Günlük Ev Burç Yorumları 7 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Kasım Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En iyi günü geçirmediğiniz gerçeğini düşünmek kolaydır, ancak bununla nasıl başa çıkacağınızı çok iyi biliyorsunuz! Kendinize bir banyo yapın ve telaşlı zihninizi yatıştırmak için birkaç damla uçucu yağ serpin. Sakinleşmenize yardımcı olması için yavaşladığınızdan ve kabarık havluları kokladığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yazdığınız şirketten, ürünlerinin harika, ancak biraz kusurlu (ve bunu nasıl düzeltebileceklerini!) söylediğini duyacağınızı hiç düşünmediniz. Postayla size içten teşekkür ve ömür boyu tedarik için bir kupon sunan bir mektup aldığınız günlerden biri.


İkizler Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hane bütçenizi dengelemez, faturalarınızı ve hesaplarınızı düzene sokmazsanız, rasyonel ve sakin tarafınız paketlemeye gönderilebilir. Bu zahmetli finansal proje düşüncesinden bıktınız ve bıktınız. Bunu yaparsan, bir kuş kadar hafif hissedeceksin.


Yengeç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sezgi gücünüzü bahçenizde kullanın. Biraz gezintiye çıkın ve çevrenizdeki bitkileri onların ihtiyaçları ve istekleri için dinleyin. Belki de adaçayı, yüksük otu ve civanperçemi gibi saksıdaki dayanıklı otlarınız, bahçenizin bereketli toprağına yeniden ekilmek istediklerini kulağınıza fısıldıyor.


Aslan Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kahretsin. İltifat alırken hiç bu kadar zorlanmadın. Ev yapımı kristalize çiçekler ve yapraklarla duş pastanız bebek resimlerinden daha büyük bir hit oldu. Daha önce hiç yapmadıysanız, sadece yumurta akı ve şekerle bu organik tatlılar ve yumruklar için süslemeleri nasıl yapacağınızı öğrenin.


Başak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nefis sebzelerle harika bir yemek pişirirken, iyi arkadaşlarınızı mutfağınızda bulundurma fikri ile kalbiniz ısınıyor. Mantar ve kabak misafirlerinizi coşturacak, limonlu sosunuz bir tat hissi uyandıracak.


Terazi Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevimli küçük nakış tasarımlarını gördünüz: turkuaz yastık kılıflarında çöl motifleri. Eğlence! Gerçekten odaklanmanız gereken şey, elbette, hem içeride hem de dışarıda yürüttüğünüz altı veya yedi projedir. Listeden birkaç bitmemiş projeyi daha silinceye kadar en son, en iyi fikrinizin dizginlerini elinizde tutun.


Akrep Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hızlı büyüyen tohum ekimlerinize dikkatlice bakmanın ve güçlü bitkilere potansiyellerini geliştirme fırsatı vermenin zamanı geldi. Yabani otların da deli gibi gidiyor, o yüzden çapanla işe koyul. Bugün işleri halletmek için şaşırtıcı miktarda dürtünüz var.


Yay Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eşinizin siz şehir dışındayken bitkileri sulamayı unutması ilişkinin bittiği anlamına gelmez. Bunun üzerine havlu atmadan önce bir adım geri atmayı ve birkaç derin, düşünceli nefes almayı unutmayın.


Oğlak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Karla kaplı dağlar ve rahat kabinler veya kırmızı kaya kanyonunda rafting yapan nehir hayalleriniz var. Mevcut sezonunuz bugün aklınızın olduğu yerde olmayabilir, ancak yine de kendinizi gerçek dünyanın dışına çıkarın.


Kova Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bunu yıllardır düşündüğünü biliyorsun. Artık dalmayı da göze alabileceğinizi biliyorsunuz. İfade etmek için can attığınız küstah, elektrikli, tutkulu tasarım fikri ne olursa olsun, düşünmeyi bırakın ve yemyeşil hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.


Balık Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Günlüğünüzü veya bazı kırtasiye malzemelerinizi alın ve meditatif ve yaratıcı bir duruma sürüklenebileceğiniz bir yere gidin. Damarlarınızdan akan şiiriniz var – serbest dizeler, soneler veya haikular parmaklarınızın ucundan sayfaya aksın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.