Günlük Annelik Burç Yorumları 14 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 14 Kasım Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük olan heyecan verici bir saklambaç oyununa hazır. Genellikle kendi eşyalarını bularak onlara bağımsızlık öğretmek istersiniz, ancak bugün bundan vazgeçmelisiniz.


Boğa Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, arkadaşlar veya bağlantınızı kaybettiğiniz ilişkiler gibi bazı önemli ilişkileri beslemek için iyi bir gün. İlhamın içeri girmesine izin verin ve en derin duygularınızı paylaşın. Sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak.


İkizler Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kötü sağlık alışkanlıklarına düşmek çok kolay. İyi beslenmek, biraz egzersiz yapmak ve fırsat buldukça fazladan 40 kez göz kırpmak gibi basit değişiklikler size fayda sağlayacaktır.


Yengeç Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün daha az stres için, dünyadaki barışı güvence altına almak gibi büyük kararları başkalarına bırakın. Bunun yerine, küçüğün köpeği barbie gibi giydirmesini nasıl önleyeceğiniz gibi daha küçük konulara odaklanın.


Aslan Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Meşgul olun ve bebek ürünlerinde bazı indirimler arayın. Etrafta alışveriş yaparsanız, bulunabilecek bazı muhteşem pazarlıklar vardır. Bütçeyi uzatabilir ve hatta biraz fazla kalabilirsiniz.


Başak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün başkalarının gözden kaçırdığı şeyleri kolayca görebilirsiniz, bu da işinizde size büyük puanlar kazandırabilir. Ve küçük olan da senin önüne geçemez. Hediyenizin ne olduğunu biliyorsunuz — aw, sürprizi mahvettiniz!


Terazi Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Vay vay! Bugün düşene kadar alışveriş yapabilirsin, ama işin azalıyor. Alışveriş listeniz büyük ölçüde tamamlandı, bu yüzden pazarlıkların bir kısmını başka bir güne bırakın.


Akrep Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Enerjiniz yüksek, güveniniz de öyle. İş yerinde bir son dakika görevi üstlenmeniz veya gündüz bakımına yardım etmeniz istenirse evet deyin. Bugün büyük bir katkı yapmak için gerekenlere sahipsiniz.


Yay Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün biraz kesintiye ihtiyacınız var, bu yüzden mümkünse biraz alın. Küçük olanla güzel bir kitap ya da filme kaç, parkta uzun bir yürüyüş yap. Sakin ve dingin olursanız ikiniz de birbirinizden daha çok keyif alırsınız.


Oğlak Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Genellikle çok özel bir kulüp olan sosyal çevrenizi genişletmeye hazır olun. Ama bugün gerçekten çok fazla arkadaşın olamayacağının farkındasın. Hele onların da sizin kadar birbirinden hoşlanan ikizleri varsa!


Kova Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün gücünüzü akıllıca kullanın. Bir iş projesinin raydan çıktığını gördüğünüzde devreye girmek isteyebilirsiniz. Ama bir iş arkadaşınızı rahatsız etmemek için biraz incelik kullanın. Bu arada miniklere özel bir ziyafet vermek de sizin elinizde.


Balık Burcu

14 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş yerinde gizli bir ajandası olan insanlar olabilir. Bu insanlardan uzak durursan çok daha mutlu olacaksın. Her halükarda, sen ve serseri, pişirecek tatlılarınız ve okuyacak kitaplarınız var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.