Günlük Burç Yorumları 14 Kasım 2022

14 Kasım Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah erken saatlerde Aslan burcuna geçiyor ve sizi eğlence, oyun ve belki de biraz dramla dolu bir güne hazırlıyor. Şans eseri, Venüs’ün parıldayan Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı paylaştığı ve kolektif içinde kalpleri açtığı için insanlar iyi bir ruh halinde olacaklar. Bu arada Merkür, yoğun Pluto’ya bir öpücük göndererek, bu tür dinamiklerin dengesini bozmadan ilişkilerinizde derinlere inmenize yardımcı olur. Akrep güneşi rüya gibi Neptün’e açı verirken iyi hisler akmaya devam edecek ve size bu tür hırslar için destek toplarken hayallerinize yatırım yapma fırsatı verecek.


Boğa Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinizi iyi hislerle taşıyın ve tatlı Venüs neşeli Jüpiter’e bir öpücük üflerken, sevgili Boğa bugün karşılığında aynısını alacaksınız. Bu kozmik iklim aynı zamanda aşk ve sosyal hayatınıza bir şans unsuru da getirecek, bu yüzden açık kapılar için gözlerinizi dört açın. Bu arada, Aslan ayı sizi sadık ve minnettar bir baş boşluğuna sokacak ve en değerli ilişkilerinizi onurlandırmak için iyi bir zaman olacak. Felsefi sohbetler ve karşılıklı rüyalar, Merkür ve Pluto arasındaki ittifak sayesinde, içinde bulunduğunuz romantik karışıklıkları yükseltmeye yardımcı olabilir ve tatlınızla bağınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Aslan burcuna ve üçüncü güneş evinize giriyor ve sizi yüksek zeka seviyenizle gurur duymaya teşvik ediyor. Bu titreşimler, arkadaş edinme beceriniz kozmik bir destekten faydalanacağından, arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla dirsek ovuşturmak için de mükemmeldir. Bu arada Venüs, uğurlu Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurar ve üstleriniz arasında ün kazanırken işte verimliliğinizi sergilemenize yardımcı olur. Bu enerjiyi, gelecekte daha fazla sorumluluk veya yönetici pozisyonunun önünü açabilecek ekibinizi oluşturmak için bir bahane olarak kullanmak isteyebilirsiniz.


Yengeç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah ay Aslan burcuna ve ikinci güneş evinize girerken hayatınızı aydınlatan güzelliğin kıymetini bilin ve yavaşlayın. Bu güneş enerjisi yerleşimi, özellikle sadık arkadaşlar ve size neşe getiren yaratıcı satış noktaları söz konusu olduğunda, minnettarlığınızdan yararlanmanız için sizi teşvik edecektir. Venüs ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, nimetler getirmeye hazırlanıyor. İyi bir park yeri bulmak kadar yüzeysel bir şey olsa bile, gün boyunca evrenden küçük iyilikler istemekten suçlu hissetmeyin. Bununla birlikte, yıldızlar size rehberlik etmeye ve sizi desteklemeye istekli olacağından, ruhsal yönünüzle ciddi bir şekilde bağlantı kurmak için de zaman bulmalısınız.


Aslan Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah erkenden burcunuzda süzülüyor, sevgili Leo, son iki gün boyunca sizi bulmuş olabilecek herhangi bir pustan kurtulmanıza yardımcı oluyor. Venüs ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı, özellikle bağlanma korkunuz varsa, gardınızı düşürmenizi ve savunmasız olmanızı isteyecektir. Neyse ki, Akrep güneşi ve Neptün arasındaki kozmik bir değişim, bu duyguları daha az korkutucu gösterebilir ve çekinmeden daha yumuşak tarafınıza eğilmenize izin verebilir. Bu gece Merkür Plüton ile bağlantı kurduğunda derin konuşmalar ortaya çıkabilir, ancak bu enerjiyi alanınızı temizlemek için de kullanmak isteyebilirsiniz.


Başak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün yaratıcı fikirlerinizi sahne arkasından beslemek için biraz zaman ayırın, ay Aslan’a ve haritanızın gizli olan her şeyi yöneten sektörüne girerken. Bu titreşimler, ince ayar çalışmaları için mükemmeldir, yalnızlık içinde çalışırken sergilemeye hazır olmadığınız için oldukça terapötik hissedebilirsiniz. Venüs ve Jüpiter arasındaki tatlı bir ittifak flört etmek ve sosyalleşmek için mükemmel bir ortam yarattığından, gün boyunca hava almaya geldiğinizden emin olun. Bu gece Merkür Plüton’a bir öpücük göndererek tutku projelerinize derin bir derinlik getirmenize yardımcı olduğunda, sanatsal parlaklık sizi bulacak.


Terazi Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Leo’ya ve haritanızın topluluğu yöneten sektörüne girerken, dikkatinizin akranlarınız arasında yüksek talep gördüğünü göreceksiniz. Gelen kutunuz büyük olasılıkla iyi haberler, memler ve sosyal davetlerle dolu olsa da, bu mesajlara yanıt vermeden önce kendinize odaklanmanız akıllıca olabilir. Venüs ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, finansal kazancın köşede olabileceğini gösteriyor, ancak kollarınızı sıvamanız ve lojistik gevşek işlerle ilgilenmeniz gerekecek. Güneş, Neptün’e bir öpücük üflerken vücudunuz için güzel bir şey yapın ve sizden stresin fiziksel semptomlarını azaltmanızı ve serbest bırakmanızı ister.


Akrep Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Aslan burcu güneş onuncu evinizi aydınlatırken, bugün profesyonel kürenizde bir ışık feneri olarak hareket edeceksiniz. Bu enerjiyi meslektaşlarınız ve üstleriniz üzerinde iyi bir izlenim bırakarak kendi yararınıza kullanabilirsiniz, bu nedenle konuşmaktan ve fikirlerinizi paylaşmaktan korkmayın. Neyse ki, yaratıcı anlayışınız ve karizmanız, Venüs ve Jüpiter arasındaki tatlı ittifak sayesinde kozmik bir destekten de faydalanacak. Bu arada, güneş ve Neptün arasındaki yararlı bir açı, vizyonlarınızı başkalarına satmanıza yardımcı olabilir. Merkür Plüton ile bağlantı kurduğunda yatmadan önce bir günlük kaydı oturumuna uymaya çalışın.


Yay Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

İyimserliği seçerseniz, sevgili Archer, ay Aslan burcuna ve haritanızın yüksek düşünme ve maneviyatı yöneten sektörüne girerken, bugün iyi hisler sizi bulacaktır. Bu arada, tatlı Venüs, Jüpiter ile yararlı bir bağlantı kurarak kalbinizi başkaları için yeni bir şefkat ve sabır duygusuyla açmanıza yardımcı olur. Güneş Neptün ile birleştiğinde iyi hisler akmaya devam edecek ve ruh halinizi bozmadan psişenizin bazı karanlık kısımlarını çözmenize yardımcı olacak. İhtiyacınız olduğunda evrenden destek isteyin ve bu gecenin ilerleyen saatlerinde biraz lükse dalmaktan kendinizi suçlu hissetmeyin.


Oğlak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay Aslan burcuna ve güneş sekizinci evinize girerken, gereksiz yere yer ayırdığınız herhangi bir kederle bağlarınızı kesmenize yardımcı olmak için gururunuz devreye girecek. Bu güneş enerjisi yerleşimi, istemiyorsanız, dramaya katlanmak zorunda olmadığınızı hatırlatacak ve toksik durumlardan uzaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, Venüs Jüpiter’e bir öpücük gönderirken iyi hisler akacak ve arkadaşlık çevrenizde güç ve destek bulmanıza yardımcı olacak. Bu gece Merkür Plüton ile hizalandığında, arkadaşlarınızla yeni ve anlamlı yollarla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak konuşma derinleşebilir.


Kova Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay Aslan burcuna ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne girerken, bugün kuşların sizin için şarkı söylediğini hissedebilirsiniz. Bu titreşimler, kalbinizi açmak ve çevrenizdeki dünyayla bağlantı kurmak için mükemmeldir, bu da auranıza başkalarının inkar etmesi zor bir güzellik ve zarafet getirecektir. Akrep güneşi mistik Neptün’e açı verirken iyi hisler akmaya devam edecek ve mesleki hedeflerinize yatırım yapmak için harika bir zaman olacak. Bu gece Merkür, Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, sizi içe dönük bir ruh haline soktuğunda kendinize saklamayı düşünün.


Balık Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün ay Leo’ya ve güneş altıncı evinize girerken işinizle, verimliliğinizle ve organizasyon becerilerinizle gurur duyacaksınız. Bu güneş enerjisi yerleşimi ayrıca sağlığınıza öncelik vermenizi isteyecektir, bu nedenle vitaminlerinizi almayı unutmayın! Venüs ve Jüpiter arasındaki destekleyici bağlantı sayesinde saatler geçtikçe kutsanmış ve huzurlu hissedeceksiniz. Güneş, Neptün ile hizalanırken perdenin ötesine bakmanıza yardımcı olacak iyi hisler akmaya devam edecek. Psişik duygunuz ve diğer tarafla bağlantınız şu anda telaffuz edilecek, bu yüzden dua veya meditasyona biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.