Günlük Annelik Burç Yorumları 6 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 6 Kasım Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ailevi yükümlülükler ön plana çıkıyor. Senin ve serserilerin kimi ve ne zaman göreceğine dair bir program yap. Bu, tempo çılgına döndüğünde yolda çok fazla stres tasarrufu sağlayacaktır.


Boğa Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her dakikanın tadını çıkarırken çok şey yapabileceğiniz yoğun bir gün kapıda. Tüm çocukları çeşitli aktivitelerine götürmek için gönüllü olabilirsiniz. Ve yol boyunca şarkı söylemeye öncülük edin!


İkizler Burcu

6 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçeleri sevmeseniz de bugün gelenekten kopmak için iyi bir gün olabilir. Tyke, diğer çocukların sahip olduğu yeni bir oyuncak istediğinde, birine bağlı kalmak zor olacak, ama dene. Sınırlı harcamalar yaparak daha iyi hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tüm dikkatlerden kesinlikle memnun olmasanız da, bugün tüm dikkatler üzerinizde. Devam edin ve bir aile üyesiyle konuşun ve beklentilerinizi bildirin. Bir ilişkide bir sayfa çevirebilirsin.


Aslan Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mümkünse ilgi odağından çıkın. Yine de perde arkasında sessizce çalışarak daha fazlasını yapacaksınız. Tabii ki, diğer yarınız destekleyici bir rol oynarsa yardımcı olur. Sadece bu seferlik tyke’ı almalarını isteyin.


Başak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu şifa becerilerini işe koymaya hazır olun. Çocuğun oyuncak bebeği veya evcil hayvanı bir bandaj ve antiseptiğe ihtiyaç duyabilir. İyi ki durumu düzeltmek için neyin gerekli olduğunu biliyorsun – her şeyi daha iyi yapan öpücük de dahil.


Terazi Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, küçüğün odasını düzenlemesine yardımcı olmak için harika bir gün. Ne kadar tuhaf olursa olsun, dekorasyon fikirlerini dikkatlice dinleyin. Ardından yaratıcı becerilerinizi kullanın ve planlarında pratik bir dönüş yapın.


Akrep Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Sezgisel güçleriniz tam hedefte. Çocuk ve bir arkadaş arasındaki bir anlaşmazlığı yargılamanız istendiğinde olduğu gibi. Kimin doğruyu söylediğini ve uydurmalarla nasıl başa çıkacağınızı bileceksiniz.


Yay Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bulduğunuz hediyeler alıcılarla eşleşmeyeceğinden, bu alışveriş için en iyi gün olmayabilir. Bunun yerine, şefkatinizin sizi küçük olana iyi bir örnek teşkil edecek iyi bir iş yapmaya yönlendirmesine izin verin.


Oğlak Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün alışveriş merkezine veya şehre gidiyorsanız sakin olun. Diğerleri, erik park yerleri gibi şeyler konusunda hassas olabilir. Tüm küçüklüklerin üzerinde yükselin ve bırakın gitsin. Senin ve küçük olanın yapacak daha iyi işlerimiz var.


Kova Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün duygularınızı organize etmeniz gerekebilir. Küçük olan bir evcil hayvan için lobi yapıyor olabilir. Satın alınanların çoğu barınaklara gittiğinden, bu taahhüdü üstlenmeden önce dikkatlice düşünün.


Balık Burcu

6 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eğlendirmek ve tüm durakları çıkarmak için bir ruh halindesiniz. Ama diğer yarınız çok pahalı bir iş yapmaktan vazgeçebilir, bu yüzden şampanya ve havyarı azaltın. Ayrıca, adam ve mürettebat daha çok bir sosisli sandviç ve meyve suyu kutusu kalabalığı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.