Kova Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sıcak enerji akmaya başladığında yanmamaya çalışın – hareket etmeye devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız çünkü gün boyunca biraz daha fazla ivme kazandıkça işler daha da ilginçleşiyor!


1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızdaki kalıplara dikkat edin… Yaptığınız keşfe şaşıracaksınız.


1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken söylentiler bu sabah uçacak. Biraz dedikodu yapmak isteseniz de, bunu yapmak yalnızca ilişkilerinizde ve kendinizde güvensiz hissetmenize neden olur. Neyse ki, güç veren Pluto’nun yardım eli sayesinde, bu öğleden sonra yalnızlıkta huzur ve içinizden güç bulacaksınız. Ay Jüpiter’in üzerinden geçtiğinde mali fırsatlar ortaya çıkabilir, bu da onu zam istemek veya parayla ilgili niyetler belirlemek için harika bir zaman haline getirir. Bu gece ay Koç burcuna geçtiğinde, sizi meraklı bir ruh haline sokan bir değişim hissedeceksiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün sizi karanlık fırtınalar bekliyor. Zihinsel Merkür, yüksek güneş enerjisi on birinci evinizde neşeyle dans ederken, bazı kötü haberler alacak. Sarhoş bir Neptün tarafından kaldırıma tekmelendikten sonra aniden hırpalanmış ve berelenmiş hissedecek. Bu, arkadaşlarınızın, ağınızın, tanıdıklarınızın ve hatta eski sevgilinizin etrafında çok karanlık bir enerjiyi önceden haber verir! Bu, özellikle onlara borç para verdiyseniz doğrudur. Birisine borcu ödenmezse siz veya onlar kızabilir. Bu kare oldukça hızlı geçecek, bu yüzden masa tartışmaları ve kargaşanın diğer tarafına geçeceğinizi bilin.


1 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel hayallerine kendini ada! Yay burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars ile karşı karşıya geldiğinde, başkalarıyla birlikte çalışmanız veya bir hedefi tamamlamak için yardım kabul etmeniz gerekiyor. Çok kısa sürede yapılacak veya üzerinde çalışılacak çok şey var, bu nedenle bu karşıtlık size neye odaklanacağınız konusunda daha büyük bir farkındalık verebilir. Daha açık sözlü iş arkadaşlarınızdan bazıları, sizi sahip olabileceğiniz bir arzuya adamaya teşvik edecek şeyler de söyleyebilir. Nasıl ilerleyebileceğiniz konusunda açık fikirli olun ve eylem planınız başarısız olmaz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.