Günlük Yemek Burç Yorumları 7 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Kasım Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün çoğunda agresif hissediyorsunuz. Bu, birlikte çalışmak zorunda olduğunuz kişiler için iyi olmayacaktır. Kısa süreli öfkenizi yatıştıracak yiyecekler yemeye çalışın. Limonlu sarımsak / deniz tarağı soslu melek saç makarnası hile yapabilir. Ama tatlı olarak şeytanın yemek pastasını atla. Kötü alışkanlıklarına geri dönüyorsun.


Boğa Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gömülü bir azı dişi kadar hassas olacaksınız. Seni neyin tahrik edebileceğini söylemek yok, bu yüzden kendine saklaman en iyisi olacak. İşten sonra evde yalnız kalarak rahatlığı bulun. Diyelim ki, sabaha kadar patlamış mısır ve çikolata yerken izlemek için mükemmel bir film olabilir.


İkizler Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hafta sonu kıyıya çıkarken molaları vermeye başlayın. Yoğun bir hafta sizi yormuş olabilir, bu yüzden bu akşam arkadaşlarınızla bir araya gelin. Hiçbir şey, doyurucu bir makarna yemeği, birkaç şişe güzel pinot noir gibi rahatlama diyemez. Hafta sonunun geri kalanının başladığı gibi geçmesini umuyoruz.


Yengeç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kararsızlık bugün Aşil topuğunuz olacak. Belki de başkalarının sizin için seçimlerini yapması dışında hangi yöne döneceğinizi bilemezsiniz. Bu da tehlikeleri barındırır, çünkü daha sonra kendinizi seçmediğiniz bir restoranda bulabilirsiniz ve hala hareket eden bir tabak dokunaçla servis ediliyorsunuz.


Aslan Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Egonuz bugün Tokyo’da Godzilla’dan daha büyük görünecek. Bu, dışlanmanıza neden olabilir, hafta sonu yaklaşırken iyi bir şey değil. Bugün hayattan biraz daha az büyük olun. Aksi takdirde, daha sonra konuşacağınız tek kişi, tüm gece boyunca yemek yiyen garson, mükemmel BLT için ona teşekkür edecek.


Başak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Duygularınız bugün Merkür’ün yüzeyi kadar sıcak olabilir. Bu seni tutkulu ve ateşli yapacağı için iyi bir şey olabilir. Bu, sosyal turlarda size yardımcı olabilir, bu nedenle ruh halinize uygun bir akşam yemeği yiyin. Cips ve baharatlı salsa içeren büyük bir kase biber bu ateşi daha da alevlendirebilir.


Terazi Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bencil olmanın yanlış bir tarafı olmayacak. Bu yüzden alabileceğini al ve hepsini kendine sakla. İnsanlar, özellikle dilim dilim inanılmaz bir şekilde tadına doyacağınız büyük bir deniz tarağı ve sarımsaklı pizza sipariş ettikten sonra, sizden paylaşmanızı istemenin faydasız olacağını vücut dilinizden anlayacaklardır.


Akrep Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar genellikle manevi farkındalık kazanmak için kutsal yerlere hac yaparlar. Siz de böyle bir yolculuk yapacaksınız; sadece en sevdiğin suşi restoranına olacak. Bilinci elde edebilir veya kazanamayabilirsiniz, ancak o sashimi o kadar iyi olacak ki, sanki Tanrı’nın eli değmiş gibi olacak.


Yay Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karamsar hissedeceksiniz, ancak bunu iş arkadaşlarınızdan çıkarmayın. Sadece eğlenceli yemek seçimleri yaparak bu yüzü gülümsetebilirsiniz. Bir tapas öğle yemeği ruh halinizi değiştirebilir. Seçim çeşitliliğinde beğeneceğiniz bir şey olacak mı yoksa onunla birlikte gelen sangria mı olacak?


Oğlak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gücünüzü bugün iş yerinde esnetin. Kararlı, agresif ve iddialı olun. İş arkadaşlarınız liderlik yeteneklerinize hayran kalacak ve daha sonra sizi dışarı çıkarmak isteyebilirler. Restoran seçimini yapmayı talep ederek gücünüzü daha da fazla gösterin. Senin için kokuşmuş pizza yok!


Kova Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yakın tarihli bir romantik ayrılık bugün hala ham ve acı verici olabilir. Size yardımcı olması için arkadaşlarınıza dönün. Bu gece seni yemeğe çıkarmayı teklif ederlerse bir Meksika restoranı öner. Bağırmaya başlarsan, onlara seni ağlatan şeyin enchiladandaki baharatlar olduğunu söyleyebilirsin.


Balık Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendini köpekbalıklarıyla yüzerken bulabilirsin ama sen lepistes değilsin. Derin içsel güçlerinizin farkında olmayabilirler ve üzerlerindeki tabloları çevirdiğinizde geri tepeceklerdir. Bugün kaslarınızı esnetin ve akşam yemeğinde mükemmel bir kase köpekbalığı yüzgeci çorbasının tadını çıkarmaya hazırlanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.