Boğa Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Boğa burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çalışanlarınız son haberler hakkında çıldırdı, ancak bunun önemli bir şey olmadığını söyleyebilirsiniz. Bu, onları sakinleşmeye ikna edebileceğiniz anlamına gelmez – aslında, bir gün kadar beklemeniz daha iyi olur.


21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cazibeniz tüm kültürleri aşıyor … yabancılar büyünüze düşecek.


21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah nefesinize odaklanmaya ve uyumu korumaya çalışın, çünkü Terazi ayı Jüpiter ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim, özellikle elektronik cihazlarınız ve sosyal medya akışınız zaman kaybetmenize neden oluyorsa, bunalmanızı kolaylaştırabilir. Neyse ki, Luna Akrep burcuna geçtiğinde, güneş yedinci evinizi aktive ettiğinde, lütuf gün ortasında üzerinize inecek. Evren sizi kalbinizi açmaya teşvik ederken, önümüzdeki iki buçuk gün boyunca sevgiye yaslanın. Bu titreşimler, romantizm ve kişisel bakım için de mükemmeldir ve her ikisi için de harika bir akşam olmasını sağlar.


21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, kişisel ve romantik hayatınız için çarpıcı bir güne hazır olun. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin komik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde birlik tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’e sokulacak olmasıdır. Venüs sizi her zaman şansla kutsamakla kalmaz, aynı zamanda tek ve önemli bir sohbet için beş yıldızlı bir gün! Rastgele biriyle çıkıyorsanız ancak uzun vadeli uyumluluğu tartışmak istiyorsanız, bu yıldızlar hizalanırken vurmak için harika bir an.


21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleriniz hakkında konuşma zamanı, Boğa! Yay burcundaki Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında şahdamar için doğru gitmekten korkmayın. Pasif bir dünya işareti olarak, daha rahat bir hızda gitme eğilimindesiniz. Bununla birlikte, ateşli birleşim, yatırımlarınız, paylaşılan varlıklarınız, kaynaklarınız, miraslarınız ve borçlarınız hakkında küstah dürüstlüğü teşvik eder. Çalıların etrafında dolaşmak yerine, hemen aşağıya inmek isteyebilirsiniz. İlerlerken seçeneklerinizin neler olduğunu görmek için ilgili diğer tarafla veya mali danışmanınızla açık bir tartışma yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.