Kova Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Kova burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Kasım 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni biriyle tanışın — sandığınızdan çok daha fazlasını biliyor olabilirler! Bir arkadaşınızla, hatta bir rakibinizle bilgi veya başka şeyler paylaşmak için iyi bir zaman.


29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Para cebinizde bir delik açıyor, ancak daha sonra ihtiyacınız olacak. Şimdilik kaydedin.


29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah biraz görünmez hissedebilirsin, çünkü tabii ki ay burcunuzdan geçiyor. Başkalarından ilgi ve hayranlık beklemek yerine, bu parlak yerleşimi dikkat çekmemek ve sosyal pillerinizi yeniden doldurmak için bir bahane olarak kullanın. Şans eseri, Merkür Satürn ile bağlantı kurduğunda, duygusal ve zihinsel sağlığınız adına sınırlar koymanız için sizi cesaretlendirdiği için cihazlarınızdan fişi çekmek kolaylaşacak. Akşam yaklaşırken ve Luna Balık burcuna geçerken, topraklayıcı ve lüks bir hava havaya yayılacak ve bu, özel biriyle lezzetli bir yemeği paylaşmak için harika bir zaman olacak.


29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik enerjisi, gezinmesi çok daha kolay olan Kova burcudur. Zihin ve iletişim gezegenimiz olan Mental Merkür, şu anda kimlik ve burçla ilgili güneş ilk evinizde yörüngede dönen, Büyük Görev Yöneticimiz, güç gezegeni Satürn ile bağlantı kuruyor. Artık aşk, evlilik veya sonsuza kadar sürecek uzun vadeli planlamalar konusunda bir söz verebilir veya plan yapabilirsiniz. Bu, özellikle içten umutlarınızdan, hayallerinizden veya özlemlerinizden biriyle ilgiliyse doğru olacaktır. Bekarsanız olgun, bilge ve yaşamı için sağlam bir temele sahip birini arayın. Bu kişi size ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.


29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş hayatınızda sizi neler bekliyor heyecanla ilerleyin. Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars ile karşı karşıya geldiğinde başarabileceğiniz ve keşfedebileceğiniz çok şey var. Bu geveze muhalefet sırasında fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşın, özellikle de taahhüt edeceğiniz fırsatlar, fikirler veya arayışlar arasındaysanız. Merkür aynı zamanda burcunuzda Satürn’ü 60’lık açı yaptığından, kendi yargınıza bağlı kalırken başkalarının fikirlerini dikkate almanın görece kolay olduğunu görebilirsiniz. Sonuçta, son sözü söyleyeceksiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.