İkizler Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sahip olduğunuz tüm bilgilere güvenebilir misiniz? Bazıları gerçek, bazıları kurgu, peki farkı nasıl anlayabilirsiniz? Burada neyle çalıştığını bilmiyorsan bir sonraki hamleni nasıl yapacaksın? Bu kişi açıkça ilgileniyor, ancak tüm bu çelişkili veriler bir tür engel. Bunu aşmanın en iyi yolu buzu kırmak ve doğrudan iletişim kurmaktır. Size hayat hikayelerini anlatmalarını sağlayın. İkinci el bilgilere güvenmeyin. Bir konuşma başlattığınızda, onlar da sizi tanıma fırsatına sahip olacaklar.


İkizler Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kanatlarını açarken ve sezgini takip ederken kesinlikle çiçek açıyorsun. Aynı anda birkaç soru sorulacak. Zamanla büyüyen ve sizi daha yüksek titreşim alemlerine bağlayan ruhsal bir aşk yolculuğundasınız. Herhangi bir gecikme hissettiğinizde bunu hatırlayın, çünkü genellikle meraklı olan hava burcunuz sabırsız olabilir. Bırakın evren sizi yakalasın!

Sizin için önemli dönüm noktalarından biri, tutulma sırasında Kasım ayının sekizi civarında hissedilecek. Bu, oyunu değiştirir ve hayatınıza son derece kader bir romantizm getirebilir. Kişisel manyetizmanız yadsınamaz ve bu geçişler çekici niteliklerinizi en çılgın hayallerinizin ötesinde geliştirir. Görünüşte yoktan var olan birçok romantik olasılığı kendinize çekebilecek gerçekten karşı konulmazsınız. Tutulmanın genel enerjisi, sıradan bir ilişkiden daha fazlası olduğunu kanıtlayan eğlenceli ortaklıklar da getirecek.


İkizler Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatında neye ihtiyacın var, İkizler? 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde sizi işte üretken ve güvende hissettirecek şeyin ne olduğunu düşünün. iş arkadaşları seninle de konuşuyor!

İlerlemek için önemli bir değişiklik yapmak istiyorsanız, ertesi gün Akrep’teki Venüs’ün Kova’daki Satürn’le kare açı yaptığında daha güçlendirici bir program veya dönüştürücü alışkanlıklar taahhüt edin. Neyse ki, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki tam ay tutulması sırasında bilinçaltı algınızda ince ama güçlü bir değişim fark edebilirsiniz. iş çılgınlıkları ve profesyonel hayatınıza bakış açınız.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, Akrep üçgenindeki Venüs ve Merkür, Neptün Balık’ta geri giderken, işinizdeki taahhütleri ve konuşmaları dönüştürmek için daha güçlü hissedebilirsiniz. Profesyonel olarak inanılmaz derecede başarılı olmak için neleri düzenlemeniz veya ayarlamanız gerektiğine dair içgüdülerinizi dinleyin. Eylemleriniz sonunda kariyer yolunuzu değiştirecek.


İkizler Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değişim rüzgarları sizi yeni bir yöne doğru esiyor.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün rutin karesini alan eviniz ile başlar. Bugün, yeni bir sayfa açıyor olabilirsiniz. Belki kahvaltıdan önce koşmak için erken kalkıyorsunuz. Ya da belki işe gitmeden önce kişisel bir proje yazmak veya üzerinde çalışmak için oturuyorsunuzdur. İkizler, kendinize daha fazlasını sormak, standartlarınızı yükseltmek ve önemli bir hedefe ilerlemek için iyi bir gün.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında birçok insan için bir değişim sürecini başlatan bir kavuşum oldu. O zaman bazı büyük değişiklikler yapmış olabilirsiniz, çünkü değişimi çoğu kişiden daha fazla memnuniyetle karşılama eğilimindesiniz. Ama şimdi bu nokta yeniden etkinleştirildi ve hayatınızı yeni bir yöne kaydırmaya devam etme fırsatınız var. İkizler, bu yeni bir iş veya tamamen farklı bir günlük rutin anlamına gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.