Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 7 Kasım – 13 Kasım Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 7 Kasım – 13 Kasım haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fırtına kopuyor ve bir gökkuşağı ile sona eriyor.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan kaynaklar eviniz ile başlıyor. Bugün, harcamalarınızı azaltmayı düşündüğünüz için içinizdeki tutumlu-meister’i kanalize ediyor olabilirsiniz. Koç, sahip olduklarının envanterini çıkarmak için iyi bir zaman. Muhtemelen ihtiyacınız olanı yaptırabilir veya ödünç alabilirsiniz. Bugün, eylemleriniz finansal açıdan mantıklı.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Ağustos’u ve Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki büyük kavuşumu düşünün. Huzursuz hissetmeye başladığınızda ve arkadaşlarınıza bir değişiklik zamanının geldiğini söylemeye başladığınızda bu uyarı atışıydı. Şimdi bu değişim gerçekleşiyor. Son üç ayın planlarının doruk noktası şimdi kendini gösteriyor. Koç, bu yeni bir gelir kaynağı, yeni yatırımlar veya belki de kendi işinizi kuracağınız anlamına gelebilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iş ve oyun arasında biraz denge buluyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesine sahip ilişkiler eviniz ile başlıyor. Bugün partnerinizle çok önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Sorumlulukların bölünmesi ve birbirinizi nasıl destekleyebileceğiniz hakkında çok fazla konuşma olabilir. Boğa, takım olarak bir araya gelme fırsatınız var. Bugün, bir araya getirmeye hazır bir mobilyayı bir araya getirmek gibi, ikinizi de gerektiren bir şey yapmak harika olurdu.

8 Kasım Salı günü, Boğa burcunuzda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir değişim zamanının sinyalini veren bir kavuşum vardı. Şimdi değişim kendini göstermeye başlar ve işinizi veya önemli bir ilişkinizi etkileyen bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Boğa, işte hoşlandığın birinin yeni bir işe geçmesi mümkündür. Veya yeni bir şeye başlıyor ve ekibinizi geride bırakıyor olabilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değişim rüzgarları sizi yeni bir yöne doğru esiyor.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün rutin karesini alan eviniz ile başlar. Bugün, yeni bir sayfa açıyor olabilirsiniz. Belki kahvaltıdan önce koşmak için erken kalkıyorsunuz. Ya da belki işe gitmeden önce kişisel bir proje yazmak veya üzerinde çalışmak için oturuyorsunuzdur. İkizler, kendinize daha fazlasını sormak, standartlarınızı yükseltmek ve önemli bir hedefe ilerlemek için iyi bir gün.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında birçok insan için bir değişim sürecini başlatan bir kavuşum oldu. O zaman bazı büyük değişiklikler yapmış olabilirsiniz, çünkü değişimi çoğu kişiden daha fazla memnuniyetle karşılama eğilimindesiniz. Ama şimdi bu nokta yeniden etkinleştirildi ve hayatınızı yeni bir yöne kaydırmaya devam etme fırsatınız var. İkizler, bu yeni bir iş veya tamamen farklı bir günlük rutin anlamına gelebilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değeri olan şeyleri kucaklıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan çocuk eviniz (tüylü olanlar dahil) ile başlar. Bazı ekstra sorumluluklar omuzlarınıza yığılmış olabilir. Kanser, bu sizin çocuklarınızla, başka birinin çocukları veya evcil hayvanlarınızla ilgili olabilir. Ve şimdi, bu küçüğü barındırmak için programınızın bir kenara itilmesi gerekiyor. Ancak bunu zarafet ve aplom ile halletmeniz şaşırtıcı değil.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Ağustos’ta, Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında değişim sürecini başlatan bir kavuşum vardı ve şimdi bu değişim enerjisi tutulma tarafından aktive ediliyor. Bu, arkadaşlarınız veya ait olduğunuz bir grup etrafında toplanmıştır. Önemli biri gruptan ayrılıyor olabilir. Yengeç, yönetim kurulu pozisyonundan ayrılıyor olabilirsin ve şimdi tüm grup dinamiği farklı.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz çaba büyük ödüller getiriyor.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesine sahip konut eviniz ile başlar. Bugün, ev onarımlarına odaklanmış olabilirsiniz. Leo, bu bir süreliğine çalışılması gereken bir şey olabilir ama artık gerekli hale geliyor. Yani araçlar topluyorsunuz veya meseleyi düzeltebilecek birini buluyorsunuz. Ve tüm bunlar beklediğinizden daha kolay bir şekilde bir araya geliyor.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında büyük bir değişime işaret eden büyük bir kavuşumun olduğu bu yılın Ağustos’unu düşünün. Leo, muhtemelen yapmak istediğin değişiklikler hakkında fikirlerin vardı ve işte kauçuğun yolla buluştuğu yer burası. Şirketinizde pozisyonunuzu veya kime rapor verdiğinizi etkileyen değişiklikler olabilir. Ve yeni bir iş arıyorsanız, bir fırsat çok yakın.


Başak Burcu

Başak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta daha iyi günlere doğru ilerliyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesiyle iletişim eviniz ile başlıyor. Önemli bir sözleşme veya belgeye bakıyor olabilirsiniz. Ayrıntıları gözden geçiriyor veya bir zeyilname öneriyor olabilirsiniz. Ayrıca kendi web siteniz için hüküm ve koşulları yazıyor olabilirsiniz. Bu, evrak işlerini halletmek, başvuruları doldurmak ve çok fazla konsantrasyon gerektiren şeyler yapmak için iyi bir zamandır.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir kavuşum oldu. Hayatınız son birkaç ayda çok değişmiş olabilir. Başkaları sizin daha emin ve liderlik etmeye hazır göründüğünüzü belirtmiş olabilir. Artık profilinizi, özgeçmişinizi veya biyografinizi sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da yansıtacak şekilde güncelleyebilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güvenlik ve refah için adımlar atıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Venüs Akrep’te ve para eviniz Kova’da Satürn’ün karesiyle başlıyor. Terazi, paranla iyi olabilirsin ama bugün tutumluluğun ustasısın. Bazı kıyafetleri tamir ediyor veya kendi domates sosunuzu yapıyor olabilirsiniz. Bir kuruşun gerçekten nasıl çimdikleneceği hakkında konuşmak için bir blog veya kendi video kanalınızı başlatarak tutumluluğunuzu profesyonel bir düzeye taşıyabilirsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir kavuşum oldu. Bu, finansal hayatınızda değişiklikler olacağının bir işaretiydi. Gelişmekte olan bir gelir akışı olan Libra, sonunda meyvelerini vermeye başlayabilir. Özenle içerik oluşturmaya, çevrimiçi mağazanızı oluşturmaya veya video düzenleme becerilerinizi geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Artık kar görmeye başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta önemli konularda konuşuyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, kendi burcunuzdaki Venüs’ün Kova’daki Satürn’ü ve mesken evinizin karesini almasıyla başlıyor. Akrep, geç kira ödemeleri konusunda bir oda arkadaşına yaklaşmak gibi zor bir göreviniz olabilir. Ya da belki de yetişkin çocuğunuza çok yakında devam etmek zorunda kalacaklarını bildiriyorsunuzdur. Sorumlu adımlar atıyorsunuz ve bu ikiniz için de zor olsa da, sonuçta en iyisi bu.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi (doğum günün kutlu olsun!) Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Hayatınızda, Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü’nün kavuşumu ile Ağustos ayında başlayan önemli bir ilişkide değişiklikler olabilir. Bu bağlantı kırılgansa, bu enerji ikiniz arasında daha fazla çatlak yaratan bir anlaşmazlığa neden olabilir. Ancak sabırlı olup dinlerseniz bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok kaynaktan mesaj alıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan yalnızlık eviniz ile başlıyor. Yay burcu, bitirmeniz gereken önemli bir işiniz olabilir ve bu biraz yalnız kalmanızı gerektirir. Bu, videoları kapatmak, podcast’leri susturmak ve kulaklıkları çıkarmak için iyi bir zaman. Bugün sessizce yapılan dikkate değer bir miktar elde edebilirsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü’nün kavuşumu ile başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Çalışma programınızda değişiklikler olabilir. Dadınız izin alıyor olabilir ve şimdi çocuklara bakmak için daha fazla zaman ayırmanız gerekecek. Arada bir, değişimi kucaklamak ve farklı bir şey yapmak iyidir. Ve eğer biri bunu yapabiliyorsa, sen de yapabilirsin.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zevkle denize girebilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan topluluk eviniz ile başlıyor. Artık vatandaşlık görevinizin çok farkında olabilirsiniz. Oğlak. Bir amacı desteklemek için arkadaşlarınızla ve komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Protesto ediyor veya bir sandık yerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bugün topluluk ruhunuzu gösteriyorsunuz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Yeni bir aşk ilişkisi bir atış gibi başlayabilir. Aniden, her gün birbirinizi arayarak ve her akşamı birlikte geçirerek, derin bir romantizm içindesiniz. Hızlı tren gibi, bu da bir anda saatte sıfırdan yüz mile çıktı. Oğlak, artık tek yönlü bir zihnin olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek övgülerin alıcısı olabilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Venüs’ün Akrep’te ve kariyer evinizin Satürn’ü kendi Kova burcunuzla karesiyle başlıyor. Bugün, bazı önemli takdirler alabilirsiniz. Kova, bu patronunuzdan bir hafta sonu e-postası veya bir iş görüşmesi bildirimi olabilir. Bu, ağ oluşturmak için iyi bir zamandır.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Kova, evinizin feng shui’sini yenileyebilirsiniz, böylece abur cubur ve televizyona odaklanmazsınız. Ofisinizi daha davetkar hale getirmek için dekore edebilirsiniz. Bu, özellikle yan projeler için daha sık kullanmaya teşvik etmenize yardımcı olacaktır. Ya da şekerli ikramları çöpe atıyor ve yatak odanızı dinlendirici bir uyku için hazırlıyor olabilirsiniz. Bugün, evdeki değişiklikler size gerçekten fayda sağlayabilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şimdi kazandığınızı bir ömür boyu kullanabilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan bilgi ve anlayış eviniz ile başlıyor. Balık, muhtemelen bir dönem ödevin var ya da bir sınava hazırlanıyorsun. Ya da belki permakültür bahçecilik, inşaat veya elektrik tesisatı gibi pratik bir beceri öğreniyorsunuz. Şu anda yaptığınız şey geleceğinize yardımcı olabilir ve işiniz bitene kadar konsantre olma ve devam etme yeteneğine sahipsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Son zamanlarda, günleriniz uzun bir esnemede birbirine karışmış gibi görünüyor. Değişikliğin vakti geldi. Balıklar, yarın dünyayı dolaşmıyor olabilirsiniz, ancak banyo aynanızda seyahatin hedefinizin olduğunu hatırlatan bir işarete ihtiyacınız var. Her gün aziz bir hedefe odaklanarak yaşam yörüngenizi değiştirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.