Günlük Yemek Burç Yorumları 9 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Kasım Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik partnerinizle samimi ve açık bir tartışma bugün planlandığı gibi gitmeyebilir. Bu sizi tam anlamıyla köpek kulübesine sokabilir. Bir özür yemeği için dışarı çıkarak ve gerekirse birkaç ıstakoz kuyruğu satın alarak telafi edebilirsiniz. Ya öyle ya da Alpo’nun tadını sevmeyi öğren.


Boğa Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Risk almak, bugün düşüşünüz olabilir. Bu, vücudunuza koyduğunuz yiyeceklerin seçimlerini içerecektir. Bu yüzden son kullanma tarihi birkaç gün geçmiş olan tavuk göğüslerini pişirmeye zahmet etmeyin. Taze olanları satın alın veya banyoda kamp kurun.


İkizler Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün en iyi ruh halinde olacaksın. Neşeli bir ruhunuz olacak ve insanları güldürmek kolay olacak. Arkadaşlarınızı büyük bir akşam yemeği için evinize davet ederek eğlenceyi paylaşın. Herkes barbekü sosuyla damlayan büyük bir özensiz ızgara kaburga yığınını sever. Dağınık olabilirler ama eğlenceli oldukları kesin.


Yengeç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kalk ve git kalkmış gibi hissedeceksin. Sorun yok. Enerjinizi önünüzdeki yoğun çalışma haftası için korumak en iyisi olabilir. O yüzden bugün kanepede veya hamakta takıl ve buzlu çay iç. Daha sonra ızgarada biraz burger ve tavuk tokatlayın ve bir gün olarak adlandırın.


Aslan Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün heyecan arayışına gireceksiniz ama onu sıkıcı arkadaşlarınızla bulmayı beklemeyin. Kendi eğlencenizi yaratmanız gerekebilir. Yalnız uçun ve hareketli bir Alman brauhaus’unda akşam yemeği yiyin. Kim bilir, bratwurst, kraut ve birkaç weissbier uskumru ile yeni dostluklar kurulabilir.


Başak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün acele etmek için hiçbir neden olmayacak. Keyifli bir Pazar günü tam bir rahatlama sağlayacak ve her zamanki işlerinizden bazılarını üstlenmekte bir sorun olmayacaktır. Bu yüzden market alışverişini başka bir güne bırakın. Bugün tamamen kolaylık ve Çin’den eve teslim almanın zevkleri ile ilgili olacak.


Terazi Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yüksek fikirleri veya entelektüel düşünceyi keşfetme günü değil. Mümkün olduğunca az düşünmek en iyisi olacaktır. O halde ızgaraya biraz hamburger ve sosis atın, soğuk bir tane açın ve ‘Animal House’u DVD oynatıcıya koyun. Ancak yemeğinizi etrafa atma dürtüsünden kaçının.


Akrep Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı şeylerin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu keşfedeceksiniz. Bu, sahte bir insan ya da gerçekten berbat olan çok lanse edilen bir film şeklinde gelecek. Ama büyük olasılıkla, sevdiğiniz az yağlı yoğurdun şekerle doldurulduğunu ve onu dondurmaya eşdeğer hale getirdiğini öğrendiğinizde olacak.


Yay Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlhamın ne zaman geleceği belli olmaz. Ve bugün sadece TV’nizdeki kanalları değiştirerek fikir edinebilirsiniz. İstiridyeler ve İtalyan sosisi ile en iyi orecchiette’ini nasıl yapacağınızı gösteren Tyler Florence’a rastlarsınız ve ne kadar kolay olduğuna şaşırırsınız.


Oğlak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Denemeye devam ederseniz bugün işlerin ne kadar kolay olabileceğini keşfedeceksiniz. Göz korkutucu görevler meyvelerini verecek ve neden bu kadar zor göründüğünü merak edeceksiniz. Bu, bu gece New England deniz tarağı çorbası tarifini nihayet uyguladığınızda aşikar olacak ve en sevdiğiniz deniz ürünleri evinden daha iyi olacak.


Kova Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni bağlantılar, bugün yeni arkadaşlar olabilir. Doğal olarak onları olağanüstü yeteneklerinizle etkilemek isteyeceksiniz. Ev yapımı bir karides ziyafetinin zamanı gelmiş olabilir. Yeni tomurcuklarınız yeteneklerinizden etkilenecek ve onlara sarımsaklı ve limonlu ızgara karideslerle servis edeceksiniz.


Balık Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şanslı gününüz olacak. Sana iyi şeyler olacak ve cennetten man yağacak. Gökten düşen Hershey’in Öpücükleri gibi olmayabilir, ama alabildiğini alacaksın. Ancak zeytinyağına veya bala batırın ve kendinize oldukça lezzetli, oldukça geleneksel bir muamele yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.