Boğa Burç Yorumları 23 Kasım 2022

Boğa burcunun 23 Kasım 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Kasım 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Kasım 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Kasım 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Kasım 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Kasım 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi etrafınızda biraz vaaz veriyor, bu da normalde sizi büyük ölçüde rahatsız eder. Yine de bazı nedenlerden dolayı dinlemeye yardımcı olamazsınız ve hatta her zamankinden daha fazla içine çekilebilirsiniz.


23 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başka bir kişi onların gerçeğini vaaz ediyor. Onları görmezden gelin ve kendi yolunuzu takip edin.


23 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevinçle ilerleyin ve bu sabah size geri dönecek sevgili Boğa, çünkü Akrep ayı yardımsever Jüpiter ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu titreşimler, topluluğunuza sıcaklık getirmek için mükemmeldir, bu nedenle komşularınıza biraz sevgi gösterdiğinizden emin olun. Luna ateşli Yay burcuna geçerken, haritanızın derin bağları ve dönüşümü yöneten bölümünü harekete geçirerek bir değişim fark edeceksiniz. Bu öğleden sonraki yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca nasıl gelişmek istediğinize dair makul niyetler belirlemenize yardımcı olabilir, bu nedenle bu hedefleri meditasyon veya dua yoluyla kabul ettiğinizden emin olun.


23 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün söğütlerde muhteşem bir yeni ay fısıldıyor. Tüm yeni aylar, zodyakta nereye düştüklerine bağlı olarak sizin için bir kapı açar ve hayatınızı bu temalar etrafında inşa etmek için harekete geçmenizi teşvik eder. Sizin için, güneş sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan varlıklar ve cinsellik bir enerji sarsıntısı yaşayacak. Şimdi yaptığınız eylemler, önümüzdeki tüm yıl boyunca yankılanacak. Şu anda nerede olduğunuzu ve ileriye dönük ilişkilerinizi nasıl geliştirebileceğinizi düşünün. Kalbinizi daha derin güven seviyelerine açın.


23 Kasım 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzdeki altı ay nereye gidecek, Boğa? Yay burcundaki yeni ay bir inanç sıçramasını teşvik ettiğinden, her türlü tanıdık yatırımdan veya konfor alanından kurtulmanız teşvik edilir. Jüpiter bugün doğrudan Balık burcunda yer aldığından, bu yeni ayın kariyer yolunuzla uyumlu herhangi bir ağ oluşturma niyetini veya profesyonel özlemlerini genişletmek için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz. Bu ay döngüsü sırasında zamanınıza, enerjinize ve kaynaklarınıza değebilecek hangi bağlantılara veya hayallere sahip olabileceğinizi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.