Boğa Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Boğa burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sezgileriniz oldukça güçlü ama ürkütücü bir şekilde değil. İnsanları daha iyi anlayabilirsiniz ve bu, sizden ne istediklerini anlamanıza yardımcı olacaktır. Flört etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!


28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şey canınızı sıktığında, arkadaşlarınızla konuşun. Onların şefkati yardımcı olur.


28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcu bu öğleden sonra düğümlerle gergin bir bağlantı oluşturduğundan, kendini koruma adına geçici olarak kapatman gerekiyorsa sorun değil sevgili Boğa. Bu kozmik iklim, masaya uyumsuzluk getirmeye hazırlanıyor ve etrafınızdaki insanların her zamankinden daha otoriter, kontrolcü veya metanetli olduğunu hissedebilirsiniz. Şans eseri, akşam yaklaşırken ve Luna Venüs’e bir öpücük göndererek zarif ve arındırıcı titreşimler getirirken bu garip hisleri üzerinizden atma şansınız olacak. Ay sorumlu Satürn’e yaklaşırken yatmadan önce yarın için hazırlanmak için bir dakikanızı ayırın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın özellikle dikkatli olun. Uçucu enerji tüm silindirlere ateş ediyor! Diğer burçların çoğundan daha topraklanmış ve pratik olma eğilimindeyken, güçlü bir ölçülülük ve farkındalık uygulamanız gerekecek. Saldırganlığın kızıl gezegeni alıngan Mars’la, huysuz Merkür’den gelen öfkeyle, her köşe başında kavgalar, tartışmalar ve çatışmalar olabilir. Güneş ikinci ve güneş sekizinci evleriniz aktive edildiğinde, bu para, varlıklar, yatırımlar veya borçlu olduğunuzu düşündüğünüz şeyler hakkında kötü haberler ve hayal kırıklıkları getirebilir. Partnerinizle korku dolu olmak yerine rahat olun.


28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşler değişebilir Boğa. Her şeyin aynı kalmasını isteseniz de, İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında fikir değişikliğine açık olmalısınız. Şu an itibariyle, Mars retrosu sizi birkaç farklı yöne çekiyor, bu da neye öncelik verdiğinizi, kariyerinizde neye ihtiyacınız olduğunu ve tüm finansal fırsatları etkileyebilir. Bununla birlikte, mevcut arzularınıza uyacak şekilde kariyerinizde nelerin düzenlenebileceği veya ayarlanabileceği konusunda açık fikirli olmak isteyebilirsiniz. Kariyer yolunuzla ilgili biraz kıpır kıpır yeriniz olsun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.