Günlük Ev Burç Yorumları 9 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Kasım Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yanıyorsun! Önlüğünüzü giyin ve inanılmaz bir malzeme birleşimi, mutfakta gerçek bir yanma yaratmaya hazırlanın. Bu ay üretilen taze ürünlerin bereketinden yararlanarak tarifleri bir kenara atıyor ve bir profesyonel gibi sihrinizi yapıyorsunuz.


Boğa Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşularınızla güçlü ittifaklar kurmak ancak faydalı olabilir. Kendinizi, adalet duygunuzun devreye girmesinin isteneceği bir tür tahkimde bulabilirsiniz. Arabuluculuk becerilerinizin parlamasına izin verin.


İkizler Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Duygularınızı paylaşmak söz konusu olduğunda, bugün hiçbir şekilde kendinizi geri tutma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Yaptığınız kahvaltı, dün geceki film ve o andaki en sevdiğiniz siyasi tartışma hakkında fikirlerinizi bildirin. Fikirlerinizi kimsenin ayağına basmadan ifade etmeyi unutmayın.


Yengeç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bej ve taupe günü değil çünkü çılgın olmaya ve tarzınızı şehrin her yerine yaymaya hazırsınız. Benzer şekilde, gerçekten arzuladığınız o lüks trilyon ilmekli kağıtlar olduğunda, ucuz bir taklit aramaya kendinizi ikna edebileceğinizi düşünmeyin.


Aslan Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günlüğünü veya eskiz defterini almak için çapanı ve kürekini bırak. Derin düşünceler ve en hassas duygularınızı düşünmek için kendinize ve çim sandalyenize bahçenizde rahat ve tenha bir yer bulun. Dünyayla her zamanki, gözüpek benliğinizle yüzleşmeye daha hazırlıklı olacaksınız.


Başak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kişi daha size bir şeyi nasıl yapacağınızı söylemeye çalışırsa patlayabilirsiniz. Bugün dünyanızda çok fazla baskıcı insan olabilir, ancak belki de onların yolundan gitmek, bitirmenin en kolay yolu olacaktır. Katı olmaya direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Terazi Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin etrafında size uzakta olabilecek arkadaşlarınızı ve ailenizi hatırlatan şeyler olmasını seviyorsunuz. Bu dünyada sizinle birlikte olmayı seven bu kadar çok insana sahip olmanın iyi hissini bir an için oyalayın. Bedenen çok uzakta olan ama ruhen olmayan iyi bir arkadaşı ziyaret etmeyi bir amaç haline getirin.


Akrep Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dünyanın tepesindesin, bir dağın tepesinde dengede duruyorsun ve ciğerlerinin tepesinden şarkı söylüyorsun. Ya da en azından bahçenizde uçarken, tüm işlerinizi vızır vızır vızır vızır çalışırken ve evin içinde süpürgeyle dönerken dans ederken böyle hissediyorsunuz. Gücünüzün bir kısmını akşam karanlığından sonraya sakladığınıza dikkat edin.


Yay Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fas lambanıza bakmak sizi dolambaçlı sokaklara ve parlak renklere boyanmış, kuruması için asılı küçük kumaş tezgahlarına götürür. Demirci mahallesinden gelen tıkırtıları ve kurcalamaları duyabilir, taze portakal ve fındık kokusunu duyabilirsiniz. Zihninizin, kendisini ilham verici görüntülerden oluşan bir kaleydoskopa ödünç veren yabancı bir ülkeye gitmesine izin verin.


Oğlak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Herkes seni bir dakikalığına yalnız bırakırsa, kafanı boşaltabilir ve işlerin nasıl yapılacağını çözebilirsin. Diğerleri bugün zamanınızı, enerjinizi ve karar verme yeteneğinizi talep ediyor olabilir, ancak bencil olmanız ve dünyanızda yapmak istediğiniz şeye konsantre olma zamanı geldiğinde bunu bırakmanız gerekir.


Kova Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi yemek masasında kimin fikrinin meyve vereceği konusunda bir güç mücadelesinin içinde bulabilirsiniz. Ya da belki bir nedenden dolayı bir bardak kırdığınıza veya bulaşık bezlerini pembeye boyadığınıza karşı savunmadasınız? Kendinize veya ev arkadaşlarınıza gereğinden fazla yüklenmeden rahatlamaya ve işlerin akışına bırakmaya çalışın.


Balık Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız köriden nefret ediyor diye, bugün kendinizi sansürlemeyi denemediyseniz çok yerinde bir şekilde ifade edeceğiniz gibi, onun damak tadından yoksun olduğu anlamına gelmez. Görüşlerinize değer verilir, ancak alıcı için çok sertse o kadar da değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.