Günlük Annelik Burç Yorumları 7 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 7 Kasım Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke’ın yaratıcılığını teşvik etmek için harika bir gün. Basit bir ‘bu güzel’ ifadesinin ötesine geçmeniz onlara daha çok yardımcı olacaktır. Her çocuğun mor bir gökyüzü yapamayacağına dikkat edin. Muhteşem!


Boğa Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün harika şeyler başarmak için dışarıdasınız. Yeni bir iş ataması veya gönüllü proje istiyorsanız, bunun için gidin. Sert bir satış kibir olarak yorumlanabileceğinden, sesinizi azaltın. Düşük anahtarda tutun ve tam hedefte olacaksınız.


İkizler Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Fikirlerinizi eyleme geçirmek için harika bir gün. Yaratıcı düşünme, iş cephesinde size puan verir. Ve bu akşamın ilerleyen saatlerinde diğer yarınızla romantizm için zaman bulmanın ustaca bir yolunu buluyorsunuz.


Yengeç Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ne kadar iyi bir ekip üyesi olabileceğinizi gösterin. Sorumlu kişi olmanıza gerek yok, ancak bir sonraki planlanan parti için gündüz bakımını süslemeye yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarsınız. Bu kalite bugün takdir edilmektedir.


Aslan Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün herkesi gölgede bırakabilirsin. Sizi bir terfi için sıraya koyabilecek güven ve liderlik yayarsınız. Daha sonra, diğer yarınız romantik bir teklifte bulununca hepiniz neşeleniyorsunuz.


Başak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Alışverişi mantıklı bir şekilde ele almak istersiniz. Elbette, Tyke’ın başka fikirleri var. Bugün onları dinlemek isteyebilirsiniz, çünkü bunu düşündüğünüzde onların yolu mantıklı geliyor.


Terazi Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Oyun grubundaki anneler de dahil olmak üzere diğer insanlar, bugün yanıtlar için size bakıyor. Güçlü fikirleriniz olması güzel. Ancak çok fazla bilginiz varsa, bir sonraki partiyi veya etkinliği düzenlemek için seçilmiş olabilirsiniz.


Akrep Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tam da daha fazla tatile veya başka bir avantaja ihtiyacınız olduğunda, yetkili biri bir noktayı kanıtlamaya çalışabilir. Ama harika içgörünle, bu kişinin etrafından dolaşmanın bir yolunu bulacaksın. Doğrudan yüzleşmekten kaçının – mümkünse.


Yay Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Peki bu yılki yeni siyah nedir? Küçük çocuğunuzun en son trendleri takip etmesinin önemli olduğunu biliyorsunuz. Kalabalığın gerisinde kalmalarını istemediğiniz için, hediye alışverişi yaparken bunu aklınızda bulundurun.


Oğlak Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yapacak çok şey varken, küçük şeyler aklınızı kaçırabilir. Yaptığınız değişikliği dikkatli bir şekilde sayın ve her zaman kişisel bilgilerinizi koruyun. Dans veya karate dersinden çocuğu almayı da unutmayın!


Kova Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke gündüz bakımında yeni keşifler yaparken, işte yeni bir görev öğrenebilirsiniz. Tabii ki, bunun için sıradasınız, ancak sizinkilerden önce doğru insanlara doğru soruları sormanız gerekiyor.


Balık Burcu

7 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük serseri bugün Oscar ödüllü bir performans sergileyecek. İstediklerini alamadıklarında su işleri için hazırlanın. Ama doğum günü hediyelerine bakmaları mümkün değil. Saatinizde değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.