Günlük Ev Burç Yorumları 14 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Kasım Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün çok dengeli bir zihniniz olacak ve bir durumun adil olup olmadığını anlayabileceksiniz. Kimsenin sizden akşam yemeğine yardım etmenizi veya bulaşıkları yıkamanızı istemesi gerekmeyecek – bir şeyi yapma sıranızın ne zaman size geldiğine ve görevin ne zaman başkasına düşeceğine dair içsel bir hissiniz olacak.


Boğa Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son derece sıkıcı bir akşam yemeği partisi, beklenmedik bir değişiklikle daha heyecanlı hale getirilecek – ve mutlaka iyi bir tür değil! Mutfakta küçük bir ateş ya da yemek masasında belirtilen uygunsuz bir sır bekleyin. Her ne ise, çapraz ateşte olmadığınızdan emin olun!


İkizler Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Garaj satışını planladığınız için çok mutluydunuz ve akşam yemeği partisi aynı anda ortaya çıktı. Bu etkinlikleri günlük programınıza ekleyin ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz! Derin nefes alma egzersizleri yapın – bunlar derin nefeslerin yapıldığı anlar.


Yengeç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sabah mısır gevreğinin üzerine süt dökmeye gidebilirsin ve sütün donmuş olduğunu görebilirsin. Birisi termostatınızla mı uğraştı? Evin etrafındaki birkaç tuhaf şey, sanki biri keçinizi almaya çalışıyormuş gibi hissetmenize neden olabilir.


Aslan Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızdaki biri yeni bir şey öğrendiğinde – özellikle de bu konuda başarılı olduğunuz bir şeyse – onun yeni ilgisine karşı nazik ve destekleyici olun. Bu, bağ kurmak için büyük bir şans, bu yüzden egoların yeni ve anlamlı bir arkadaşlık kurma yoluna girmesine izin verin.


Başak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün meyve mi çalıyorsunuz yoksa bir programla mı oynuyorsunuz? Zamanınız iş ve oyun, ayak işleri ve kahkaha arasında parçalanmış olabilir – her iki durumda da meşgul olacağından emin olabilirsiniz. Yapmanız gereken her şeyin ayrıntılı listelerini yapın; bu zihninizi özgürleştirecek ve böylece eğlenmeye daha fazla zaman ayırabileceksiniz.


Terazi Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir ısı dalgası evinizi yıktığında, dalgayı sürmekten başka seçeneğiniz yoktur. Uzun zamandır güzel bir sıcak hava geçirmeyeli çok uzun zaman oldu. Fanları söndürün, ancak klimayı çalıştırmayın – tüm bunlara gerek yok.


Akrep Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sadece kendi evinizde aktivist rolünü üstlenebilirsiniz. Çöpün yanında geri dönüşüm kutuları olduğunu kimse bilmiyor mu? Ya da klimanın enerji kullandığını mı? Sürekli hatırlatıcı olun – haneniz için yeşil koruma görevi yapın.


Yay Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Avizeden yansıyan pencereden gelen ışık mı? Yoksa aslında meleklerin nuru mu? Karar verecek olan siz olun! Sıradan şeylerin büyülü doğası ile basit bilim arasına kendi çizginizi çizin. Her iki durumda da, büyülendin!


Oğlak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinize bir gazel besteleyin ya da belki onun şerefine bir melodi mırıldanın. Yılın bu zamanında, her türlü yeşilliği ve neşeyi dağıtan asalıdır. Açık pencereler bir esinti sağlar ve geri çekilen perdeler ışığa izin verir.


Kova Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Temalı bir parti düzenlemeyeli ne kadar zaman oldu? Büyük olasılıkla, çok uzun – aptallık duygunuz son zamanlarda tükenmiş görünüyor. Zarif ama eğlenceli düşünün. Sadece bir Bohem dokunuşuyla bir beatnik partisi düzenleyin. Şiirler isteğe bağlıdır.


Balık Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bunun ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikrin yok ama onu seviyorsun. Bugün sanat eseri seçerken, absürt veya tanımlanamaz olanı tercih edin – bunlar sizi yıllarca tahmin etmeye devam edecek parçalar. Seçimlerinizi bir rengin sizi nasıl hissettirdiğine göre yapın — karakterlerin ne yaptığı genellikle önemsizdir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.