Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Koç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ana gezegeniniz Mars bu ay Koç burcunda İkizler burcunda geri hareket ederken, geçmişteki bazı romantik hareketlerinizi yeniden düşünün. Son veya şimdiki ilişkinizdeki bazı uyarı işaretlerine gerçekten dikkat etmiş olsaydınız neler olabileceğini düşünün.

7 Aralık’ta yine havadar İkizler burcundaki dolunayda aşk hayatınızda iletişim en önemli öncelik. Ayrıntılara dikkat edin ve sözlerinizi eylemlerle takip edin. Başka bir deyişle, niyetiniz olmadığında birine mesaj atacağınıza söz vermeyin!

İyimser güneş, yedincide de Mars’a karşı çıkıyor ve gereksiz dozda romantik bir rekabet gücü ekliyor. Hiç kimsenin düşünmediği bir şeyi neden bir yarışmaya dönüştürmeye çalışasınız ki?

20 Aralık’ta, şanslı Jüpiter bağımsız burcunuz için empatik Balık burcundan ayrılıyor, böylece başkalarının sizin için yaratmasına güvenmek yerine kendi şansınızı yaratabilirsiniz. Aşk hayatınız da şimdi çok daha hızlı bir tempoya sahip ve bu da başarılı oluyorsunuz.

Yirmi üçüncüde asteroit Chiron cesur burcunuzdayken büyük bir enerji değişimine dikkat edin ve sizi geçmişi geride bırakmaya teşvik ediyor. Olan oldu ve baştan yapmak isteseniz de, bunlar nadirdir. Devam etmeye hazırlanırken (başkalarına veya kendinize) neden olduğunuz acının sorumluluğunu kabul edin.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

En çok sevdiğiniz şey kazanmaktır Koç ve bu tam zamanı, özellikle ayın başlarında, Merkür 6 Aralık’ta Oğlak burcuna ve haritanızın kariyer sektörüne girdiğinde. Rekabetçi bir doğa artık herkes için sağlıklı, ancak kimse senden daha iyi rekabet edemez, bu yüzden şampiyon olacağından eminsin. Liderlik becerileriniz, onları kimsenin ayağına basarak değil, başkalarına hizmet için kullandığınız sürece artık işinize yarayacaktır. Karizmanız ve çekiciliğiniz de ayın ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesinde olacak.

Bununla birlikte, ilk birkaç hafta, tutulma mevsiminde son iki aydır size musallat olan sinirlilik kalıntısının bir kısmını hâlâ barındırabilir. En ufak bir şey sizi gerginleştirebilir, ancak iyileşiyorsanız bu sefer sizin için o kadar da kötü olmadı.

Aralık ayının son haftalarında enerjinizin (ve hoşgörünüzün) geri döndüğünü hissetmeye başlayacaksınız, ancak bu muhtemelen önce çok fazla zorunlu dinlenme olmadan gelmeyecek. Ayın ikinci yarısı, özellikle yirmi üçte Oğlak burcundaki yeni ay sırasında, her şeyi harekete geçiren imzanız olan cüretkar doğanızı geri getiriyor.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarılı Olmayı Planlamak

Önünüzde keyifli bir aya hazır olun Koç, çünkü bu Aralık yeni kapılar açacak ve 2023’e girerken sizi büyük bir sıçrama yapmaya hazırlayacak gibi görünüyor. Tatile hazırsanız, tatil bölgenize göz kamaştırıcı bir odaklanma demektir. özellikle yeni maceralar ve deneyimler içeriyorsa, kurtulma şansının tadını çıkaracaksınız.

Ancak 7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay geri giden Mars ile aynı hizaya geldiğinden, kendinizi sıkışmış ve istediğinizi istediğiniz zaman yapamayacak durumda hissetmenizin birçok nedeni olabilir. Bunu aşmaya hevesliyseniz, iyi bir esneklik dozu yardımcı olacaktır. Ne planlamış olursanız olun, genellikle tercih ettiğiniz gibi olmayan ama size yakın bir şey kazandıran seçenekleri kabul etmeniz gerekebilir.



Ayrıca neşeli Jüpiter Koç burcuna geri dönerken ve burcunuz yirmincideyken ve 2023 Mayıs ortasına kadar burada kalırken iyi haberler de var, böylece tekrar yolunuza çıkacak ve dünyayı kasıp kavurmaya hazır olacaksınız. Enerji seviyeniz ve güveniniz geri gelecek ve tüm aksiliklere rağmen akıllı çözümler bulma beceriniz size fayda sağlayacaktır.

Sırada Oğlak burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze kademeli bir geçiş var. Geveze Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta diplomatik Venüs ve 21 Aralık’ta güneş hareket ediyor. Düşünceleriniz hedeflerinize ve bu yılı bitirmeyi ve bir sonraki yılda başarmayı umduğunuz şeylere kayacak.

Birlikte çalıştığınız bazı insanlarla ve diğer profesyonellerle sosyalleşebilirseniz başarılı olursunuz. Bu, size daha geleneksel bir yol izlemekten daha hızlı bir şekilde kapıları açabilir.

Son olarak, yirmi üçte Oğlak burcunda yeni bir işe, iş girişimine veya pazarlama kampanyasına başlamak için kullanabileceğiniz süper bir yeni ay var. Konuşkan Merkür 29 Aralık’ta geri hareket ediyor, ancak kartlarınızı doğru oynarsanız yine de ilerleme kaydedebilirsiniz.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yıl sona ererken, 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girdiğinde yeni yıl için flört hayatınızı iyileştirin. Şimdi 2023 için flört profilinizi yenileme zamanı. gün. Ya şimdi ya da asla.

Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna girdiğinde iş yerinde bir sonraki partnerinizle tanışmanız da güçlü bir ihtimal. İster patronunuza büyük bir âşık olun, ister aynı tutkulara sahip biriyle tanışın, profesyonel ile kişisel olanı karıştırırken kıvılcımlar uçuşacak.

Neyse ki, 20 Aralık’ta Jüpiter burcunuza girdiğinde aşk konusunda şanslı olacaksınız. Özellikle ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken. İstediğiniz aşkın peşinden gidin. Henüz birini bulmadıysanız, ayın yirmi üçte Oğlak burcundaki yeni ayda eşleri kelepçelemek için başvuru almaya başlayın.

Ancak, yeni yıl başlayana kadar büyük randevular yapmayın, çünkü 29 Aralık’ta Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi aşık olmayı zorlaştıracak. Herhangi bir önemli ilişkiye acele etme, Koç. Seni şu anda en iyi ışıkta görmeyebilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.