Günlük Ev Burç Yorumları 11 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Kasım Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizi dışarı çıkarmak için küçük kışkırtıcılar ve zararlılar varmış gibi hissediyorsunuz. Gerçekte, elbette, onların sizin varlığınızın baş belası oldukları konusunda hiçbir fikirleri yoktur, bu yüzden onları yok ederken bir nebze şefkatle yaklaşmaya çalışın. Bir yaprak biti kolonisinin yönetimi ele geçirmesine veya sümüklü böcek ve bitlerin değerli bitkilerinizi yemesine izin vermeyin.


Boğa Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Seranızda büyüme atağı geçiren küçük bitkilerin yumuşak yapraklarını okşamaktan kendinizi alamayacaksınız. Yaptığınız ve dokunduğunuz her şey büyük bir sevgi ve hayranlıkla.


İkizler Burcu

11 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ailenizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz, bu nedenle soğukkanlılığınızı korumaya çalışın ve zorlu durumlara hazırlıklı olun. İşlerin çirkinleşmesi için bir sebep yok ama kabul edenin sen olması gerekebileceğini unutma.


Yengeç Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bezelye asmalarınızın yeterince desteklenip desteklenmediği gibi bugün daha küçük konulara odaklanın. Bu, baştan başlamak anlamına gelse bile, bir tarifi doğru yapmak için biraz zaman ayırın. Ev arkadaşın sadece konuşmak mı istiyor? Bunun için oradasın. Küçük şeylere odaklanın ve daha sonra büyük resimle olan ilişkiyi göreceksiniz.


Aslan Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün kalbinizden sıcaklık fışkırıyor. Ev arkadaşınızla kişisel bir meseleyi konuşmak için geriye doğru eğilirsiniz ve yaşlı komşularınıza yiyecek alışverişinde yardım etmeye ve bir fincan çay için kalmaya hazırsınız. İnsan bağını arzuluyorsun, bu yüzden kendini solo projelerle izole etme.


Başak Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Alet kulübesini toplamak bugün size büyük bir memnuniyet verecektir. Organizasyon sihirbazlığınızı yılın başlarında zaten yayınladığınız için muhtemelen büyük bir revizyona ihtiyacı yoktur. İşleri tekrar organizasyon yoluna sokmak için gereken birkaç ayarlamayı yapmak sizi pembe gıdıklayacak.


Terazi Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yapılacaklar listeniz çok uzun değil, sadece çok fazla küçük ayrıntı var. Mükemmeliyetçiliğinizin sizi bunaltmasına izin vermeyin; takıntılı bir şekilde iki kez kontrol etmeden işleri halletmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Akrep Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınız için ahududu ve nane içeren ferahlatıcı bir smoothie veya tatlı yapın. Sıcak bir günse çikolatalı kek, peynirli kek veya taze, soğuk bir içecek düşünün. Seveceklerini bildiğiniz için aileniz ve arkadaşlarınız için lezzetli lezzetler yaratma dürtüsüne sahipsiniz. Ya da belki bir kokteyl sırada?


Yay Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sizin için mutluluk, soğan dikmekte bulunabilir. Bahçenizi bir gökkuşağı rengiyle doldurmak için fırladıklarını hayal edin. Bir sonraki renk turuna hazırlanırken nergis ve lale başlarınızı koparmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz.


Oğlak Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dedektif şapkanızı takın ve büyütecinizi çıkarın; Eğer gerçekleri bulma misyonunuzu sürdürürseniz, bugün en mutlu siz olacaksınız. İnterneti içeren araştırmalar tatmin edici olacaktır, ancak çevrenizdekilerin beyinlerini de seçmeyi ihmal etmeyin. Büyüleyici bir bulmacayı bir araya getirmenize yardımcı olacak küçük bilgiler bulacaksınız.


Kova Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla uğraşırken dikkatli olun; diğerlerinin farklı gündemleri olabilir. Ev arkadaşınız insanları küçük bir toplantıya davet ederken, televizyonda en sevdiğiniz dizileri izlerken kapitone projeniz üzerinde çalışarak sakin bir akşam geçirmeyi çok istersiniz. Direnç göstermeden akışa devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Balık Burcu

11 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zanaat grubunuzdaki veya mahalle koalisyonunuzdakileri tanıma dürtüsüne sahipsiniz. Birlikte projeler üzerinde saatlerce çalışırken gerçekten kiminle uğraşıyorsunuz? Sorular sormaya başlayın ve gruplarınızı daha iyi anlamanıza ve birlikte daha zarif ve verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olacak içgörüler kazanacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.