Boğa Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Onlara nasıl hissettiğini söylemekten vazgeçme. Arkadaşlarınız sizi sinirlendirdiğinde bile, dışarı çıkmanız gerektiğinde her zaman yanınızda olacaklar ve bu önemli bir şey. Bazen gerçekten sadece havalandırmanız gerekir. İletişim bu hafta çok önemli; arkadaşlarla, patronunuzla, yeni bir romantik ilgiyle iletişim. İnsanlık tarihinin en büyük trajedilerinden bazıları, iletişimdeki basit arızalarla ilgili her şeye sahipti. O yoldan gitmeyin. Özellikle kim olduğunu biliyorsun. Birine aşık mısın? Sinsi bir şekilde bile olsa bilmelerini sağlayın. Kaybedecek neyin var?


Boğa Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğa, özellikle bağlantılarınızı güçlendirmek istiyorsanız, aşk hayatınız için güzel bir hafta. Değer verdiğiniz kişilerle gerçekten desteklenmiş ve yeniden bir araya gelmiş hissedeceksiniz. Zihni genişleten deneyimler sizi tüm hisleri hissettiren bir yolculukta ileriye ittiğinden, güçlü bir şefkat duygusu vardır.

Ortaklıklarınız da zamanın testlerini alacak, ancak dahası, her şeyden önce neden birbirinize getirildiğinizi gerçekten anlamanız için. Bu hafta özel biriyle aranızda güçlü bir ruh eşi havası var. Bu hafta aşk konusunda net kararlar vermenizi istiyor. Başkalarından fiziksel olarak biraz tecrit edilmiş hissedeceğiniz zamanlarda bile güçlü bir topluluk duygusu oluşturmaya çalışın.

İş ve kariyer öncelikleriniz sizi sık sık fiziksel olarak sevdiklerinizden ayrı tuttuğunda uzun süreli bekarlık dönemleri olabilir. Ancak, kozmosun nihai bir planı vardır. Geçmişte diğer insanlara güç veriyorsanız, bunu kendinize ait olarak geri almak için bir yıl. Bu, adım atmanız ve sevginin iyileştirici gücünü görmeniz için bir yıl.


Boğa Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, taahhütlerinin bu hafta nasıl sonuçlandığını izle. Profesyonel ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz, 6 Kasım Pazar günü Akrep’teki Merkür, burcunuzda Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde kasabanın konuşmasıdır. bu tür taahhütlerde.

Sonuç olarak, ertesi gün Akrep’teki Venüs’ün Kova’daki Satürn’le kare açı yaptığında değerde hissedilir bir değişiklik görebilirsiniz. Umarım, düzenlemeleriniz ve ortaklıklarınız kariyer yolunuzun olgunluğunu güçlendirir. Ancak herhangi bir şekilde gergin veya azalmış hissediyorsanız, belirli sorumluluklar hakkında farklı hissedebilirsiniz. Neyse ki, 8 Kasım Salı günü burcunuzda gerçekleşen dolunay tam ay tutulması sırasında profesyonel olarak kim olduğunuzda radikal bir değişim hissedebilirsiniz.

Merkür, burcunuzda geri giden Uranüs’e karşı çıkarken Akrep’te güneşle kavuşum yapacağından, ortaklarınızla konuşma şeklinizde nasıl değiştiğinizi gözlemlemek veya taahhütleriniz hakkında düşünmek en iyisi olabilir. Konumunuzu yeniden yönlendirmek istiyorsanız, bunu ertesi gün Akrep burcundaki güneş geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde yapın.


Boğa Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iş ve oyun arasında biraz denge buluyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesine sahip ilişkiler eviniz ile başlıyor. Bugün partnerinizle çok önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Sorumlulukların bölünmesi ve birbirinizi nasıl destekleyebileceğiniz hakkında çok fazla konuşma olabilir. Boğa, takım olarak bir araya gelme fırsatınız var. Bugün, bir araya getirmeye hazır bir mobilyayı bir araya getirmek gibi, ikinizi de gerektiren bir şey yapmak harika olurdu.

8 Kasım Salı günü, Boğa burcunuzda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir değişim zamanının sinyalini veren bir kavuşum vardı. Şimdi değişim kendini göstermeye başlar ve işinizi veya önemli bir ilişkinizi etkileyen bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Boğa, işte hoşlandığın birinin yeni bir işe geçmesi mümkündür. Veya yeni bir şeye başlıyor ve ekibinizi geride bırakıyor olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.