Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Kasım Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başarı dürtünüz bugün engeller ve arızalarla dolu olacak. Sinir bozucu, evet, ancak uzun mesafeli yolculuklardan beklenebilir. Yol kenarındaki en yakın lokantada kenara çekip önünüzdeki yolu düşünmek akıllıca olabilir. Fransız tostu ve bir fincan sıcak kahve tam da ihtiyacınız olan mola olabilir.


Boğa Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Titiz bir planlama, projelerin bugün sorunsuz çalışmasını sağlayacaktır. Her şey meyvesini verirken ördeklerinizi sıraya koyarsanız sevinirsiniz. Günün sonunda kendinizi farklı bir şeyle ödüllendirin, örneğin kızarmış ördek yiyebileceğiniz yüksek kaliteli bir Çin restoranında akşam yemeği gibi.


İkizler Burcu

11 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün maske takacak ve kime güveneceğinizi bilemeyeceksiniz. Bu paranoyak bir gün için yapacak. Mümkünse kendinize saklayın, çünkü evde sizi bekleyen rahatlatıcı bir şey var. Ezici ve soslu geleneksel bir köfte yemeği… artık güvenebileceğiniz bir şey var.


Yengeç Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bazı hoş olmayan işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İster kişisel ister profesyonel, tatsız ve üzücü olacak. Gün boyunca bol miktarda yeşil çay ile sinirlerinizi yatıştırın ve akşam yemeği için rahat yiyecekler alın. Makarna ve peyniri işte böyle zamanlar için icat ettiler.


Aslan Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni bir romantik ilginiz var, bu yüzden iyi bir izlenim bırakmak şart. Bir konserin biletleri aslında aleyhinize çalışacaktır. Bunun yerine mutfağa gidin ve mutfak becerilerinizle göz kamaştırın. Bunun yerine coq au vin teklif edebilecekken, kimin topal rock’a ihtiyacı var?


Başak Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıkı çalışmanız bugün iş yerinde bir zam veya terfi şeklinde karşılığını verebilir. Şampiyonları kırın; kutlama zamanı! Ancak henüz almadığınız parayı harcamamaya çalışın. Festivalleri düşük anahtarda tutun, belki birkaç yakın arkadaşla bir Çin ziyafeti. Yumurta rulonuz için daha fazla patlama alacaksınız.


Terazi Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Evdeki çatışmalar bugün dengenizi bozabilir. Testerenin düz bir omurga üzerinde olmaması her zaman rahatsız edicidir, ancak zaman ve sabır yaraları iyileştirmelidir. O zamana kadar, ağrıyı yatıştırmak için aşırı yemek yemekten kaçının. Patates cipsi, pizza ve sodadan oluşan düzenli bir diyet sizi daha iyi hissettirmez.


Akrep Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Siz ve iş arkadaşlarınız bugün iyi yağlanmış bir makine gibi çalışacaksınız. İşbirliği mükemmel sonuçlar ürettiğinden projeler çok az zorlukla tamamlanacaktır. İşten sonra eğlenceli bir akşam yemeğinden sonra tokat başlasın. Japon mutfağı bunun için her zaman iyidir, çünkü suşi harikadır!


Yay Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok fazla Çin yemeği, bugünlerde bagajınıza biraz fazla parça koyuyor olabilir. Evde yemek yapmaya başlamanın zamanı gelmiş olabilir. Tavuklu veya ton balıklı sandviçler, meyve, yoğurt ve kuruyemişlerin hepsi daha ucuz alternatiflerdir ve bu çirkin kiloları düzeltmeye yardımcı olmak için uzun bir yol kat edecektir.


Oğlak Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sıkı çalışmanızın olumlu sonuçlarını göreceksiniz. Memnuniyet duygusu tatmin edici olacak, ancak başarının başınıza gelmesine asla izin verecek biri değilsiniz. Her zamanki mütevazı tarzınızla tebrik edeceksiniz ve biberinize biraz fazladan Tabasco sosu atmak, ihtiyacınız olan tüm heyecan olacak.


Kova Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünün çoğunda uyuşuk hissedeceksiniz. Kafein yardımcı olmaz ve çok fazla şekerli atıştırmalık yemenin verimsiz etkileri de olmaz. Belki de sonunda kahvaltıyı atlamanın aptallığını anlıyorsunuzdur. Yulaf ezmesi, tost ve portakal gibi basit bir şey bile yoğun gün için sizi canlandıracak.


Balık Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün yardımlarınız için minnettar olacaklar. Tavsiyelerinizi ve uzmanlığınızı özgürce vereceksiniz. Ama bunu onlara boyun eğme ve teşekkürlerini kabul ederken alçakgönüllü ol. Tabii ki bir et lokantası değilse ve yemek üzerlerinde değilse, sizi öğle yemeğine götürme tekliflerini bile reddedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.