Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Kasım Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Geleceği göremediğiniz gibi deneyin. Bu iyi bir şey olabilir, çünkü gördüğünüz şey dengesiz ve sağlıksız beslenmenizin üzücü bir sonucu olabilir. Ancak, sığır eti tavuk, patates kızartması yerine salata ve soda yerine su ile değiştirerek geleceği değiştirmeye bugün başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki güç mücadeleleri bugün zirveye ulaşacak. Güce aç aptallarla uğraşırken agresifleşmemeye çalışın. Bunu bariz bir neşe ve zevkle bir porterhouse bifteği akşam yemeğine ayırabileceğiniz zaman için saklayın. Hayır, öyle bir zevk değil.


İkizler Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Zihninizin derinliklerine dalmak ve neler bulabileceğinizi görmek için iyi bir gün olabilir. Orası karanlık ve kasvetli olabilir ve belki biraz korkutucu olabilir. Sonunda ortaya çıktığında gerçekten acıkacaksın, bu yüzden suşi yemeye git. Gördüklerinizi gördükten sonra biraz beyin gıdasına ihtiyacınız olabilir.


Yengeç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızla aynı dalga boyunda olmayacaksınız. Yoğun olsanız da, hepsi la-de-da olacak. Onlara bir mola ver. İş sonrası şenlikleri için onlara katılmayı düşünün. Birkaç bira, birkaç tur bilardo ve pek çok pizza dilimi sonunda rahatlamanızı sağlayabilir.


Aslan Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eski alışkanlıklara tutunuyor olabilirsiniz ve artık bırakma zamanı gelmiş olabilir. Güney kızarmış yiyecekleri gerçekten seviyorsunuz, ancak poponuz yakında kendi posta koduna ihtiyaç duyabilir. Kızarmış tavuk, kaburga ve peynirli irmiklerden vazgeçmeniz gerekse de, daha sağlıklı beslenme alışkanlıklarını öğrenmek zor olmayacaktır.


Başak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zihninizi fikirlere ve kavramlara açık tutun. Diğer insanlarla yeni şeyler deneyimleyerek öğrenebileceklerinize şaşıracaksınız. Meksika mutfağının tacos ve cipsten çok daha fazlası olduğunu ve Çin’de yumurtalı rulolardan daha fazlası olduğunu keşfedebilirsiniz.


Terazi Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bu haftanın en güzel günlerinden biri olacak. Bu yüzden gün boyunca kıyıya çıkın ve mümkünse erken çıkın. İş arkadaşlarınız sizinle happy hour’da buluştuklarında şaşıracaklar ve siz ve onlar için zaten yeterince cips ve kaburga yediniz.


Akrep Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Pop kültürü konusunda anlayışlısın ama bazı “sanatçıların” neden bu kadar popüler olduğunu anlamıyorsun. İstiridye ve istiridye ile zengin bir deniz ürünleri yemeği üzerinde düşünün. Beyninizi bu ve hayatın diğer gizemlerine sarmak için ihtiyacınız olan zihinsel uyarıyı sağlayacaklar.


Yay Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, insan etkileşimi peşinde koşan sosyal bir hayvan olacaksınız. Mutlu saatler ve öğle yemeği bu tür karşılaşmalar için olgunlaşacaktır. Biri senin hayalini kurabilir, bu yüzden onlardan seninle yemek yemelerini iste. Popüler bir bistro gibi eğlenceli bir yer seçin ve kiş ve Fransız soğan çorbası üzerinde harika bir dostluk kurulabilir.


Oğlak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşler bugün planlandığı gibi gitmeyebilir, ancak bunun sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Yarın veya daha sonra planlarınız arasında eğlenmek, arkadaşlarla takılmak ve bol banchan içeren tam kapsamlı hanjeongsik için havalı bir Kore restoranında akşam yemeği ısmarlamak yer alacak.


Kova Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar her zaman bilgece sözlerinizden ve özlü tavsiyenizden ilham alır. Bu yüzden onları bu akşam sizinle bir Etiyopya restoranında yemek yemeye ikna etmek zor olmayacak. İlk başta şüpheci olabilirler, ancak bir kez tib, firfir ve tej yediklerinde, kaçırdıkları mutfak lezzetlerini anlayacaklardır.


Balık Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün fikirlerinize saygı duyacaklar. Onlarla aynı fikirde olmayabilirler, ama en azından onlara saygı duyacaklar. Bu yüzden onlara aynı şeyi gösterin ve size söyledikleri bazı şeylere bakın. Yunan mutfağının falafelden çok daha fazlası olduğunu ve baklavanın gerçekten de tatlı bir ikram olduğunu göreceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.