Günlük Annelik Burç Yorumları 9 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 9 Kasım Çarşamba gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Birkaç yakın arkadaşla bir araya gelmek için iyi bir zaman. Çetenin kutlayacağı iyi haberlerin yoksa en azından birbirinizi neşelendirebilirsiniz. Bir spa partisi fikriniz onaylandı.


Boğa Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğa okşamak, okşamak ve tokatlamak arasındaki farkı öğretmek için güzel bir gün. Karşılaştığınız köpekler ve kediler size teşekkür edecek. Daha sonra, aklınızdaki eşinizle daha ağır sevişmek.


İkizler Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Seçici ayrıntılara dikkat ettiğiniz sürece işte mükemmel ilerleme kaydedebilirsiniz. Mümkün olduğunca çok yazışma yapın, dosyaları düzenleyin ve faturaları ödeyin. Ay bitmeden bunu yaptığınıza çok memnun olacaksınız.


Yengeç Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Daha büyük, bugün size getirilen bir noktanın daha iyi olduğu anlamına gelmez. Tyke için biraz sebze yemesi, beslenmeleri için iyi olmayan bir sürü şeyden daha iyidir.


Aslan Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Planlar ve stratejiler için iyi bir gün. Sen ve diğer yarınız, çocuklar için gelecek planlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Gizlilik açısını korumak zor olacak, ancak birlikte çalışırsanız bunu şık bir şekilde başaracaksınız.


Başak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, programı sıkılaştırmak için harika bir gün. Tüm oyuncuları arayın ve gündemlerinizin senkronize olduğundan emin olun. Ve küçük olana danışın çünkü planladıkları kukla gösterisini kaçırmak istemezsiniz.


Terazi Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir yandan, pişirme veya pişirme konusunda bir sıçrama yapmalısınız. Ama gerçekten mümkün olduğunca az şey yapmak istiyorsun. Tyke, ikinize de yakışan, vaat edilen bir kızak veya bisiklet gezisini size hatırlatarak günü kurtarıyor.


Akrep Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu planlama için harika bir gün. Sorun şu ki, serseri son dakika hediyesi almaları gerektiğini kafalarına sokar. Mağaza reyonlarında küçük olanı takip ederken birden fazla görevi yerine getirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Yay Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Görünüşe göre diğerleri bugün seni deli etmek istiyor – çocuk da dahil. Canavarların gelme tehditlerine başvurmak istemeseniz de, zorunda kalabilirsiniz. İyileştirilmiş davranışı hemen övdüğünüzden emin olun.


Oğlak Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir arkadaşınızla veya uzaktan bir akrabanızla bağlantı kurmak için iyi bir gün, özellikle de o kişi havanın altındaysa. Tyke’ın paylaşacak bir sürü istismarı var. En komik olana odaklanmak epey bir artış sağlayacaktır.


Kova Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gündüz bakımında diğerlerinden farklı bir gündeminiz olabilir. Her zamanki gibi bir iş olduğunu hissedebilirler. Herkesin iyi bir amaca katkıda bulunmak için zaman ayırması gerektiğini düşünebilirsiniz. Eğer dikkatli olursanız bir uzlaşma mümkündür.


Balık Burcu

9 Kasım 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yardıma çağrılabilirsiniz. Okul oyununda veya bir sonraki etkinlikte sahne arkasına bir göz atın; fazladan bir çift ele ihtiyaçları olacağından eminler. Ve küçük olan, onları kanatlarından alkışladığınızda çok heyecanlanacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.