Koç Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Koç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeterli miktarda enerjiniz var ama bunu kendi amaçlarınız için kullanmaya özellikle meyilli değilsiniz. Arkadaşlarınızı incelemek ve hangisinin en büyük desteğe ihtiyacı olduğunu görmek isteyebilirsiniz.


28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu soruna çatışmaya nasıl yaklaşırsanız öyle yaklaşın. Kırılmayanı tamir etme.


28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Kova burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizi entelektüel ama asi bir ruh haline sokuyor. Ne yazık ki, Luna bu öğleden sonra kaderin düğümleriyle karşı karşıya gelirken kendinizi sıcak suya atabilirsiniz, bu da topraklanmış kalmanızı ve soğukkanlılığınızı korumanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Mars ve Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, diplomatik sınırlar çizdiğiniz sürece, sizi tetikleyebilecek herkesle sınırlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Ay Venüs’ü öptüğünde havaya tatlı bir enerji yayılacak ve ruhsal topluluğunuz aracılığıyla sizi huzur ve neşe bulmaya teşvik edecek.


28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün ve yarın yüzleşmeniz için biraz uçucu enerji getirebilir. Bunun nedeni, kudretli Mars’ın gezegen yöneticiniz olması ve oldukça ateşli ve vahşi bir güç merkezi olmasıdır. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, göklerde hızla ilerliyor ve kızıl gezegene tamamen karşı duracak, fikirler ve arzularınızı başkalarına nasıl ifade edeceğiniz etrafında patlayıcı kavgaları ve hüsranları tetikleyecek. Dikkat çekmemeye çalışın ve dramanın sizi geçmesine izin verin. Her şeyden önce, düşüncelerinizi sosyal medyada herkese açık bir şekilde patlatmayın. Bu işleri daha da kötüleştirir.


28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, kime ve neye sahip olduğunuzu yeniden düşünün. İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında, istediğiniz yöne gittiğinizden emin olmak için tüm uğraşlarınızdan geri çekilmeniz gerekebilir. Giderek daha fazla hüsrana uğramak yerine, sebep için ara vermelisiniz. Kariyer yolunuza kimi ve neyi daha fazla dahil etmek istiyorsunuz? Bu sorumluluklar size nasıl hizmet edecek? Hangi özlemler, ağ oluşturma fırsatları ve profesyonel bağlantılarla çalışmaya devam etmek istediğinizi düşünürken bu soruları göz önünde bulundurun. Kesimi kimin ve neyin yaptığına şaşırabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.