Kova Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Kova burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün birileri sizi sinizminiz ve merhametiniz arasında bir seçim yapmaya zorluyor ve neredeyse kesinlikle daha iyi yolu seçiyorsunuz. Tatlı bir şeye dönüşürse çok şaşırmayın!


28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kredi kartları nakit değildir – cazip iseniz bunu aklınızda bulundurun. Mali açıdan soğukkanlı olun.


28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay bugün burcunuz üzerinden yolculuğuna devam ediyor, ancak kader düğümleriyle sert bir t-karesi öğleden sonranızı sallamakla tehdit ediyor. İnsanlar normalden daha karamsar veya soğuk görünecek ve sezgilerinizin artması sizi özellikle başkalarının kasvetli hislerine karşı hassas hale getirebilir. Şans eseri, akşam yaklaşırken kozmik atmosfer aydınlanacak ve Luna, sosyal çevrenizde sevgi ve destek bulmanıza yardımcı olacak şekilde Venüs’e bir öpücük gönderecek. Gecenizi sizin için en önemli olan bağlantıları kucaklayarak ve ara vermeye ihtiyaç duyduğunuz kişilerle sınırlar belirleyerek geçirmekten çekinmeyin.


28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün ve yarın kurgu ve çatışma damlayacak. Ne yazık ki, hem romantik hayatınızı hem de sosyal çevrenizi aydınlatıyor! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, gerçek aşk, romantizm ve tutkunun güneş beşinci evinizdeki öfkeli Mars’tan gökyüzü boyunca arkadaşlıklarla ilgili on birinci evinizde döner. Bu, muhtemelen hararetli bir alışverişiniz olacağı ve önemli diğer kişilerle ve tanıdıklarınızla kötü haberlerle karşılaşacağınız anlamına gelir. Birisi adınızı lekelemek istiyor olabilir veya arkadaşlarınızın ve sevgilinizin birbirinden nefret ettiğini görebilirsiniz. Sakinliği ve huzuru bulmaya çalışın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, işte kendini ifade etmenin bir yolunu bul. İkizler’de geri giden Mars, burcunuzdaki Satürn’ü üçgen açı yaptığında, kim olduğunuzu anlatan tutkularınızı, yeteneklerinizi ve becerilerinizi nasıl ortaya çıkaracağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterme yeteneğinizi kısıtlamak yerine, farklı seçenekler ve fırsatlar denemelisiniz. Belki hayata geçirmeniz gereken bir tutku projeniz vardır ya da bazı benzersiz aksesuarlar ekleyerek profesyonel görünümünüzü güncelleyebilirsiniz. Kendini ifade etmenle oynamak için havadar üçgeni kullan!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.