Günlük Yemek Burç Yorumları 6 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Kasım Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hareket halinde olan bir insan olacaksınız. Tek bir odakla gün boyunca koşarken bazıları size agresif diyebilir. Haklı olabilirler, bu yüzden sert vuruşlarınızı sizi rahatlatacak bir şeyle yumuşatın. Birkaç fincan sıcak papatya çayı, sizi donuk bir kükremeye alıştırmaya yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güvensizlikler, bugün ilgi odağı olmak istemenize neden olabilir. Ancak hayat bir popülerlik yarışması değildir ve sınıfın palyaçosu olma girişimleriniz alayla karşılanacaktır. İş arkadaşlarınız için büyük bir parti kurabiye pişirmek, özellikle de biraz çikolatalı süt getirirseniz size daha iyi hizmet edebilir.


İkizler Burcu

6 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşırı müsamaha bugün sağlığınız hakkında endişe duymanıza neden olabilir. Bir temizlik dönemi olabilir, bu nedenle bol miktarda yeşil çay içerek başlayın. Çok sayıda meyve ve kepekli tahıllar da sisteminizi temizlemeye yardımcı olabilir. Bu seni düzlüğe ve darlığa geri götürür… gelecek hafta sonuna kadar, yani.


Yengeç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öfkeli duygular bugün sizi en iyi şekilde ele geçirebilir. Ortalığı kaynatmaya çalışın çünkü herkesin içinde kaynamak utanç vericidir. Eve gelene kadar soğukkanlılığınızı koruyun, ancak bir sonraki kaynatacağınız şeyin akşam yemeğinde alacağınız yatıştırıcı mercimek çorbası olmamasına dikkat edin.


Aslan Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hafta ortası olabilir, ancak bir aile buluşması planlamaya başlayın. Kardeşler her zaman anlaşamadıkları için bu riskli olabilir. İşlerin Sopranos’la akşam yemeği gibi gitmemesi için huzuru korumaya çalışın. Daha ikinci kursa bile geçmeden yüzünüze risotto fırlatmak hiç hoş değil.


Başak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bu, yeni ve heyecan verici bir şey lehine aynı eski aynı eskilerden kaçınmanızı sağlayacaktır. Ancak macera arayışınız aşırı olmak zorunda değil ve hiç denemediğiniz bir mutfak kadar yakın olabilir. Filipin mutfağı mükemmel, özellikle adobo ve merienda cena.


Terazi Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Son zamanlardaki aşırı harcamalar paranızı zayıflatmış olabilir. Bu nedenle, lüks bistrolarda yüksek fiyatlı öğle yemekleri bir süreliğine söz konusu olmayabilir. Öğle yemeğini paketlemek sana yabancı gelebilir ama yakında sağlıklı ton balıklı sandviçler ve meyve gibi basit yemeklerin tadını çıkaracaksın. Hatta birkaç kilo bile verebilirsiniz.


Akrep Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir insan mıknatısı olacaksınız ve hoş ve ilgi çekici bir şirket sıkıntısı çekmeyeceksiniz. Ama onların güdülerinin farkında olun. Canlı kişiliğinizi beğendikleri için mi yoksa öğle yemeğine yine lazanya artığı getirdiğiniz için mi arkadaşça davranıyorlar?


Yay Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işte birden fazla görevi üstlenmeniz ve tüm resimlere her açıdan bakmanız gerekecek. Çok şey yapacaksın, ama bu seni yorgun hissettirecek. Mümkünse kendinize zaman ayırın ve ara sıra meyve ve kuruyemiş aperatifleri ve birkaç bardak yatıştırıcı yeşil çay ile enerjinizi geri kazanın.


Oğlak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün stresli durumlarda size yardımcı olması için arkadaşlarınıza başvurun. Çoğunlukla her zaman yanınızdadırlar, özellikle de onlara ev yapımı kekler ve spagetti yemek davetleri ile rüşvet verirseniz.


Kova Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sosyal olarak faydalı hissetme ihtiyacı, bugün onu sokaklara götürmenize neden olabilir. Daha az şanslı olanlara geri vermek, insanlığın yapıldığı şeydir. Ama para yerine yiyecek hediye edin. Pizza veya önceden hazırlanmış sandviçler, para amaçlanan amaç için kullanılamayacağından beslenmeyi sağlayacaktır.


Balık Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Beyniniz bugün bulanık hissedebilir ve düşünceleriniz tutarlı olmayabilir. Kahvaltıda bir dilim soğuk pizza yemenin ödülü bu. Öğle yemeğinde beyin besini açısından ağır bir yemekle kafanızı boşaltın. Portakal dilimleri, bademler ve tatlı su içeren bir ton balıklı sandviç bulutları ayırmaya yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.