Günlük Yemek Burç Yorumları 8 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Kasım Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sinir bozucu günlük sorumluluklar, olmak istediğiniz dünya gezgini olmanızı engeller. Ama bunu aşmanın yolları var. Akşam yemeği için bir Tay, Fransız veya Yunan restoranını ziyaret etmek hiç çaba sarf etmeyecek ve dili öğrenmenize bile gerek kalmayacak.


Boğa Burcu

8 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün diğer insanlardan şüphelenmekte fayda var. Karşı olduğun şeyleri yapman için seni kandırmaya çalışacaklar. Bu nedenle, arkadaşlarınız yağlı bir çizburger ve soğan halkalı yemeği yediğinde, ince, seksi vücudunuzu kıskanabilir ve sizi ağır seviyelerine çekmek isteyebilirler.


İkizler Burcu

8 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sizinki tam olarak takdire şayan olmadığında, bugün arkadaşlarınıza yeme alışkanlıkları hakkında vaaz vermeyin. Doğru beslenmeyi uyarlamak, hep birlikte öğrenebileceğiniz bir şey olabilir. Araştırmanızı yapın ve notlarınızı paylaşın. Hepiniz salataları, tavuk göğsünü, meyveleri ve evet, hatta tofuyu sevmeye başlamanız çok uzun sürmeyecek.


Yengeç Burcu

8 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendiniz için bir şeyler yapmak için mükemmel bir gün olabilir. İyi bir egzersiz yapın ve belki biraz yoga yapın. Bunu sağlıklı bir akşam yemeği, belki somon fileto ve yeşil salata ile takip edin. Tüm bu güzel şeyler, olumlu bir şekilde parlamanızı sağlayacak, hafta sonuna başlamak için iyi bir görünüm.


Aslan Burcu

8 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Herhangi bir hikayeyi büyütme yeteneğine sahipsiniz ve balık hikayeleri sizin uzmanlık alanınız. Öyleyse bu gece bu temayla gidin ve arkadaşlarınızı yemeğe davet edin. Servis edeceğiniz kılıç balığı bifteğini yakalayıp fileto yaptığınızı söylediğinizde şüpheci olacaklar ama siz yemeği devam ettirdiğiniz sürece bir şey demeyecekler.


Başak Burcu

8 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başka bir aile yemeğine davetli olabilirsiniz. Bahanelerin kalmamış olması çok kötü. Masaları çevirin ve herkesi yerinize davet edin. Bu şekilde, koyun eti veya futbol dokusuna sahip bir rosto değil, Shepherd’s Pie gibi gerçekten yenilebilir yiyecekler hazırlayabilirsiniz.


Terazi Burcu

8 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yükselen şey aşağı inmeli ve bazen bu iyi bir şey olabilir. Yaz boyunca birkaç kilo almış olabilirsiniz, ancak bu, egzersiz ve sağlıklı bir diyetle kolayca düzeltilebilir. Öyleyse spor salonuna git ve salataların, yağsız proteinlerin ve eski arkadaşların meyve ve sebzelerin tadını yeniden keşfet.


Akrep Burcu

8 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkaları yapıyor diye bir şeyler yapmayın. Ahlaksız yemenin ve içmenin size yetişeceğini biliyorsunuz, bu yüzden başkalarının sizi etkilemesine izin vermeyin. Bu cips dağı cazip görünebilir, ancak bir tavuk börek sipariş edin, her zamanki yağlı şüpheliler. Kendin hakkında çok daha iyi hissedeceksin.


Yay Burcu

8 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iyi arkadaşların gücünü ve değerini anlayacaksınız. O yüzden bu gece onlar için özel bir şey yap. Ev yapımı bir yemek her zaman eğlencelidir ve büyük bir kap biber ve birkaç bira içeren akşam yemeği her birini bir araya getirecek ve hayatın sunduğu en iyi şeylerden bazılarının tadını çıkarmanızı sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

8 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Planları katı bir disipline dayandırmak, onlar çökene kadar iyi bir fikirdir. Bu yüzden, tencerenin taşması durumunda bugün planları sıkı ama gevşek tutun. Umarım bu, bugün daha sonra olmaz ve köleleştirdiğiniz deniz mahsulleri çorbası, umduğunuz şahesere dönüşür.


Kova Burcu

8 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün benzer düşünen insanlarla geçirmek için iyi bir gün olacak. Bu, hiçbir tartışma olmayacağını ve herkesin aynı fikirde olmasını sağlayacaktır. Bu, grubun suşinin en iyi seçim olacağı konusunda hemfikir olduğu ve kimsenin fazladan wasabi’ye aldırmayacağı akşam yemeğinde kullanışlı olacaktır.


Balık Burcu

8 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dışarıda çok fazla ayartma var, ama her zaman doğru olanı yapıyor gibisin. Ancak birkaç küçük değişiklikle bu cazibeleri kutsamaya dönüştürebilirsiniz. Sığır eti yağsız hindi ile değiştirirseniz, patates kızartması hala söz konusu olmasa da, yine de iyi bir burgerin tadını çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.