İkizler Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Herkes senin tarafında. Sizinle aynı fikirde olan dostlardan ve iyi dileklerde bulunanlardan oluşan bir ordu, her önerinize katıldığında, hafta başladığında böyle görünecek. Eğlenceli bir şeyler yapmak için popülerliği kullanın ve fikirlerinizi etrafa saçmaktan korkmayın. Herkes senin liderliğin için can atıyor. Ne yazık ki, hafta ortası işleri daha da kötüleştirecek ve tüm bu uyum kalp kırıklığına dönüşebilir. Barışı korumak istiyorsanız kelimelerinizi dikkatli seçin. Haftasonuna girerken her şeye hazır olun. Bu, aksiyon-romantik-komedi gişe rekorları kıran bir filmin ilk birkaç sahnesi ve yıldız sensin.


İkizler Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işinizde tanınma alabilirsiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te ve rutinler evinizin kendi İkizler burcunuzda geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, karmaşık süreçler yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu, işinizi daha üretken ve muhtemelen daha eğlenceli hale getirmek için otomatikleştirdiğiniz veya düzene soktuğunuz gün olabilir. İkizler, küçük değişiklikler de faydalıdır. Bir seferde bir haftalık yemek hazırlamak veya düzenli olarak spor salonuna gitmek için verimli yöntemler bulmayı düşünün. Ön kapınızın yanında bir iniş alanı oluşturabilirsiniz, böylece anahtarlarınızın ve cüzdanınızın nerede olduğunu her zaman bilirsiniz. Bugün, yeni bir süreç hayatınızı daha iyi hale getiriyor.

14 Kasım Pazartesi günü Akrep burcundaki güneş ve günlük yaşam eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazen iyi düşünülmüş planlarınız bir anda dağılır. İşlerde bir maymun anahtarı var. Siz farkına bile varmadan, yapacağınızı düşündüğünüz şeyleri yapmadan günün yarısı geçmiş oluyor. Bazı günler sorun değil. İkizler, esnek olmak iyidir (ve esneklik de yeteneklerinizden biridir) ve bugün oldukça kullanışlıdır.


İkizler Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şükürler olsun ki zaten ikizsiniz çünkü bu hafta hem sizin hem de eşinizin çıkarları için çalışabilir. 16 Kasım’da Mars ve Neptün, 12 Ekim’de başlayan şeyleri gündeme getirebilecek bu ekstra uzun Mars İkizler geçişi sırasında ikinci karelerine sahip olacaklar. Dışsal benliğiniz ile temel inançlarınız arasında bir kavşakta olabilirsiniz. Ortaklığınızın potansiyeline kandığını görebilirsiniz. Çalışma ortamınız tükeniyorsa ve kendinizi büyük ölçüde yaptığınız işe göre tanımlayan biriyseniz, bu kendinizle ve sevgilinizle bağlantı kurmak için zor bir dönem olabilir.

Neptün’ün Balık üzerindeki etkisi bizi sihir ve olasılık alemine açar. Belki de tek ihtiyacınız olan, sevginin nasıl iyileştiğinin bir hatırlatıcısı olarak hareket etmek olan sihire yeni bir giriştir. Yeni ortak hedefleri yazmak ve bunları planlayıcınıza koymak, bu yeni aşk taahhütlerinde sizi sorumlu ve programa uygun tutabilir. Yay sezonu, partnerinizle daha da fazla takım kurmanızı sağlayacak. Romantizm rönesansı, tam olarak doktorun sizi rayına oturtmak için emrettiği şey olsun. Esnek kalın, İkizler!


İkizler Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, aşırıya kaçmadan işte nasıl güçlenmiş hissedebilirsin? İdeal olarak, şu anki işiniz otoritenizi eklemeli ve finansal yeteneklerinizi desteklemelidir, çünkü Akrep’teki Venüs ve Merkür, 13 ve 14 Kasım Pazar ve Pazartesi günleri Oğlak burcundaki Plüton’a 60’lık açı yapacaktır. İşinizi, alışkanlıklarınızı düşünün ve nasıl kontrol edeceğinizi güçlendirebilecek bir şey planlayın. profesyonel dönüşümünüz. Bazı taahhütleriniz veya konuşmalarınız, sahip olduğunuz gücü daha da etkileyebilir!

Neyse ki, gösterdiğiniz çaba, Merkür ve Venüs Jüpiter’i Balık burcunda geri giderken üçgen yapacağından, kariyer yolunuz hakkında anlamlı bir bakış açısı sağlayabilir. Neyi taahhüt etmeyi veya hakkında konuşmayı seçerseniz seçin, sonunda bir profesyonel olarak genişlemenize yardımcı olabilir. Hafta ilerledikçe, Merkür ve Venüs Yay burcuna girdiğinde profesyonel taahhütlerinizi müzakere etmeye hazır hissedebilirsiniz. Yay burcundaki Merkür bir fırsat üzerine genişlemeye hazır olduğundan, bazı konuların veya konuşmaların devam ettiğini görmeyi bekleyin.

O zaman Yay’daki Venüs bir fırsat, profesyonel ilişki veya düzenleme ile bir inanç sıçraması yapmanıza yardımcı olabilir! Ancak, hafta sonunda Mars geri giderken burç karelerinizde Neptün geri giderken Balık burcunda geri giderken kendinizi nasıl savunacağınız üzerinde çalışmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.