Başak Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Başak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Romantizm bu hafta havada. Açıkça belli olmadan birinin ilgilendiğinizi bilmesini nasıl sağlarsınız? Sen akıllısın. Mükemmel yolu bulacaksınız. Haftanın ilerleyen saatlerinde, havada doğal şefkat ve anlayışınızın bir kısmını kaybetmenize neden olabilecek küçük ve kıskanç bir hava var. Senin hislerin önemli, ama diğerlerininki de öyle. Hafta sonu boyunca dürtüsel olabilirsiniz. Bu hamleni yapmak için son şansın mı? Muhtemelen değil. Biraz düşün.


Başak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım’daki tutulma burcunuza gerçek bolluğu getiriyor. Kesinlikle güçlü ve verimlisin! Bu, özellikle kendileri için tamamen yeni bir şey tasarlamak veya yaratmak isteyen Başaklar için harikadır. Bu, gerçekten arzu ettikleri tüm niteliklere sahip bir partneri çekmek anlamına da gelebilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınız için fazladan zaman ayırmaya daha meyilli hissedeceksiniz ve kendinizi ilk sıraya koymanın her zaman ihtiyacınız olan ilaç olduğunu görebilirsiniz.

Tüm ortaklık alanlarında konuşma ve iletişim yöntemlerinizi yeniden yaratma fırsatları olabilir. Mercurial İkizler’deki mevcut Mars gerilemesi biraz kafa karışıklığına neden olabilir, bu nedenle kendinizle nasıl konuştuğunuzu değerlendirmek için önemli bir zaman.

Bazen sevginin enerjisini üreten şey, kendi kendinize konuşma biçiminizdir. Kendinizi sürekli olarak zorlarsanız, bu aynı zamanda titreşimlerinizi de azaltır. Kendinize karşı nazikseniz ve şefkatin içinizden akmasına izin veriyorsanız, bu sizi aşk çıkarlarınız için kesinlikle durdurulamaz ve karşı konulmaz hale getirecektir.


Başak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Şimdiye kadar ne öğrendin Başak? 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde gözlerinizi ve kulaklarınızı ufka doğru tutun. Ancak ertesi gün Akrep burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, günlük iş hayatınızda yeni fırsatlar veya deneyimlerle ilerleme yeteneğinizi engelleyebilecek bazı taahhütler bulabilirsiniz.

Neyse ki, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki dolunay tam ay tutulması şu anki konumunuzla biraz daha güvende olduğunuzu gösterdiğinden, şimdilik bu konuda sorun yaşamayabilirsiniz. Mevcut profesyonel durumunuzu etkileyen öğretmenler ve geziler.

Tutulma sırasında Merkür Akrep burcunda güneşle kavuşum yapacağı için bu döngüde neler olduğundan bahsetmek bile faydalı olabilir. Konuşma veya yazma yoluyla yansıtma önerilir! Ancak, Akrep burcundaki güneş ve Merkür Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapacağı için haftanın geri kalanında konuşmaların gergin olduğunu hissedebilirsiniz.


Başak Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta daha iyi günlere doğru ilerliyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesiyle iletişim eviniz ile başlıyor. Önemli bir sözleşme veya belgeye bakıyor olabilirsiniz. Ayrıntıları gözden geçiriyor veya bir zeyilname öneriyor olabilirsiniz. Ayrıca kendi web siteniz için hüküm ve koşulları yazıyor olabilirsiniz. Bu, evrak işlerini halletmek, başvuruları doldurmak ve çok fazla konsantrasyon gerektiren şeyler yapmak için iyi bir zamandır.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir kavuşum oldu. Hayatınız son birkaç ayda çok değişmiş olabilir. Başkaları sizin daha emin ve liderlik etmeye hazır göründüğünüzü belirtmiş olabilir. Artık profilinizi, özgeçmişinizi veya biyografinizi sadece kim olduğunuzu değil, aynı zamanda kim olduğunuzu da yansıtacak şekilde güncelleyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.