Günlük Yemek Burç Yorumları 10 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Kasım Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Akıllara durgunluk veren bir güne yaklaşmanın en iyi yolunu bulmanız gerekecek. Tabii ki kafeine ve belki de kahvaltı için önemli bir şeye ihtiyacınız olacak. Krepler ve sosisler, en azından öğle yemeğine kadar motorları gerçekten çalıştırabilirdi.


Boğa Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hızlı tempolu bir gün olacağı konusunda yavaş hareket edeceksiniz. Hızla yükselmeniz gerekecek. Bu yüzden doğrudan yerel kafenize gidin, ekstra çikolata şurubu ile uzun bir mochaccino sipariş edin ve doğrudan başınızın üzerine dökün.


İkizler Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çalışkan bir derviş olacaksın, sinirli bir enerji yığını. Çok şey yapacaksınız, ancak akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız sonunda yavaşlamanız gerekecek. İşten sonra yerel İtalyan restoranınıza göz atın ve birkaç yüz elle sarılmış mantı ile güzel, tatlı zamanınızı ayırın.


Yengeç Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş birbiri ardına sorun olacak. Ah, delilik! Ofisteki sıkıntıların seni çıldırtmasına izin verme. Eve döndüğünüzde içinizdeki çocukla yeniden bağlantı kurun. Franks ve fasulyeden oluşan eğlenceli bir akşam yemeği, özellikle tatlı olarak sıcak bir şekerleme dondurmanız varsa, sizi mutlu yerinize geri getirebilir!


Aslan Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayatta ne istediğini biliyorsun ve onu nasıl elde edeceğini biliyorsun. Tek yapmanız gereken, kafanızdaki o küçük sesin bir öneride bulunması ve ava çıkıyorsunuz! Bu yüzden bugün o sese kulak verin, özellikle de Maryland yengeç keklerini bir kase Manhattan deniz tarağı çorbasıyla istiyorsa. Dinlediğiniz için memnun olacaksınız.


Başak Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik olarak ilgileneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Yemek yapmak her zaman iyi bir izlenim bırakmanın iyi bir yoludur. Ama ne yaptığına dikkat et yoksa yanlış sinyaller verebilirsin. Roka salatası, ardından çikolata ve şampanya ile istiridye, daha başlamadan bitebilir.


Terazi Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün moraliniz bozuk olabilir ve iyi bir neşe elde etmek zor bir şey gibi görünebilir. Bu yüzden ruh halinize uygun yiyecekleri yiyin. Yaban mersini sevimli ve eğlenceli bir atıştırmalıktır ve gerçekten moralinizi yükseltebilecek bir antioksidandır.


Akrep Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu telaşlı günü atlatmak için sert ve kurnaz olmanız gerekecek. Bu yüzden oyun yüzünü takın, ancak berelenmeyi ve hırpalanmayı bekleyin. Birkaç zafer kazanabilirsin, ama günün sonunda harcanacaksın. Kıçını eve sürükle ve bir tencere tavuk şehriye çorbasını ısıt. Moralsiz ruhunuzu rahatlatacak.


Yay Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi muhafazakar hissedeceksiniz. Maceranın cazibesini görmezden gelecek, heyecan verici ve teşvik edici olana sırtınızı döneceksiniz. Sorun yok; her zaman bir ateş topu olamazsın. Bu nedenle, akşam yemeğinde bir kase doyurucu ama karmaşık deniz mahsulü çorbasını atlamak ve bunun yerine alfabe çorbasıyla gitmek isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hak ettikleri takdiri görmeleri için bugün iş arkadaşlarınıza seslenin. Onlar da, alacakları saygının tadını çıkaracaklar. Bu aşk festivalini işten sonra en yakın spor barına götürün, burada herkes birbirinin sırtını sıvazlarken cips ve Buffalo kanatlarında şişman ve mutlu olur.


Kova Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şaşırtıcı bir kafa karışıklığı topu olacak. Nedenini bilemezsin ama onunla savaşmaya çalışma. Ancak işten sonra anlayabileceğiniz şeyleri üstlenmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Pestolu bir pizzanın etrafını sarmak çok fazla zaman almaz ve o enayi yemek hiç düşünmez.


Balık Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yüksek yerlerdeki arkadaşlarınızdan herhangi bir iyilik istemekten kaçının. İstedikleri intikam buna değmeyebilir. Kendinizi onların kahvesini ve öğle yemeğini getirirken bulabilirsiniz, ancak yemeklerini çiğnemek ve daha sonra onlara yedirmek, hatta bir hamal bifteği ve soğan halkası olsa bile.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.