Boğa Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin çok acelesi var ve bu seni deli edebilir. Topuklarınızı kazın ve bu sefer ciddi olduğunuzu bildiklerinden emin olun. Sonunda pes edecekler ve başka birini rahatsız edecekler!


1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir daha alışverişe çıktığınızda akıllıca düşünün — fiyatları karşılaştırana kadar satın almayın.


1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Balık burcunun ayı Merkür ve Neptün ile birleşirken, takipçilerinizi kaybederseniz veya çevrimiçi ortamda birkaç nefret eden kişiyle karşılaşırsanız cesaretiniz kırılmasın. Bu titreşimler, en sevdiğiniz sosyal medya uygulamalarına bir eğlence getirecek ve gerçek dünyadaki en önemli bağlantılarınızın bağlantısını kesip yeniden yatırım yapmanız için iyi bir zaman haline getirecek. Şans eseri, öğleden sonra, Pluto haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirdiğinde, iyi hisler akacak. Günün erken saatlerinde sizi bulmuş olabilecek herhangi bir endişe veya stresi serbest bırakmak için bu enerjiyi kullanın ve yatmadan önce bir meditasyon seansı aldığınızdan emin olun.


1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün arkadaşlarınızla veya çevrimiçi flörtle ilgili zorluklara hazır olun! Maneviyatın ve aynı zamanda yanılgının ve aldatmanın gizemli gezegeni olan Neptün, uzun yıllardır dostlarınızın ve tanıdıklarınızın güneş enerjisi sektöründe yörüngededir. Bugün, aklın ve iletişimin gezegeni Merkür ile bir karede kılıçları çaprazlıyor. Bu, tanıdığınız biri hakkında dedikodu veya skandallar duyduğunuz veya birisinin cinsiyetiniz veya özel hayatınız hakkında dedikodu yaptığı anlamına gelebilir! Bir savaşa atlamayın, başa çıkana kadar fırtınanın geçmesini bekleyin. Çevrimiçi flört ediyorsanız, psişik vampirlerin veya yayın balığı profillerinin farkında olun.


1 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, finansal olarak güvende hissediyor musun? Yay burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars ile karşı karşıya geldiğinde seçeneklerinizi tartışmaya hazır olabilirsiniz. Bir inanç sıçramasına kapalı olmak yerine, yatırım yapmak veya borcu hafifletmek için mali fırsatlarınızın nereye varabileceği konusunda şaşırtıcı derecede açık fikirli olabilirsiniz. Bununla birlikte, geri giden Mars’ın iletişimsel olarak biraz bunaltıcı olabileceği göz önüne alındığında, yine de biraz stres olabilir. Bu nedenle, sohbet başa çıkılamayacak kadar fazlaysa, dahil olan herkesi orijinal konuya yönlendirmekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.