İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

İkizler burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Öncü gezegeniniz Merkür, Aralık ayının ilk haftasında giden Yay burcunda ve ilişki bölgenizde vakit geçirdiği için mevcut veya potansiyel bir ortaklıkla ilgili size önemli bir mesaj veriyor. Ama dikkat edecek misin? Bu kısa ama anlayışlı geçiş sırasında dinlemek konuşmaktan daha önemlidir.

6 Aralık’ta Merkür kararlı Oğlak burcuna ve sekizinci seks ve gizem evinize giriyor ve duygularınız ve muhtemelen niyetleriniz konusunda açık ve dürüst olmak için mücadele ediyorsunuz. Şimdi iğneleme kullanımına dikkat et, İkizler. Isırgan sözlerin düşündüğünden daha fazla acı veriyor.

Yedinci evdeki anlamlı burcunuzdaki dolunay sırasında duygularınızı tamamen kolunuzda taşıyor olacaksınız, ancak şikayetlerinizi bir acıma partisine dönüştürmediğinizden emin olun. Bu ay, ilk bencillik evinize düştüğü için, hakkınızda gerçekte olmayan şeyler yapmak kolay olacaktır.

Evren, işleri karmaşık hale getirmek için son bir fırsatı kaçıramaz, bu nedenle 29 Aralık’tan itibaren bir Merkür gerileme döngüsü daha başlatır. Özellikle yılın bu zamanında seyahatle ilgili olası aksaklıkların ve iptallerin farkında olun. Siz ve mevcut veya potansiyel bir aşk ilginiz birlikte bir yere gidiyorsanız, yoldaki aksilikler gerçekte ne kadar iyi geçindiğinizi gösteren gerçek bir test olabilir.


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, sosyal durumlar çok seyrek olabilir, ancak hemen hemen herkesin bu zamanlarda fazladan gevezelik dürtüsü olacak. Yönetici gezegeniniz Merkür, 6 Aralık’ta Oğlak burcuna giriyor ve ardından 29 Aralık’ta geri hareket ediyor. Bu, iletişim konusunda daha az kaos ve müşterilerle anlaşma yapma ve yeni sözleşmeler imzalama söz konusu olduğunda daha az gecikme anlamına geliyor. Günler ilerledikçe daha fazla netlik, yüksek sezgi ve daha keskin algılar yaşayacaksınız, ancak yine de kibir ve ego ile ilgili bazı komplikasyonlar bekleyebilirsiniz. Sadece sabun kutunuzda insanlara vaaz vermediğinizden emin olun.

Yedinci evdeki dolunay, ilişkilere ve başkalarıyla olan bağlantılarınıza daha fazla dikkat etmenizi sağlıyor, bu da beklenmedik bir şekilde bir süredir sahip olduğunuzdan daha fazla odaklanma getiriyor. 23 Aralık’taki yeni ay, yalnızca bir aşk veya önemli bir başkası için beslediğiniz arzuları güçlendirir. Bu konuda ne kadar yoğun hissederseniz hissedin, istediğinizi istemek için gereken cesareti toplamak için enerjiyi kullanın!


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Ortaklık ve İşbirliği

İkizler burcu, bu, ilişkilerinizin ve etkileşimlerinizin altın fırsatlar ve dalga boyunuzdakilerle bağlantı kurma şansı getirebileceği heyecan verici bir ay. Yay burcuna odaklanmak, bağlantı kurduğunuz kişilerin kalpten ileri görüşlü olacağını da gösterir. Ve işbirliği yapmaya veya ekip oluşturmaya istekliyseniz, bu gelecekte daha büyük ve daha iyi şeylere yol açabilir.

Ayrıca, ilişkiniz bir tekdüzeliğe girmiş gibi görünüyorsa, ondan uzaklaşmak çözüm olabilir.

7 Aralık’ta burcunuzda, gerileme aşamasındaki dinamik Mars ile hizalanan bir dolunay var. İlişki ekseninizi kapsadığı için, konuşmaktan çekindiğiniz konuları vurgulayabilir. Bununla birlikte, bir duygu dalgası sizi göğsünüzden bir şeyler çıkarmaya teşvik edebilir. Bunu ne kadar erken yaparsanız, sizi rahatsız eden her şeye o kadar çabuk çözüm bulacaksınız.

Altıncıdan başlayarak, neşeli Merkür Oğlak burcuna girerken vurgu kademeli olarak daha yoğun bir bölgeye kayar, ardından dokuzuncuda uyumlu Venüs ve yirmi birincide güneş gelir. Finans ve iş ilişkileri bu dönemde ön plana çıkabilir. Engelleri ortadan kaldırabilecek ve hayatınıza daha fazla zenginlik ve romantizmin akmasına izin verebilecek değişime odaklanılacak. Herhangi bir zorluğu bir terapist veya danışmanla konuşmak, size herhangi bir zorluğu çözmek için ihtiyacınız olan başlangıcı verebilir.

Sevinç dolu Jüpiter 20 Aralık’ta sosyal sektörünüze geri döndüğünden ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kaldığından sosyal hayatınız fayda sağlayabilir. Tatil haftası için tam zamanında gerçekleşir, bu nedenle hepiniz eğlenmeye hazırsanız, Jüpiter’in burada bulunması kesinlikle ekstra ışıltı katacaktır.

29’unda, canlı Merkür iş bölgenizde geri hareketine giriyor, bu nedenle çok para gerektiren herhangi bir müzakereye girerseniz daha dikkatli olun. Olası bir kafa karışıklığı veya hayal kırıklığından kaçınmak için bunları ertelemeyi bile düşünebilirsiniz.


İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Hava soğudukça, 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girdiğinde sohbetler derinleşiyor. Sevgilinizle ciddileşiyorsanız, yastık sohbeti yeni bir anlam kazanırken, onu bir sonraki seviyeye taşımanın zamanı geldi. En iyi randevu geceniz, dolunayın yedinci gün burcunuzda olduğu zamandır. İkizler, hem kendine güvenen hem de çekicisin, bu da onu ilk buluşma için mükemmel bir gece yapıyor.

Flört, 9 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna girdiğinde daha derin bir yakınlık kazanır. Bu kişiyle yeni yılda büyümek mi yoksa 2022’de ondan ayrılmak mı istediğinize karar verirken, gündelik ilişkiler ciddi bir hal alır.

Neyse ki, Jüpiter yirmincide Koç burcuna girdiğinde romantik hayatınız büyük bir beklenmedik gelişme yaşıyor. İlişkideki barikatlar aniden ortadan kalktığı için aşk kolayca gelir. Ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken, ilişki durumunuzu “bekar”dan “ciddi”ye çevirmeye hazırlanın. 23 Aralık Oğlak burcundaki yeniay sırasında yaramazlık yaparak kutlayın (*göz kırparak*).

Ancak, Merkür yirmi dokuzunda gerilemeye başladığında siz ve partneriniz temel ilişki faktörleri konusunda anlaşamadığınız için ilişkiniz teste tabi tutulabilir. İşler fazla ısınmadan önce frenleri pompalayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.