs ve Merkür de Jüpiter geri hareketinde Balık burcunda üçgen açı yapacağından, değerlerinizde veya güvenliğinizde bir değişiklik görebilirsiniz. Bir profesyonel olarak spot ışığında daha rahat hissedebilirsiniz. Mirasınız, başarılarınız ve itibarınız hakkında açık ve dürüst olmak daha fazla rahatlık bile sağlayabilir. Diğerleri, özellikle son başarılarınız her zamanki profesyonel statükonuzdan farklı arayışları yansıtıyorsa, fikir değişikliğiniz için sizi tanıyabilir.

16 ve 17 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Merkür ve Venüs’ün Yay burcuna girmesi nedeniyle, profesyonel topluluğunuz içinde ağ kurma konusunda daha heyecanlı hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.