Boğa Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sebat bir şeydir, ama dik başlı olmak? Bu başka bir şey. (Bu can sıkıcı derse daha önce oturmamış gibi davranmayın.) Hafta başladığında, kazmaya ve sırayı tutmaya cazip geleceksiniz, ancak gerçekten yapmanız gereken bir adım geri çekilip ünlü dostluğunuzu ortaya koymaktır. yerine kullanmak için. Uysal olmak kolaydır. Sen doğalsın. Bu tarafsızlık ve düpedüz nezaket, hafta ortasında artan popülerliğe yol açacaktır. Kendinizi flört nesnesi olarak bulduğunuza şaşırmayın. Romantizm sizi haftanın sonuna ve hafta sonuna kadar sürüklemelidir. Kendinizi şımartmaktan korkmayın.


Boğa Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çizgiyi nereye çekeceğinizi buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve ilişkiler evinizin İkizler’de geri giden Mars’a ve para evinize 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, finansal alışkanlıklarınız ile eşinizin parayı nasıl idare ettiği arasındaki uzlaşmayı bulmakta zorlanabilirsiniz. Boğa, harcama söz konusu olduğunda yelpazenin zıt uçlarında olabilirsiniz ve ilerleme kaydetmeden önce bu bir veya iki konuşma alacaktır. Mali konuyu açmadan önce, birbirinizle ortak noktalarınızla başlayın.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve iş/yaşam dengesi eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün biraz boş zamanınız olsun diye işi bir kenara atıyor olabilirsiniz. Tüm hafta sonu çalıştıktan sonra fazla mesai yapmanız beklenebilir. Boğa, özel hayatınız ile iş hayatınız arasında bir sınır oluşturmaya çalışıyorsunuz ama şirketiniz bu sınırı kaldırmaya çalışabilir.


Boğa Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep mevsimi sona ererken, muhtemelen ilişkilerinizdeki gelişmelerden bitkin hissediyorsunuz. Şimdi, bu ilişkilerin hayatınızın iç dokusu için ne anlama geldiğine dair kararlar verme zamanı. 15 Kasım’da Merkür Plüton ile açı yaptığında, insanların size olan taahhütlerini ve onlara verdiğiniz taahhütleri düşünüyorsunuz.

Unutmayın, zamanının geldiğine inandığınız zaman ortaklığınızın hüküm ve koşullarını güncelleme izniniz var. Geleceğe yönelik planlarınız hakkında önemli olanınızla oturup sohbet etmek için harika bir gün. Yine de dikkatli ol. Bu konuşma, Merkür açısından Plüton ile kolayca yoğunlaşabilir.

Anlamak için dinleyin, ancak konuşmayı yönlendirmek için çok fazla uğraşmayın, çünkü diğerleri argümanınızda güçlü olduğunuzu hissedebilir. Aradığınız şey beraberlik ise, dilinizi “bizden” birine çevirin. Bu sohbet, Yay mevsiminin sizi ilişkinizin psikolojisini değiştirmeye davet edeceği katmanları soymak için harika bir başlangıç ​​olabilir. Bu dönemi değerlendirin ve önümüzdeki ay içsel şifa yolculuğunuzun temeli olarak kullanın. Partnerinizden destek isteyin.


Boğa Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta taahhütlerinizi nasıl bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz? Venüs ve Merkür Akrep burcunda Plüton Oğlak burcundayken, 13-14 Kasım Pazar günleri arasında Plüton ile altmışlık olduğunda, diğer bileşenlerinizle önünüzdeki yol hakkında konuşmak isteyebilirsiniz. Altmışlıklar, yeni bir macera veya yol keşfetmeye hazır olduğunuzda dönüşümü tetikleyebilir ortaklıklarınız ve düzenlemeleriniz. Her sonucu kontrol edemediğiniz için diğer tarafın keşfetmek istediklerine açık olun.

Akrep burcundaki güneş, Balık burcunda geri giden Neptün’ü de üçgen açı yapacağından, kiminle çalışmak istediğiniz veya hangi özlemleri geliştirmek istediğiniz konusunda daha net bir fikriniz olabilir. Akrep’teki Venüs ve Merkür’ün önümüzdeki birkaç gün içinde Jüpiter’in Balık burcunda geri hareketinde üçgen oluşturacağı göz önüne alındığında, profesyonel hayallerinizi genişletmek için bir strateji geliştirin. Bir plana sahip olmak, girişimlerinize bağlı kalmanız için size ilham verebilir!

Haftanın ilerleyen saatlerinde Merkür ve Venüs coşkulu Yay burcuna girecek. Yatırımlarınızın veya finansal çabalarınızın ayrıntılarını gözden geçirdiğiniz sürece planlarınız son derece başarılı olabilir. Son derece olumlu meslektaşlarla çalışmak, finansal başarıya yönelik cesur adımlarınız konusunda daha iyimser hissetmenize yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.