Günlük Burç Yorumları 15 Kasım 2022

15 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Aslan güneşi Chiron ile tatlı bir bağ paylaştığı için bu sabah kendinize moral konuşması yapmanızda bir sorun yok. Bu titreşimler, hedeflere yeniden bağlanma konusunda kendinize inanmak için mükemmeldir, bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olun. Ne yazık ki, güneş ve kaderin düğümleri arasındaki sert bir bağlantı, ilerleme için sabırsız hissetmenize neden olabilir, ancak dönüşümünüzü zorlamamaya çalışın. Venüs Yay burcuna geçtiğinde iyi hisler akacak ve haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirecek. Önümüzdeki haftalarda bazı ekstra göksel desteklerden faydalanmayı bekleyebilirsiniz, bu yüzden birkaç dilek dilemekten korkmayın.


Boğa Burcu

15 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Aslan burcu Chiron’a bir öpücük gönderirken, canlı rüyalar bu sabah erken saatlerde zihninizi ve ruhunuzu nasıl iyileştireceğiniz konusunda fikir verebilir. Meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın ve uyandığınızda merkezinizi bulun, sizi bulan derin içgörüleri not edin. Bu akşam Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, bu akşam sizi aşırı çalışkan ve abartılmış hissetmenize neden olabilecek daha sert titreşimlere dikkat edin. Evdeki otoritenize de meydan okunabilir, ancak sizi tetiklemeye çalışan ev arkadaşlarına cevap vermemeye çalışın. Neyse ki, bu gece Venüs Yay burcuna girdiğinde hava değişecek ve ruh halinizi yükseltecek.


İkizler Burcu

15 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı sabah erkenden Chiron’a bir öpücük gönderirken, sevgili İkizler, arkadaşlarınızı desteklemek kendinize olan güveninizi yükseltirken, kendinizi iyi hissetmenize izin verecek. Bununla birlikte, bu akşam Luna Satürn’le karşıt açı oluşturduğunda, kendi enerjinize ve evrenle olan ruhsal bağlantınıza odaklanmak için sosyalleşmeden bir adım geri atmak isteyebilirsiniz. Bu gece Venüs Yay burcuna geçtiğinde, romantizm, karizma ve çekicilik çağını ortaya çıkaran bir değişim fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, aşkı bulmak ve beslemek için mükemmeldir, bu yüzden açık bir kalp tutmaya çalışın.


Yengeç Burcu

15 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurarken, yıldızlar bugün kendinize biraz katı davranmanızı isteyecek, sevgili Yengeç. Bu göksel değişim, yeni bir yaratıcı çıkışa, rutine veya para biriktirme yollarına ihtiyacınız olup olmadığına bakılmaksızın, istikrar duygunuz için savaşmakla ilgilidir. Ne yazık ki, Luna kaderin düğümleriyle bir t-kare oluşturduğundan önünüzdeki yolun nasıl göründüğüne karar vermek zor olabilir ve sonuçtan emin olmasanız bile bazen bir yol seçmeniz gerektiğini size hatırlatır. Bu gece Venüs Yay burcuna girdiğinde hava hafifleyecek ve sizi sağlık ve zindeliğe öncelik vererek öz-sevgiyi uygulamaya itecek.


Aslan Burcu

15 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için, sevgili Leo bu sabah erkenden etrafınızda toplanacak. Neyse ki, oyundaki varlıklar sizi motive edecek ve iyileştirecek, uykunuzdan çıkarken tazelenmiş ve iyimser hissetmenize yardımcı olacak. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde ay Satürn ile karşı karşıya geldiğinde aşk hayatınızda hayal kırıklıkları oluşabilir, ancak bu sorunlar muhtemelen kendinizdeki veya partnerinizdeki inatçılığın sonucudur. Haklı olmak için topuklarınızı kazmamaya çalışın yoksa bağlantınıza zarar verebilirsiniz. Neyse ki, aşk bu gece Venüs neşeli Yay burcuna geçtiğinde başka bir yol bulacak.


Başak Burcu

15 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Aslan burcu Kayron ile bağlantı kurarken bu sabah erken saatlerde duygusal salıverme sizi bulabilir. Her zamankinden daha hassas bir şekilde uyanırsanız şaşırmayın ve güne başlamadan önce kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu beslediğinizden emin olun. İşle ilgili hayal kırıklıkları bu akşam Luna Satürn’le karşı karşıya geldiğinde ortaya çıkabilir, ancak bunun nedeni düzensizlik olabilir. Bu enerjiyi, işlerinizi düzene sokmak, ev işleri, ayak işleri veya biriken e-postaları yakalamak için kozmik bir ipucu olarak kullanın. Venüs Yay burcuna ve güneş dördüncü evinize geçtiğinde bu gece evde gevşeme şansınız olacak.


Terazi Burcu

15 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan ayı Chiron ile bağlantı kurarken, sevgili Terazi bu sabah erken saatlerde masum bir flörtleşmeye giriştiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu kozmik iklim, başkalarının sevgisi yoluyla güveninizi artırmanıza izin verir, ancak bu süreçte kalpleri kırmamaya çalışın. Bununla birlikte, bu akşam Luna’nın Satürn’le karşı karşıya gelmesiyle, drama ve zedelenmiş egolarla sonuçlanabilecek sosyalleşmenizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Neyse ki, gün sona ermeden ve Venüs Yay burcuna geçmeden önce iyi hisler akacak ve günün erken saatlerinde ortaya çıkmış olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olacak.


Akrep Burcu

15 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcunun Chiron’a bir öpücük üflerken, bugün erken bir başlangıç ​​yapmak meslek yolunda daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir. Bu titreşimler, hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmakla ilgilidir, bu da ün kazanmanızı ve iyi geçirilmiş bir sabahın memnuniyetini kazanmanızı sağlar. Bu akşam Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde evde gerginliğe dikkat edin, bu durum ev arkadaşlarınızın normalden daha soğukmuş gibi görünmesine neden olabilir. Neyse ki, dengeleyici bir enerji bu gece Venüs Yay burcuna geçtiğinde havayı yükseltmeye yardımcı olacak.


Yay Burcu

15 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Aslan ayı Chiron’a bir öpücük gönderirken yaratıcı ve eğlenceli bir enerjiye uyanacaksınız. Güne en sevdiğiniz müzik ve biraz dansla başladığınızdan emin olun. Kıyafetinize biraz parıltı getirmekten korkmayın. Bu akşam Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde ciddi bir konuşma gerilimi yaratabilecek sözlerinize dikkat edin. Yanlış anlamalar, saygısızlık ediliyormuş gibi hissetmenize neden olabilir, bu da tetikleyicilere yanıt vermeden önce netlik istemenizi önemli hale getirir. Neyse ki, gün sona erdiğinde ve Venüs burcunuza doğru ilerlerken, hava çok daha hafif ve uyumlu hissedecek.


Oğlak Burcu

15 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Aslan ayı şifalı asteroit Chiron’a bir öpücük üflerken, son zamanlarda kalbinizde ve zihninizde ağırlık yapan herhangi bir kederi kabul etmek ve serbest bırakmak için kendinize zaman tanıyın. Bu göksel değişim sizin için terapötik olacak, ancak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizle yüzleşmeniz gerekecek. Bu akşam Luna, Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, özellikle de romantik karışıklıklarınız söz konusu olduğunda, gerginliğe ve uyumsuzluğa dikkat edin. Şu anda sevgilinizden mesafeye ihtiyacınız varsa sorun değil, ancak soğuk omuz vermek yerine bunu istemeye çalışın.


Kova Burcu

15 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Aslan ayı Chiron’a bir öpücük gönderirken kendinize küçük bir aşk mektubu yazmayı düşünün. Bu titreşimler sözlerinize şiir getirecek ve iyi hisler yaymanıza yardımcı olacaktır. Ne yazık ki, bu akşam Luna Satürn’le karşı karşıya geldiğinde enerji biraz gerginleşebilir ve korkular sizi gerçek aşkı aramaktan alıkoyabilir. Kalbinizi açmak korkutucu olsa da, hayran olunacak fırsatlardan kendinizi kesmemeye çalışın. Neyse ki, gün sona erdiğinde ve Venüs Yay burcuna girerek kalbinizi çevrenizdeki insanlara açarak bağlantıya daha açık hissedeceksiniz.


Balık Burcu

15 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah, Aslan ayı Chiron’a bir öpücük gönderirken, evrenimizin mükemmel düzenini takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. Sizi çevreleyen güzelliği kucaklayın, çünkü bunu yapmak kalbinize şifa getirecektir. Bu gece Luna Satürn’le karşı karşıya geldiğinde stres seviyenizi izleyin ve çevrimiçi gereksiz çatışmalara kapılmamaya çalışın. Gün sona erdiğinde ve Venüs Yay burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz, kalbinizi çevrenizdeki insanlara açarken, yıllar boyunca kurmak için çok çalıştığınız sınırları tehdit etmeden.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.