Günlük Ev Burç Yorumları 10 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Kasım Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün güneşten önce kalkmazsanız, bu güne mümkün olduğunca fazla saat ayırmanız gerekir. Fiziksel enerjiyle dolup, kendinizi canlandırıcı ve tatmin edici bir bahçe işi gününe bırakın.


Boğa Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yerel ülke istasyonundan patlayan müzik sizin için bir fincan çay olmayabilir, ancak hoşgörülü olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın – bu, ev arkadaşınızın temizlik yaparken duymayı sevdiği müziktir. Bugün başkalarının müziğini, tasarımını veya yemek seçimlerini anlamanın gizli avantajları olduğunu göreceksiniz.


İkizler Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yorumlar, bir tabaktan bir karıştırma kabına kayan eritilmiş tereyağı gibi dilinizden kolayca kayar. Hafif, kendinden emin ve havadarsınız; gerçek doğanız ve parlayan en iyi nitelikleriniz. Ancak dikkatli olun – başkaları coşkulu yorumunuzu sizin kast ettiğinizden daha ciddiye alabilir.


Yengeç Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni iç tasarımınızı sergilemenin küçük bir akşam yemeği partisi vermekten daha iyi bir yolu var mı? Yemekle dışarı çıkmanıza gerek yok, sadece basit bir akşam yemeği ve kaliteli şarap yeterli olacaktır. Sadelik, sergilemek istediğiniz gerçek sanat eserini – evinizi – daha iyi sergileyecektir.


Aslan Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Zihninizde (ve belki de gerçekte) masanın tepesinde ‘muhteşem!’ diye bağırıyorsunuz. ve ellerinizle çılgınca hareketler yapın. Biten projenizi inceleyin; kreasyonlarınız bugün harika olacak.


Başak Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Büyükannenizin tığ işi battaniyesinin altına bir kitap ve bir el feneri ile yatak odanızda kimsenin sizi bulmaması için sürünmek olabilir, ancak saklanmak gerçekten en ideal çözüm değildir. Çok fazla şey oluyormuş gibi gelebilir, ancak güçlü kalmalı ve net bir kafa tutmalısınız.


Terazi Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ağaçların arasından ormanı görememe eğilimindesiniz. Büyük resim gözünün önünden geçerken küçük ayrıntılara takılmamaya dikkat et. Küçük ve belirli noktalara odaklanmanızı gerektiren projelerden kaçının – bugün bütçelerin işlenmesi ve dengelenmesi önerilmez.


Akrep Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Önünüzde büyük bir zorluk var ve biraz stresli hissediyorsunuz. Sonuca olduğu kadar sürece de odaklanmaya çalışın ve yoldaki her adımın önemli olduğunu kendinize hatırlatın. Odaklanmaya devam edin ve kendin yap projenizle her seferinde bir adım yüzleşin.


Yay Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elbette, Las Vegas’a ya da yarışlara gitmek zorunda değilsin, ama bugün kötü bir fikir olmayabilir! Bir mahalle poker veya cribbage oyununa davet edildiyseniz, kesinlikle katılmalısınız. Kumar türü değil mi? Arzularınızı tezahür ettirerek iyi talihinizden yararlanın. Bugün dünyanızda ne olmasını istersiniz? Sadece hayal edin!


Oğlak Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hırdavatçıdaki değişikliğinizi sayın ve aldığınızda bıraktığınız tüm kuru temizlemeye gerçekten sahip olduğunuzdan emin olun. Hayır, kimse gözlerinizi ovuşturmaya çalışmıyor, ancak çok geç olmadan yakalanırsanız sizi büyük beladan kurtarabilecek yanlışlıkla yapılan hatalara dikkat edin.


Kova Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuzun oyalanması, bahçenizde sohbet etmesi, tek yapmak istediğiniz güneşin son ışınları gökyüzünü terk etmeden önce bahçedeki işinize geri dönmek olması yeterince kötü. Ve beklenmedik bir ziyaretçi banyonuzu yarıda kestiğinde buna inanamazsınız. Size her yönden gelen kesintilere hazırlıklı olun.


Balık Burcu

10 Kasım 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ocakta aynı anda kaç tencere olabilir? Bugün ‘tek kap harikası’ tarif kitabınızı çıkarıp bir kasede yiyebileceğiniz bir yemek servis etmek istediğiniz bir gün. Bugün sizin için çok fazla şey oluyor – mümkün olan her yerde basitleştirmek ve küçültmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.