Günlük Burç Yorumları 18 Kasım 2022

18 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep güneşi bugün dönüştürücü Plüton ile tatlı bir ittifak oluşturuyor sevgili Koç, sizden profesyonel duruşunuzu geliştirmeye odaklanmanızı istiyor. Şu anda doldurmayı umduğunuz rollere adım atın ve yeni sorumlulukların birkaç değişiklik yapmanızı gerektireceğinin altını çizin. Ne yazık ki, deneyimsizlik ve düzensizlik, Başak ayı, Mars ve Neptün arasındaki sert bir t-kare nedeniyle bu öğleden sonra bilinçli sinirleri tetikleyebilir. Neyse ki, Luna’nın güneş ve Plüton ile tatlı bağlantılarını paylaştığı ve kişisel gücünüze erişmenize yardımcı olduğu bu akşam bu tuhaf titreşimlerden kurtulma ve sağlıklı yaşama odaklanma şansınız olacak.


Boğa Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Akrep güneşi dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, evren bugün sizi hayallerinize doğru nazikçe dürtecek. Bu kozmik iklim biraz yoğun hissedilse de, sorumluluklarınızla yüzleşir ve geleceğe yaslanırsanız, durumunuzun kontrolünün sizde olduğunu hissetmelisiniz. Ne yazık ki, öğleden sonra Başak ayı Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğunda, ego morluklarını tetiklemekle tehdit ederken güveninizi hedef alan sert titreşimler hakim olabilir. Şans eseri, bu akşam Luna güneş ve Plüton’a açı verirken sevgiyi kucaklama ve uyumu geri kazanma fırsatınız olacak.


İkizler Burcu

18 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Akrep güneşi dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, bugün size artık neşe getirmeyen durumlardan, eşyalardan veya insanlardan uzaklaşma havasında olacaksınız. Bu kozmik iklim, organize olmak ve hayatınızın kontrolünü geri almak için kişisel gücünüzden yararlanmanızı isteyecektir. Bu öğleden sonra Başak ayı, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturduğunda, duygusal olarak kapanmanıza neden olabilecek dramayı karıştırmakla tehdit ettiğinde kayalık titreşimlere dikkat edin. Neyse ki, bu gece ay güneş ve Plüton’a açı yaptığında kalbinizi yatıştırma şansınız olacak.


Yengeç Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep güneşi dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurarken, sevgili Yengeç, bugün sağlıklı ilişkileri beslemenin anahtarı kendinize güvenmeniz olacak. Bu kozmik iklim, kendinizi ne kadar çok severseniz, başkalarını beslemek ve onlarla ilgilenmek için o kadar donanımlı olacağınız fikrini vurgular. Bu destekleyici hislerden en iyi şekilde yararlanmak için kişisel bakıma veya yeni bir yaratıcı projeye yatırım yapmayı düşünün. Öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturarak, dikkatli olmazsanız, iyimserliğinizi kendinden şüphe duyma hisleriyle engellemekle tehdit ederken gerginliğe dikkat edin.


Aslan Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Akrep güneşi Plüton ile tatlı bir bağlantı kurduğundan, başkalarına karşı nezaketle hareket etmek bugün size duygusal bir tatmin getirecektir. Bu kozmik iklim aynı zamanda taşıdığınız kinleri bırakmanız için sizi cesaretlendirecek, bu nedenle, ilerlemeye devam ettiğiniz sürece, size yanlış yapanları affetmekten korkmayın. Öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı Mars ve Neptün ile bir t-kare oluştururken aldatmaya dikkat edin ve internette okuduğunuz veya dedikodular aracılığıyla duyduğunuz hiçbir dedikoduya güvenmemeye dikkat edin, çünkü gerçekte kök salmayabilir.


Başak Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Akrep güneşi Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderirken, bugün kendinizi ifade etme yollarınızla oynamaya çalışın. Bu kozmik iklim, yaklaşım ince veya yüzeysel olsa bile alışılmamış yollarla gücünüzü sergilemek için mükemmeldir. Ay, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluştururken, bu öğleden sonra romantik ve profesyonel ilişkilerinizde uyumsuzluk ve çatışmalara dikkat edin. Ayrıca şu anda kime güvendiğinize de dikkat etmelisiniz, özellikle de iş arkadaşlarınıza veya size veya başkalarına karşı aldatıcı olma geçmişine sahip sevgililer söz konusu olduğunda.


Terazi Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep güneşi Plüton ile destekleyici bir ittifakı paylaştığı için, evren bugün kendinizi beslemek için işleri ağırdan almanızı isteyecektir. Bu titreşimler, mutluluğa, neşeye ve gerçek aşka yer açmak için üzüntünün kalbinizden dökülmesine izin vermek için mükemmeldir. Öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı, Mars ve Neptün ile bir t-kare oluşturarak, sizi bunalmış ve yetersiz desteklenmiş hissetmekle tehdit ederken, ruhsal yönünüzü terk etmemeye çalışın. Neyse ki, bu gece Luna güneş ve Plüton ile bağlantı kurduğunda duyularınızı şımartarak teselli bulma şansınız olacak.


Akrep Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, güneş Plüton ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, bugün arkadaşlıklarınızı rahatsız eden herhangi bir sorunu çözme şansınız olacak. Ancak, ilişkilerinizi gerçekten geliştirmek istiyorsanız, affetmeye ve unutmaya istekli olmalısınız. Bununla birlikte, bu öğleden sonra Başak ayının Mars ve Neptün ile bir t-kare oluşturduğu ve sosyal çevrenizde gergin çatışmalara ve güç mücadelelerine yol açabilecek konuları tetiklemekten kaçınmak isteyebilirsiniz. Gün sona ererken ve Luna güneşe ve Plüton’a açı verirken en sevdiğiniz program veya oyunlarla gevşemek için kendinize izin verin.


Yay Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Minnettarlığınızdan yararlanmak, Akrep güneşi ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, sevgili Okçu, son zamanlarda uğraştığınız herhangi bir acı veya endişeden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Doğa şu anda özellikle terapötik olacak ve güneşte oturmak veya bir ağaca sarılmak için iyi bir zaman olacak. Öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluşturarak hassas yönünüzü tetiklerken kayalık titreşimlere dikkat edin. Son zamanlarda öz bakım için yeterince zaman ayırmadıysanız, aşırı çalışmanın etkilerini fark etmeye başlayacaksınız, ancak bunu başkalarından çıkarmamaya çalışacaksınız.


Oğlak Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün farkında olsanız da olmasanız da topluluğunuz içinde bir güç direği olarak hareket edeceksiniz, çünkü Akrep güneşi Plüton’u güçlendirmekle tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bağlantılarınıza yaslanarak veya uzun vadede popülerliğinizi artırmanıza yardımcı olabilecek bir toplantı düzenleyerek bu enerjiyi kendi yararınıza kullanın. Bu arada, Başak ayı, işaretler ve eşzamanlılıkların önünü açmaya yardımcı olacak. Bununla birlikte, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare, özellikle yoğun bir iş yükü çevrenizden kopmanıza neden oluyorsa, ötesinden gelen mesajları kaçırmanıza neden olabilir.


Kova Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep güneşi Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderirken, sevgili Kova, sizi tetikleyen veya alanınıza saygı duymayan insanlarla sınırlar belirlediğiniz için sizi suçlamazlar. Neyse ki, çizdiğiniz çizgiler, bu dinamikleri daha iyi hale getirmenize yardımcı olurken, koşullarınızı daha fazla kontrol altında hissetmenizi sağlar. Bu öğleden sonra gökyüzünde Başak ayı, Mars ve Neptün formları arasında sert bir t-kare olarak sizi takdir edilmemiş hissettiren herkesten uzak durun. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay güneş ve Plüton ile aynı hizaya geldiğinde bu korkudan kurtulma şansınız olacak, ancak yalnızlığı benimsemeniz gerekebilir.


Balık Burcu

18 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Akrep güneşi Plüton ile bağlantı kurarken, bugün sosyal çevrenizde bir barış yapıcı olarak hareket etmeniz gerekebilir. Bu kozmik iklim, empati ve iyimserlik konusundaki doğal yeteneğinizi öne çıkaracak ve konu kavgaları bastırmak olduğunda size benzersiz bir bakış açısı kazandıracak. Bununla birlikte, öğleden sonra yuvarlanırken ve Başak ayı gökyüzünde sert bir t-kare oluştururken dramadan kaçınmak en iyisi olabilir. Bu kozmik iklim, sizi özellikle başkalarının duygularına karşı duyarlı hale getirecek ve çatışma sizi duygusal ve zihinsel olarak yıpratabilir. Akşamınızı romantizme veya kişisel bakıma ayırmayı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.