Günlük Ev Burç Yorumları 6 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Kasım Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir komşunuzla bir tartışmadan sonra arkadaş olmaya geri döndünüz. Gizli bir şüphen olsa da yanlış anlaşılmışsın. Kendinizi tamamen açıklığa kavuşturmak için, amacınızı bir mektupta yeniden ifade edin, ancak bir dostluk yemini ve bahçenizden bir kesme ile yumuşatın. Sahte iddialarla arkadaşlık kurmayın.


Boğa Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bulaşık bezi için alışveriş yaparken 30 dolardan daha düşük bir fiyata satılan bir meyve sıkacağı casusluk yapacaksınız. Aradığınız şey bu olmasa da — aslında hiç meyve sıkacağı istediniz mi? Kendinizi sadece eğlence için satın alırken bulabilirsiniz. Düşük maliyetli/düşük riskli satın alımlar sizi bugün bulacaktır.


İkizler Burcu

6 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarının en küçük küçük şeyler olarak kabul edebileceği şeyler için bile biraz endişe duymadan edemiyorsunuz. Ev bitkilerinizde yaprak biti var mı? Partiden önce pastayı dondurmak için zamanın olacak mı? Bunların sadece önemsiz şeyler olduğunu kendinize hatırlatın. Daha büyük sorunlar üzerinde durmayın, ancak bu tür sıkıntıların küçük patatesler olduğunun farkında olun.


Yengeç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Misafirlerin gelmesiyle, son teslim tarihine kadar temizlik yapıyorsun. Listeye öncelik vermenin zamanı geldi – her öğe düşündüğünüz kadar önemli değil! Sonuçta, daha önemli olan nedir – temiz havluya sahip olmak? Veya mutfak çekmecelerinin yeni raf astarları olduğundan emin olmak mı?


Aslan Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yılın ilk barbeküsünü hazırlarken sizi arkadaşınızın ev yapımı barbekü sosundan daha çok gıdıklayacak tek şey, ahşap verandanızın hala yeni görünmesi. Kullandığınız verniği not edin – görünüşe göre, bu iyi şeyler!


Başak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ne olursa olsun, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Gün kötü bir yöne dönüyorsa, neşeli yolunuza devam edin. Her türlü kötü şans veya kötü haber tükürerek, yine de akşam yemeği için o kaburga rafını yapın. Ve iyi bir ölçü için çilekli bir kek hazırlayın! Dört gözle beklediğin bir şey varsa, hiçbir şeyin onu mahvetmesine izin verme.


Terazi Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yakın geleceğinizde tatmin edici bir deneyim var – yeni bir hafta, başkalarıyla bağlantı kurmanızı ve aksi takdirde bazı zorlu şeyleri dengelemenizi sağlayacak bir şeyler öğreneceğinizden emin olabilirsiniz. Bir yemek kursu hayatınızı değiştirebilir. Spontane bir örgü dersi yeni bir bağımlılık yaratabilir. Zihninizi, ortaya çıkan fırsatlara açık tutun.


Akrep Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu akşamki akşam yemeği partisinden önce vaktiniz azalıyordu, bu yüzden lazanya eriştelerini önceden pişirmek yerine onları kuruya attınız ve en iyisini umdunuz. Ama kestirme yolunuz işe yarayacak mı? Güvende olması için güveci 10 dakika daha pişirelim.


Yay Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İyi bir gece uykusu ve damarlarınızda akan taze bir fincan espressonun vızıltı etkisi ile gün boyu enerji ile canlı olacaksınız. Ellerinizi ve zihninizi projeler, ayak işleri ve sanatsal çabalarla meşgul edin. Çok uzun süre dinlenirseniz, sinirli bir sancı hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşlerin doğru şekilde yapılmasını istiyorsan, bazen kendin yapmalısın. Bir ev arkadaşı bugün banyoyu beklentilerinize göre temizlemediğinde çok üzülmeyin. Ne de olsa, harcı diş fırçasıyla ovmaya istekli olan sensin!


Kova Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni ve muhteşem bir işletmeye rastladığınızda, şehirde dolaşın. Tamamen organik bir restoran veya çevre dostu bir kuru temizlemeci bu hafta saygınızı kazanacak. Yeni keşfettiğin en sevdiğin yer için git ve herkesin orada olduğunu bildiğinden emin ol.


Balık Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşularınızla iyi bir ilişkiniz olduğunu düşündünüz, ancak geçen hafta partinizin biraz gürültülü olduğuna dair bir şikayetten sonra, kendinizi köpek kulübesinde gibi hissedebilirsiniz. Sorunun gürültü seviyesi değil, davet edilmemeleri olabileceğini düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.