Günlük Burç Yorumları 16 Kasım 2022

16 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 16 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, konuşkan Merkür uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurarken, bugün hayalleriniz için pazarlık yapmaktan korkmayın. Bu göksel değiş tokuş aynı zamanda en mahrem düğümlerinizdeki katmanları soymanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle kendinizle ilgili yeni gerçekleri ortaya çıkarmaktan korkmayın. Bununla birlikte, öğleden sonra, Aslan burcunun Merkür’le kare açı yaptığı ve bunun yanlış iletişimlere ve incinmiş duygulara yol açabileceği zaman, daha soğuk bir tavır sergilemek isteyebilirsiniz. Bu akşam Luna Başak burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz ve bu size sağlıklı yaşam üzerine odaklanırken yapılacaklar listenize kapılma fırsatı verecek.


Boğa Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Merkür Jüpiter’i öperken, bugün romantik ve platonik ilişkilerinizden dolayı kendinizi güvende ve yükselmiş hissedeceksiniz. Bu göksel alışveriş, aileniz ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurma zamanının geldiğine dair kozmik bir dürtü görevi görecek, bu yüzden birkaç dostça mesaj gönderdiğinizden emin olun. Bu akşam Luna’nın Başak burcuna geçmesiyle, sizi dışa dönük bir ruh haline sokan bir değişiklik fark edeceksiniz. Ne yazık ki, ay ve Venüs arasındaki sert bir bağlantı, özellikle eşinizin sizinle aynı sayfada olmadığını veya ahlaki anlaşmazlıkların ortaya çıktığını düşünüyorsanız, ilişkilerinizde güç mücadelelerine yol açabilir.


İkizler Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür, Jüpiter ile bağlantı kurarken, bu sabah yapılacaklar listenizi destekleyecek ve sorumluluklarınızı yerine getirirken odaklanmanıza ve yükselmenize yardımcı olacak. Bununla birlikte, öğleden sonra, Aslan ayı Merkür ile kare açı yaptığında bir mola vermeniz gerekebilir; bu, ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda dikkatli değilseniz, sizi sinirli bir ruh haline sokabilir. Başkalarındaki yetersizlik de tetikleyici olabilir, ancak masum hatalar yaptıkları için başkalarına saldırmamaya çalışın. Bu akşam Luna Başak burcuna geçtiğinde hava değişecek ve evde gevşemek için harika bir zaman olacak.


Yengeç Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, konuşkan Merkür uğurlu Jüpiter’i öperken, güvenle konuşmak bugün size ödüller getirecek. Hedeflerinize ulaşmak için sesinizi kullanın ve diğer tarafla iletişim kurmaktan da geri durmayın. Bu öğleden sonra Aslan ayı Merkür ile kare açı yaptığında güvensizlikler artabilir, bu da saklanmak ve merkezinizi bulmak için iyi bir zaman olabilir. Akşam çökerken ve Luna Başak burcuna geçerken bir değişim hissedeceksiniz ve önümüzdeki iki buçuk gün boyunca yolunuza bir düşünceliliği getirecek. Sadece başkalarına yardım etmek için kendinizi fazla zorlamamaya çalışın, yoksa kendi gündeminiz zarar görebilir.


Aslan Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah yapılacaklar listenizin başında kalmak zor olabilir, çünkü ay Plüton ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim aynı zamanda düşük enerji hissetmenize neden olabilir ve geçmişten gelen yaralanmalar veya sağlık sorunları hafif rahatsızlıklara neden olabilir. Neyse ki, Merkür ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı hayatınıza biraz ışıltı getirecek, ancak kendinize dinlenmek ve rahatlamak için izin vermeniz gerekebilir. Öğleden sonra Luna, Merkür’le karşı karşıya geldiğinde duygusal bir enerji sizi bulabilir, ancak kendinizi gergin hissediyorsanız patlamamaya çalışın.


Başak Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah evren sizi biraz flört etmeye teşvik edecek, çünkü konuşkan Merkür parıldayan Jüpiter’e bir öpücük gönderiyor. Ne yazık ki, Aslan ayı ve Plüton arasındaki dengesiz bir açı, özellikle geçmişte aşk tarafından yakıldıysanız, kendinizi tutmanıza neden olabilir. Öğleden sonra Luna’nın Merkür’le karşı karşıya geldiği, daha sonra pişman olacağın bir şey söylemene neden olabilecek sözlerine dikkat et. Neyse ki, bu akşam Ay burcunuza girerken kendinizi daha merkezli ve kontrollü hissetmeye başlayacaksınız, ancak Venüs’ün sert karesi evde gizlenmek isteyebileceğinizi gösteriyor.


Terazi Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Merkür ve Jüpiter gökyüzünde tatlı bir ittifakı paylaşırken, bugün sağlığınıza ve huzurunuza yatırım yapmak için fırsatlar arayın. Bu titreşimler, kendinizi biraz şımartmak için size kozmik yeşil ışık verecektir, ancak odağınız sağlığa ve iyi hissetmeye yönelik olmalıdır. Öğleden sonra Luna’nın Merkür’le karşı karşıya geldiği sert titreşimlere dikkat edin, ancak elektronik cihazlarınızda kaybolmak sizi çevreleyen güzellikten kopmanıza neden olabilir. Bu akşam Ay Başak burcuna geçtiğinde, sizi huysuz bir baş boşluğuna sokan bir değişim hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Merkür ve Jüpiter gökyüzünde pozitif bir bağlantı paylaştığından, insanlar bugün kendinize güvenen tavrınıza iyi tepki verecek. Bu titreşimler, kapıları açabilecek ve yolunuza beklenmedik şanslar getirebilecek, özür dilemeden kendiniz olmak için mükemmeldir. Bununla birlikte, öğleden sonra, Aslan ayı Merkür ile kareye girdiğinde, dünyaya ihtiyatlı ve dengeli bir aura ile yaklaşmayı seçerek, onu tonlamak isteyebilirsiniz. Bu süre zarfında sınırlarınız da zorlanabilir, ancak sağlam bir duruş sergilemekten veya alanınıza saygı duymayı reddeden insanlardan uzaklaşmaktan kendinizi suçlu hissetmeyin.


Yay Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, Merkür’ün Jüpiter ile tatlı bir bağlantısı olduğundan, bir zamanlar karanlığın hüküm sürdüğü yerde ışığı bulma fırsatınız olacak. Bu göksel değişim, kalbinize şefkat ve şifa getirirken derinlere inme şansı verecek. Bu arada, Aslan ayı, özellikle bu öğleden sonra Merkür ile kare açı yaptığında, maneviyatınıza dokunmanızı isteyecek. Bu enerjiyi barışı kucaklamak için kullanın, ancak psişenizde kalan karmaşık sorunları anlamlandırmak için kendinize baskı yapmayın. Bu akşam Luna’nın Başak burcuna geçmesiyle, sizi ciddi ve topraklanmış bir ruh haline sokan bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili deniz keçisi, Merkür ve Jüpiter gökyüzünde tatlı bir açıyı paylaşırken, bu sabah sosyal çevrenizde yeni bağlantılar kurma fırsatınız olacak. Özellikle bir arkadaşınızın yeni fırsatlar bulmasına yardımcı olacaksa, yaşıtlarınızı birbirine bağlamaktan korkmayın. Bununla birlikte, öğleden sonra, Aslan burcunun Merkür ile kareleştiği ve kısa sigortalara ve yanlış iletişimlere neden olabileceği zaman, sosyal bir mola vermek isteyebilirsiniz. Neyse ki, akşam yuvarlanırken ve Luna Başak burcuna geçerken, ruh halinizi ve şansı yöneten haritanızın sektörünü harekete geçirerek vibe iyileşecek.


Kova Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Merkür gökyüzünde Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kurduğundan, bugün yaptığınız tüm zor işlerin karşılığını görmeye başlayacaksınız. Bu kozmik iklim, akranlarınızdan övgü, yeni fırsatlar veya belki de bir artışla sonuçlanabilir, ancak hak ettiğiniz ödülleri istemeniz gerekebilir. Sadece öğleden sonra, Aslan burcunun Merkür’le kare açı yaptığında ilerleme için pazarlık yapmamaya çalışın, bu da insanları “evet” deme havasına sokmayacaktır. Bu akşam Luna Başak burcuna geçtiğinde bir değişim fark edeceksiniz, bu da auranızı ve alanınızı temizlemek için iyi bir zaman.


Balık Burcu

16 Kasım 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Merkür Jüpiter’i öperken bu sabah büyük nimetler seni bulabilir. Bu titreşimler, bir tezahür meditasyon seansı için mükemmeldir, bu yüzden oturduğunuzdan ve diğer tarafın niyetinizin nasıl göründüğünü bilmesini sağladığınızdan emin olun. Öğleden sonra, Aslan burcunun Merkür ile kesiştiği, ayrıntılardan bunalmanıza neden olabilecek riskli titreşimlere dikkat edin. Bu gece Luna Başak burcuna geçtiğinde, sizi aşk ve romantizm havasına soktuğunda bir değişiklik fark edeceksiniz, ancak Venüs’e bir kare ilişkinize gerginlik getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.