Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Baştan çıkarıcı lideriniz Venüs bu ayın başlarında ateşli Yay burcuyla ve gölgeli sekizinci evinizle eşleşirken eylemleriniz gizliliğe yöneliyor, bu nedenle yasak aşka ve tabu seks eylemlerine kapılmanız alışılmadık bir durum değil. Karanlık dürtülerinize boyun eğmeyebilirsiniz, ancak ayartma güçlüdür.

9 Aralık’ta Venüs, ilişkinizde veya aşk hayatınızda finansal olarak sorumlu olma ihtiyacınızı ortaya çıkararak ciddi Oğlak burcuna giriyor. O özel kişiye lüks, pahalı bir hediye almak ister miydiniz? Kesinlikle. Ama şu anda anlamsız olamayacak kadar bütçe bilincine sahipsin.

On yedinci gündeki Merkür-Uranüs dünya üçgeninde bazı iyi haberler alacaksınız, ancak heyecan verici bir kariyer olayı, mevcut veya potansiyel partnerinizden zaman alabilir. Artık iş önce gelse de, her zaman aklınızda olduklarını bilmelerini sağlamanın bir yolunu bulabilirsiniz.

21 Aralık, kış gündönümünü ve kendinden emin güneşin Oğlak burcuna ve dokuzuncu genişleme evinize girdiği günü işaret ediyor. Yeni bir sezon sizi motive ediyor ve her romantik fırsattan en iyi şekilde yararlanma kararlılığınız var. Boğa, sabırsızlıkla bekleyeceğiniz harika bir yıl sonu büyümesiniz var!


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu aya fevkalade sakin bir enerjiyle başlıyorsunuz. Bu mutlu yön, beraberinde rahatlama ve ilişkilerde bir barış ve rahatlık hissi getirir. Geçen ay iş meselelerini halletmek için yapılan baskıdan sonra, bu hepimiz için memnuniyetle karşılanan ve çok ihtiyaç duyulan bir aksama süresidir.

Ayın ilk birkaç gününde yuva kurmaya, partnerinizle yakınlaşmaya, rahatlamaya ve sanatsal uğraşlara odaklanmalısınız. Bununla birlikte, kesinlikle işle ilgili konuları halletmeniz gerekiyorsa, bu büyük bir iyilik istemek için harika bir zaman. İnsanlar artık size hayır demekte zorlanacaklar.

İşi olabildiğince eğlenceli ve hafif hale getirmeye çalışın, çünkü genel olarak iş 7 Aralık’taki dolunay boyunca gözünüzü korkutabilir. senden daha önce kaçtı

Daha sonra, yirmi üçte, Oğlak burcunda işyerinde yaratıcılığın ve eğlencenin önünü açan bir yeniay var. Bu aynı zamanda size para çekmek için harika bir gün çünkü yeni ay aynı zamanda size işinizin tam değerini getiriyor.


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Derin Dalış

Boğa burcu, bu ay derinlere dalacak ve kendinizi daha iyi tanıma şansının tadını çıkaracaksınız. Sezgileriniz ister ilişkiler ve romantizm, ister ticari faaliyetler veya mali durumunuzu iyileştirmekle ilgili olsun, sizi neyin harekete geçirdiğine dair bir anlayış kazanacaksınız ki bu çok açıklayıcı olabilir. Yay burcuna ve tutkulu bir bölgeye vurgu yaparak, hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan bir roller coaster yolculuğuna çıkacaksınız.

7 Aralık’ta İkizler burcunda ve finansal ekseninizde bir dolunay var, bu yüzden paranıza dikkat etmekte fayda var. Bu güçlü ay aşaması, kendinizi duygusal ve biraz muhtaç hissetmenize neden olabilir ve alışveriş, bu sinirli duyguların üstesinden gelmek için mükemmel bir yol gibi görünebilir. Size ihtiyacınız olan sevgi dolu bakımı daha fazla verebilecek bir masaj veya spa gününe gitmek daha iyi olabilir.

Coşkulu Jüpiter, yirminci yıldan 16 Mayıs 2023’e kadar Koç burcunda ve ruhsal bölgenizde olacak ve bu, kişisel gelişim ve tam potansiyelinize ulaşmak için harika bir zaman olacak.

Odak kademeli olarak Oğlak burcuna ve seyahat ve macera alanınıza kayar. Geveze Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta kişisel gezegeniniz Venüs ve 21 Aralık’ta güneş devreye giriyor. Özellikle duygusal anlamda sınırlarınızı zorlayarak edindiğiniz içgörü ve bilgiler, daha fazla fırsat ve yeni deneyimler arzunuzu sıfırlarsınız. Yirmi birinciden sonraki dört hafta, yurt dışına gitmek, tatil yapmak, okumak ve genel olarak yeni yerler keşfetmek için mükemmel olabilir.

23 Aralık’ta aynı sektörde yeniay var, bu nedenle tatil haftasında uzakta olmanız veya yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırlamanız mümkün.

Bununla birlikte, meraklı Merkür yirmi dokuzunda geri hareket ediyor, bu nedenle birkaç gecikmenin yanı sıra bazı harika yeniden birleşmeler bekleyin.


Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın sonuna gelirken, 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girdiğinde flört havuzunuzu genişletmenin zamanı geldi. Normal “tipinizin” dışında biriyle flört etmek yeni keşiflere yol açabilir. Ancak ertesi gün İkizler burcundaki dolunayda beklentilerinizi düşük tutun. Flört etmeye odaklan, geleceğe değil.

Neyse ki, biriyle beraberseniz, Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna girdiğinde bağlanmaya hazır olabilirsiniz. Birisi hakkında ciddiysen, ikinizin de umursadığı büyük meseleler hakkında konuşurken niyetini belli et.

2022’yi bekar bitiriyorsan, neşelen! Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna giriyor, bu yüzden bekar kalmaya ve kendinizi beslemeye odaklanın. Doğru zaman geldiğinde aşkı bulacaksın. Ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken konfor alanınızdan çıkmak için bir seyahate çıkın. Seyahatlerinizde, ayın yirmi üçünde Oğlak burcundaki yeniay sırasında bir tarih kabul edin. Kıvılcımlara yol açabilir.

Ancak, 29 Aralık’ta Merkür gerilemeye başlamadan evinize acele edin. Havaalanında mahsur kalmak, yeni yıldan önce aşkı bulmanızı engelleyebilir. Zihnini açık tut Boğa. İnatçılık seni sadece eski flört rutinlerinde tutacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.