Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 14 Kasım – 20 Kasım Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 14 Kasım – 20 Kasım haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha güzel şeylere düşkün olabilirsiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve kaynaklar evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla ve anlaşmalar eviniz ile başlıyor. Bazen bunu size doğrudan verecek insanları bulmak zor olabilir. Bugün şartlar, faiz oranları veya fiyatlar hakkında karmaşık bilgilerin olduğu bir gün. Koç, bugün bir araba veya ev için alışveriş yapmaktan kaçınmayı düşünün. Öte yandan, bugün para birimi dönüştürme veya yatırımlarınızı tamamen yeni bir yöne çekmek için iyidir.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve yakınlık eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Aklınızda rafine romantizm olabilir. Bu gül, şampanya ve çikolata kaplı çilekler için bir gün. Uçucu yağlarla kokulu sıcak köpük banyolarını düşünün. Koç, zorluk, sevgilinizi, telefonunu sizinle birlikte tadını çıkaracak kadar uzun süre bırakmaya ikna etmektir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çizgiyi nereye çekeceğinizi buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve ilişkiler evinizin İkizler’de geri giden Mars’a ve para evinize 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, finansal alışkanlıklarınız ile eşinizin parayı nasıl idare ettiği arasındaki uzlaşmayı bulmakta zorlanabilirsiniz. Boğa, harcama söz konusu olduğunda yelpazenin zıt uçlarında olabilirsiniz ve ilerleme kaydetmeden önce bu bir veya iki konuşma alacaktır. Mali konuyu açmadan önce, birbirinizle ortak noktalarınızla başlayın.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve iş/yaşam dengesi eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün biraz boş zamanınız olsun diye işi bir kenara atıyor olabilirsiniz. Tüm hafta sonu çalıştıktan sonra fazla mesai yapmanız beklenebilir. Boğa, özel hayatınız ile iş hayatınız arasında bir sınır oluşturmaya çalışıyorsunuz ama şirketiniz bu sınırı kaldırmaya çalışabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işinizde tanınma alabilirsiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te ve rutinler evinizin kendi İkizler burcunuzda geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, karmaşık süreçler yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu, işinizi daha üretken ve muhtemelen daha eğlenceli hale getirmek için otomatikleştirdiğiniz veya düzene soktuğunuz gün olabilir. İkizler, küçük değişiklikler de faydalıdır. Bir seferde bir haftalık yemek hazırlamak veya düzenli olarak spor salonuna gitmek için verimli yöntemler bulmayı düşünün. Ön kapınızın yanında bir iniş alanı oluşturabilirsiniz, böylece anahtarlarınızın ve cüzdanınızın nerede olduğunu her zaman bilirsiniz. Bugün, yeni bir süreç hayatınızı daha iyi hale getiriyor.

14 Kasım Pazartesi günü Akrep burcundaki güneş ve günlük yaşam eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazen iyi düşünülmüş planlarınız bir anda dağılır. İşlerde bir maymun anahtarı var. Siz farkına bile varmadan, yapacağınızı düşündüğünüz şeyleri yapmadan günün yarısı geçmiş oluyor. Bazı günler sorun değil. İkizler, esnek olmak iyidir (ve esneklik de yeteneklerinizden biridir) ve bugün oldukça kullanışlıdır.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ne zaman konuşacağını biliyorsun.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve risk alma evinizin İkizler’de geri giden Mars ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, fiziksel olarak riskli bir şey yaparken konfor alanınızın biraz dışına çıkmayı göze alabilirsiniz. Yengeç, bu, yeğeninizin kaykayına atladığınız veya kapalı havada paraşütle atlamaya çalıştığınız anlamına gelebilir. İşleri yavaşça yapın ve bu aktivitede düşündüğünüzden daha iyi olduğunuzu fark edeceksiniz.

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve keyif eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün seyahat ediyor, harika yerler görüyor, arkadaşlarla tanışıyor ve yeni yiyecekler deniyor olabilirsiniz. Bir sonraki kasabaya gidiyor olsanız bile, bugün yeni bir mahalle keşfetmek için güzel bir gün. Yengeç, bu aynı zamanda yabancı ülkelerden insanlarla tanışmak için harika bir gün. Uluslararası bir festivale veya şehrin etnik bir bölgesine gitmeyi ve kendinizi kültürel bir deneyime kaptırmayı düşünün.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değişiklik yapmak fayda sağlayabilir.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve aile evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Eski bir çekişme noktası bir aile üyesiyle ortaya çıkabilir. Leo, çözüldüğünü düşünmüş olabilirsin ama karşı taraf bunu bırakmaya hazır değil. Tahrişlerinin nesnesi siz olabilirsiniz, ancak ailenin farklı tarafları arasında bir anlaşmazlığın içine çekilmeniz daha olasıdır. Sizden arabulucu oynamanız ve kimin haklı olduğuna karar vermeniz istenebilir.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve konut eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Bugün biraz huzur ve sessizlik arıyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı işler var ve ev ofisinizi kullanıyorsunuz ya da çocuklar evden çıktığı için çok mutlusunuz ve eşiniz bir şeyler yapıyor olabilir. Leo, şimdi bir fincan yatıştırıcı çay içip günlüğüne yazmak için iyi bir zaman.


Başak Burcu

Başak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sonucu yayınlayın ve her şeyin yolunda gittiğini göreceksiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve iletişim evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Başak, iletişim cihazlarında (telefonlar veya faks makineleri gibi) zorluklar olabilir. Telefonunuzu kaybetmemek veya bir yerde ortak kullanımda bırakmamak için gözünüz kapalı olsun iyi bir fikirdir. Özellikle su çevresindeyken (banyo dahil) dikkatli olun veya telefonunuz yüzebilir.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve sözleşmeler ve anlaşmalar eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün sözleşme imzalamak zor. Küçük yasal baskılarla dolu herhangi bir kağıt parçası sunulursa dikkatli olun. Başak, şartları net bir şekilde göremeyebilir veya imzaladığınız şeyin sonuçlarını anlamayabilirsiniz. Çevrimiçi şartlar ve koşullar üzerinde “Kabul ediyorum”u tıklamak bile bugün riskli olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta cevaplar buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve harcama evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Belki de harcamada başın dönüyorsun. Terazi, beklenmedik ve planlanmamış bir harcamanın ortaya çıkması ve bütçenizi alt üst etmesi olasıdır. Bu faturayı kapatmak için çabalıyor olabilirsiniz. Acil durum fonunuz için çok şükür.

14 Kasım Pazartesi günü, Güneş Akrep burcunda ve para eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazen kendinizi paranın enerjisiyle uyumlu hale getirerek finansal fırsatları kendinize çekebilirsiniz. Bol zihniyet, kaynakları kendinize çekmenize yardımcı olur. Bu, becerilerinizi ve kaynaklarınızı gözden geçirmek için iyi bir gün (bir iş bulmanıza veya size borç para vermenize yardımcı olabilecek kaç kişi tanıdığınız dahil). Terazi, bugün şükran günlüğünüze yazmak için iyi bir gün çünkü pozitif gelir akışını teşvik edebilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kafa kafaya karşılaştığınız zorluklar büyüme ve iyi sonuçlar getiriyor.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te ve fiziksel mevcudiyet evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Genellikle hazır olana kadar fark edilmek istemezsiniz. Akrep, öne çıkmadan önce odayı taramayı ve insanları değerlendirmeyi seviyorsunuz, ancak bugün bu seçeneğiniz olmayabilir. Size bir mikrofon verip sahneye çıkabilirsiniz. İyi halledebilirsin. Bu sadece senin tercihin değil.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazıları sanrıların kötü bir şey olduğunu söylerken, diğerleri size başarılı insanların çoğunluğunun sanrılı olarak teşhis edilebileceğini söyleyecektir. (Başka biri neden milyarder olabileceğini düşünsün ki?) Akrep, gerçeği anlamaktan gurur duyuyorsun, ama şimdi olasılıkları soyut veya gerçeküstü olarak görsen bile onlara bakmak iyi bir fikir olur.


Yay Burcu

Yay Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, huzuru korumak için sessiz kalmanız gerekebilir.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te olması ve keyifli kaçışlar evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yay, eski bir alışkanlığa geri dönebilir ve şafaktan gün batımına kadar bir TV şovunu aşırı derecede izleyebilirsiniz. Ya da belki yarım saat bir video oyunu oynayacağınızı düşünüyorsunuz ve günü 3 boyutlu çok oyunculu çevrimiçi bir görevde geçiriyorsunuz.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve sezgi eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün üçüncü gözünüz sonuna kadar açık ve farkında. Yay, meleklerinizden ve rehberlerinizden mesajlar alabilirsiniz. Bu, Tarot kartlarına bakmak veya sarkacın hareketlerini izleyerek sorularınızı yanıtlamak için harika bir gün. Bugün Evrenin ruhsal güçleriyle uyum içindesiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, eski bir romantik yoldan aşağı inmek isteyebilirsiniz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve teknoloji evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, siz ve cihazlarınız anlaşamıyor olabilirsiniz. Oğlak burcu, bilgisayarınız sıkıntılı olabilir, tabletiniz düzgün şarj olmuyor ve telefonunuzun nerede olduğunu kim bilebilir. Bütün bu enerji bir iki gün içinde yatışacaktır. Bir eşyayı değiştirmek için dışarı çıkmadan önce beklemek isteyebilirsiniz (eğer yürümeye başlayan çocuğunuz onu küvete düşürmediyse).

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve dostluk eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Kutlamak için bir arkadaşını dışarı çıkarabilirsin. Belki onların doğum günüdür ya da biriniz terfi aldı. Ve kükreyen iyi bir zaman olabilir. Oğlak, çok fazla kalori ve muhtemelen tüketilen alkol olabilir.


Kova Burcu

Kova Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıçramadan önce bakın.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve itibar evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kova, sosyal medyadan aldığınız yanıttan dolayı hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Belki de kendinizi, müziğinizi veya sanat eserinizi pazarlıyorsunuz, ancak gönderilerinizi tanıtmak için algoritmayı bulmakta sorun yaşıyorsunuz. Bu bugün değişebilir. Artık dünyaya yaydıklarınız daha fazla insan tarafından görülebilir.

14 Kasım Pazartesi günü, Güneş Akrep burcunda ve kariyer eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Sizin için oldukça iyi olacak bir pozisyon açılmasından söz edilebilir. Kova, bu bir yönetim rolüne adım atmak veya şirket merdivenlerini tırmanırken amirinizin pozisyonunu devralmak anlamına gelebilir. Şu anda, bunların hepsi konuşma, bu yüzden yöneticinizle oturup kariyer geleceğinizi tartışarak biraz tohum ekmek iyi olur.


Balık Burcu

Balık Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel bakım için zaman buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep’te ve eğitim evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Balık, yakında teslim edilecek önemli bir ödeviniz olabilir, ancak yazar blokajı yaşıyorsunuz. Bunu kırmak için bir çeşit ayarlama yapmanız gerekir. Üzerinde yeni bir konumda çalışmayı deneyin. Başlamadan önce bitiş üzerinde çalışmayı deneyin. Yarım saatten daha kısa bir sürede yapabileceğiniz en kötü dönem ödevini yazmayı deneyin. Bunlardan herhangi biri, yaratıcı meyve sularınızın akmasına yardımcı olabilir.

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve maneviyat eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün etrafınızdakilere oldukça bağlı hissedebilirsiniz (hatta normalden daha fazla). Balık, bir aile üyesiyle kalpten kalbe konuşabilirsin. Torununuzla veya çocuğunuzun bazı arkadaşlarıyla vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bugün, günlük konuşmaları aşan bir bağlantı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.